Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 4 - Brentford 2 : 2 Chelsea (27.1. ned)

19 članova je glasalo

1. 1. (T)ko prolazi dalje?

• CFC
      100%
      18
    • BFC
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Čitajte, da nisam džaba pisa' :D

http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/3576-preview-brentford-vs-chelsea.html
  • Odgovori 84
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Volio bi Marina vidit sutra da zaigra malo, ali da zaigra a ne da ga debeli crveni piskaroš stavi u 85. minuti da se rastrči do zvižduka
ma za ovu tekmu manje-vise,nego ja samo ne mogu vjerovat u kakav se mi klub pretvaramo.Jos u maju smo bili na krovu Evrope a u januaru dotakli dno dna.Ne znam da je i jedan klub u ovako kratkom periodu dostigao svoj vrhunac i totalni pad.Ja stvarno ne znam kakva je to uprava,kakvi su to igraci,milion nekih jebenih razloga,te novi je tim,novi su igraci,dok se prilagode,neki novi ljudi u upravi,pa nismo mi jedini klub koji dovodi i prodaje igrace.Pa svi to rade,al samo kod nas kriza.Pa prije me ovakve utakmice nisu ni zanimale,pogledam samo rezultat,prije su se neke stvari podrazumijevale(pobjede u ovakvim tekmama nisu dolazile u pitanje).A sad svaku utakmicu i sa nekim treceligasima moras gledat jer ce bit jako neizvjesno,ne zna se hocemo li proci,molis Boga da ona konjina izvede najjaci sastav da se opet ne obrukamo,hiljadu puta se razocaras kad vidis Torresa opet u prvoj postavi.Treba se zapitat jesmo li mi stvarno veliki klub onda.Pa svakom se moze desit da izgubi 2-3 utakmice(neka manja crna serija) al da jednu odigras dobro,drugu lose i tako kroz citavu sezonu,ma nema smisla.I tek onda vidis da su neki klubovi dosta ispred nas.
[quote name='keno' timestamp='1359237731' post='104403']
Treba se zapitat jesmo li mi stvarno veliki klub onda.
[/quote]

Pogrešno si pitanje postavljaš prijatelju. Pravo pitanje bi glasilo: " Treba li se zapitat jesu li pravi ljudi u vodstvu ovog kluba ? ". Znaš i sam na koga sve tu mislim.
ljudi vraticemo se sledece sezone, samo da se RA dozove pameti,vrati Mourinha, konobaru da nogu. Doktoru dati odresene ruke i mi se vracamo gde i pripadamo,u vrhu. Budimo i dalje svesni,imamo vrhunske igrace ali nismo jos uigrani do kraja, ima puno mesta za napredak, Zasto nam se ovo desilo, a drugima nije....zato sto je upravo nakon Maja doslo do smene generacija...koliko novih igraca imamo? Jel treba da nabrajam? Mislim da ne... POslednja sezona "starih plavaca" je odradila svoje u poslednjem roku,gradi se novi tim i polako mora da nauci da dise kao jedan,a to ce uspeti tek sledece sezone,samo ostaje zal za nekim trofejima koji se retko imaju priliku osvojiti,ali sta je tu je.
[url="http://www.sportske.net/vest/dzet-set/tata-izgubi-od-celsija-112743.html"]http://www.sportske....ija-112743.html[/url]

hahhahaah mali zabranio tati da da gol protiv Chelsea :D
IGRAAAAJTE PIČKA VAM MATERINA DA VAM PIČKA MATERINA, KO PREGAŽENE MAČKE SE PO TERENU VUČETE, JEBEM LI VAM MAJKE PLAĆENIČKE, ZAJEBI BENITEZA SADA, OVO JE OBRAZ DAN TE NE JEBO, EEEEEEEEEEJ PRVACI JEBENE EUROPE OD USRANOG TREĆELIGAŠA GUBITI I ONAKO IGRATI, MA KURAC IGRATI, ONO NIJE IGRA...

TRČITE KOSTI VAM VAŠE JEBEM, PSI POGANI, NE POBJEDE LI DANAS NEĆU IH GLEDATI OVE GODINE NIKAKO..
PAS MATER PLAĆENIČKU DA IM PAS MATER..
NIKADA U ŽIVOTU ME NIJE OVAKO CHELSEA IZNERVIRAO
Ekipa koja je 450 puta jeftinija ih dere sa lakocom, a tek onaj Turnbull jebo sve svoje koliko je los. Dembu sto prije ubaciti i Matu, mora se ovdje pobjediti.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.