Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 4 - Brentford 2 : 2 Chelsea (27.1. ned)

19 članova je glasalo

1. 1. (T)ko prolazi dalje?

• CFC
      100%
      18
    • BFC
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bilo bi mi žao Brentforda da smo prošli penalom u 94. minuti. Jebo to. Ovako ćemo ih abd dobiti na Bridgeu pa onda ići na Boro što će opet biti prejebena tekma.
  • Odgovori 84
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako bi volio da uprava dozvoli Joshu pravo nastupa protiv nas.Izdominirao bi nas covjek.
Al bilo bi ga divota gledati.Tu bi se vidjelo koliko moze.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1359310362' post='104550']
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Huddersfield - WIGAN[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Oldham - EVERTON[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]ARSENAL - Blackburn[/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]MAN CITY - Leeds [/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]MAN U[/background][/font][/color][background=rgb(245, 245, 245)]TD [/background][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]- READING [/background][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Middlesbrough - Brentford/CHELSEA[/background][/font][/color]

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Imamo protivnika po mjeri. Ako prodjemo Brentford, naravno.[/background][/font][/color]
[/quote]
brate ovdi je 6 parova triba ih bit 8
inace ocaj od momcadi skroz drugacija momcad od pocetka sezone, ovo je strava i uzas bez zelje,volje i karaktera
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1359322761' post='104596']
brate ovdi je 6 parova triba ih bit 8[/quote]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Fale parovi [/color][/font][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=4]MK Dons - Barnsley i [/size][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=4]Luton - Millwall[/size][/font][/color]
Evo da i ja napišem par rečenica nisam stiga prije.. Pogleda sam naravno cilu utakmicu i standardno bija ljut ka pas poslin iste...
Ross- užas živi ka da nikad u životu nije branija i ispucava balune
Obrana- većinom ok osim par grešaka terrya ali doć če on dugo nije igra
Veza- to je užas živi ramires ne može na dva metra dodat točan balun, oscar bi igra ali nema s kim, lamp najbolji od loših a marina uopće ne želin komentirat nek ide u tri pizde materine on i onaj ko ga je dovea, momak je kreten koji se nije zatrča 45 min, bertrand isto ka i ramires......
Torres- trudija se možda najbolji ali bitnije od ičega je da napokon donese neki bitan gol
Benitez- idiot koji nema pojma šta bi napravija, minja beka za beka, ba mu ulazi prid sam kraj a gubi praktički tj ispada iz kupa itd...

I zaboravija sam reć ono šta govorim već dosta vrimena.. Tribamo pratit rezulatate židova i arsenala jer nam je bitno uhvatit jedno od prva 4 mista jer realno kroz idućih par kola ćemo još potonit pa bi bilo dobro da i oni negdi kiksaju... Mi više ne izgledamo ka momčad nego skup znalaca koji igra kako im se prohtije i kakav im je dan šta je sramotno....toliko
Revanš na Stamford Bridgeu će se vrlo vjerovatno igrati 05. ili 06.02. jer je to jedini slobodni termin Chelsea.
Ipak će se igrati u nedjelju 17.02., što automatski uzrokuje odlaganje utakmice s Middlesbroughom, čiji će se termin odigravanja odrediti naknadno.
http://www.chelseasupportersgroup.net/2013/01/chelsea-terrace-talk-irish-examiner-article-by-trizia-37/

Evo još jedna kolumna sa jedne stranice koju posjetim tu i tamo, malo je poduža i na engleskom, ali je tip dobro objasnio kako stvari stoje
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.