Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Chelsea 0 : 2 Swansea (09.01. sri)

20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedu Chelseaja.
      78%
      15
    • NerijeÅ¡en rezultat.
      0%
      0
    • Pobjedu Swanseaja.
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

takodjer dijelim isto misljenje Wisey, ali bih volio da i Demba Ba dobije priliku, barem tamo 60-70min...nevezano za Torresov nastup ..
  • Odgovori 108
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I ja mislim da ce panj sigurno od prve.Taman da se ponovo uverimo kako je nesposoban.
Prizeljkujem:Turnbul-Azpilikueta,Kejhil,Ivanovic,Kol-Luiz,Lampard-Azar,Mata,Marin-Ba.
Bice lako uz Dembu,s panjem ce ici teze.
3:0 za nas Ba,Lampard i Ivanovic.
Nezz za vas ali nekako se ja bojim ovog Swansea.....mogli bismo mi ovo lagano spušit s ovim kikserom na klupi strah me nekako, dao Bog pa budem u krivu. Naravno Ba od prve, ili zajedno i on i Torres nek se malo iznenade labudovi.
  • Autor
Jeste li znali da su samo Liverpool ( 8 ) i Aston Villa ( 5 ) više puta osvojili ovo natjecanje od Chelseaja? Mi smo osvojili 4 puta.
[quote name='Tinmar' timestamp='1357692201' post='100309']
Ovo si trebo javit da se postavi na fb stranicu, bilo bi šteta da propadne :S[/quote]
Nažalost nisam mogao jer mi je tek jučer stigla, a nisam mogao reći nekom odi u London i pokupi si duplikat moje karte na blagajni jer se mora predočiti putovnica prilikom podizanja iste.
Što se tiče davanja karte, nema neke pretjerane koristi od nje sad, osim da nekom predstavlja suvenir, za što sam već dobio upit na PM i biti će proslijeđena dotičnom, ako mu treba u te svrhe.
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Turnbull - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Luiz, Ramires - Mata, Oscar, Hazard - Torres[/background][/size][/font][/color][color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Hilario, Lampard, Ferreira, Marin, Bertrand, Ba, Ake[/background][/size][/font][/color]
  • Autor
[quote name='reLo' timestamp='1357757480' post='100452']
Nije još izašao sastav, otkud ti to?
[/quote]

Ima Brane svoje izvore haha :P

Jedna stvar, pored Torresa u vrhu napada, mi se ne sviđa. Luiz i Ramires u vezi zajedno - nisam siguran da će to danas dobro izgledati. Swansea je pametna momčad, momčad koja se s glavom brani i s glavom napada. Protiv njih će nam trebat brz protok lopte, a nisam baš siguran hoće li ova dvojica, oba brzopleta, to uspjeti zajedno omogućiti našoj momčadi. Vidjet ćemo, no skeptičan sam.
zadovoljan sam sa sastavom,jedino sam malo razocaran sto Piazona nema ni na klupi ostalo je dobro,znalo se da ce Tores poceti ovu utakmicu.
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Tajna čvrste defanzive Swanseaja leži u briljantnosti Juana Mate i Fernanda Torresa.[/size][/font][/color]

[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Tri španjolca van na poluvremenu.[/size][/font][/color]
umjesto da mi damo dva gola mi gubimo,nasi igraci hoce da se uvuku u gol,vidilo se od samog pocetka da smo bolji stvaramo prilike i nasom greskom Swansea povede.Sad Bih odma ubacio Lamparda umjesto Azpilicueta,Luiza vratio na stopera,Ivanovica na beka,u drugom mora bolje.
Jbt neuporedivo smo bolji cijelo vrijeme i onda seljak Ivanovic bum i 1:0 za goste...

Dembu ubacit nebi li kako zabili gol.
Nakon silnih propuštenih prilika ljudi su nas kaznili i neka su,Torres se nije 3 puta sa loptom sastavio,Mata ima pileci sut isto kao da danima nije jeo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.