Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Chelsea 0 : 2 Swansea (09.01. sri)

20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedu Chelseaja.
      78%
      15
    • NerijeÅ¡en rezultat.
      0%
      0
    • Pobjedu Swanseaja.
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ma tugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sto reci ??? nadajmo se prolazu, jedino to.... hejt za beniteza, hejt za luizovu novu poziciju, hejt za cesara koj ne moze da probije i centrira, pa barem jedanput na utakmici, hejt za turnbulla ionako ga nikad nisam simpatizirao, hejt za matu ali samo za ovu tekmu, hejt za sve u ovom trenutku...osjedih ovu godinu radi vas , jebem ti isusa...a bane, jebiga usro je postenski ....
  • Odgovori 108
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1357769170' post='100591']
Apsoloutno NISI upravu.. Igrali smo odlično, 90 minuta dominacija nad protivnikom (od toga 80 minuta bez napadača), ali jbg Branislav Bane Ivanovic se ukaza 2x i haj zdraO.

Graham i onaj Pikachu trebaju mu večeru platit.
[/quote]
Ma kurčeva dominacija. I ono šansi što je bilo, bilo je u rasponu od nekih 15 minuta kad se Swansea previše povukao. Ostalo vrijeme nadrkavanje na sredini i pokušaj da se uđe u gol. Podsjećamo na Arsenal iz prethodnih sezona. Sve nešto, a ustvari ništa.
Šta Bane pogriješio, pa šta onda ? Jel on kriv što se u 90 i kusur minuta ne može dati gola na svom stadionu protiv Swanseaja ? S nakim igračima, ma prdačina. Ovo se ponavlja po ko zna koji put pod FSW-om i već polako prerasta u tradiciju. Makar smo pod Robbiejem bili ekipa, bili smo uzbudljivi za gledati, uvijek se nešto dešavalo. Protiv Uniteda primiš dva gola u 10 minuta i onda ih raspeš dalje, ne daš im disati. E to je fudbal. A ne ovo šetanje i dodavanje do iznemoglosti. Eto ti Romane Barcelona pa svršavaj na nju. Fuj.
ove godine je trebala biti zetva trofeja, usrali su sve izgubili od atletica, pa on brazilaca, LP out, Premiership out, ovaj kup out, kad ocekujes da te imalo razvesele oni useru i rastuze jos vise :(
[quote name='Dzani10' timestamp='1357769201' post='100593']
nadajmo se prolazu, jedino to.... [/quote]
Kojem vražjem prolazu??

Swansea je od ulaska u Premierleague(2011.) u svim natjecanjima doma odigrao [b]37[/b] utakmica, od kojih je samo [b]6[/b] puta poražen, a od tih 6 poraza [b]SAMO 3[/b] su bila s više od 1 pogotka razlike(Everton 0-3, Newcastle 0-2 i Everton 0-2). Apsolutno nitko od najboljih 5-6 engleskih klubova nije ih pobijedio rezultatom koji je nama potreban u uzvratu...

Toliko o šansama za prolaz!

Neka ispadnemo i od njih i od Brentforda i od Sparte Prag pa da bar sljedećih 7 mjeseci budem miran i bez nerviranja... [-(
[quote name='Wisey' timestamp='1357769464' post='100596']
Ma kurčeva dominacija. I ono šansi što je bilo, bilo je u rasponu od nekih 15 minuta kad se Swansea previše povukao. Ostalo vrijeme nadrkavanje na sredini i pokušaj da se uđe u gol. Podsjećamo na Arsenal iz prethodnih sezona. Sve nešto, a ustvari ništa.
Šta Bane pogriješio, pa šta onda ? Jel on kriv što se u 90 i kusur minuta ne može dati gola na svom stadionu protiv Swanseaja ? S nakim igračima, ma prdačina. Ovo se ponavlja po ko zna koji put pod FSW-om i već polako prerasta u tradiciju. Makar smo pod Robbiejem bili ekipa, bili smo uzbudljivi za gledati, uvijek se nešto dešavalo. Protiv Uniteda primiš dva gola u 10 minuta i onda ih raspeš dalje, ne daš im disati. E to je fudbal. A ne ovo šetanje i dodavanje do iznemoglosti. Eto ti Romane Barcelona pa svršavaj na nju. Fuj.
[/quote][quote name='Wisey' timestamp='1357769464' post='100596']
[/quote]

Da, dominacija wisey, svih 90 minuta. Koliko je samo čistih šansi izigrano, ali jbg kad ne ide.

Bane nije kriv za to što nismo dali niti jedan gol, ali jeste kriv što smo primili dva ;) Drugačije bi bilo da je i ostalo 0:0 nego što je sad 0:2..
Istina nismo bajni pod vodstvom debelog, ali sjeti se tekmi dok je bio RDM (kojeg sad spominjes) protiv Liverpoola, WBA, istog Swanseaja... Zar nije bila slična situacija, tj. luzerski mentalitet gdje od gotovog veresiju pravis...

Imam i ja oči, vidim što šta...
4 domaće utakmice nismo uspjeli postići gola. Protivnici su bili City, Fulham, QPR i Swansea.
U tim istim tekmama prošle godine, s duplo slabijom ekipom i formom dali smo čak 13.

Slučajnost ?

Spominješ luzerski mentalitet kod Robbieja. Pa jesmo napravili greške u nekim tekmama, ali smo isto tako pobjeđivali i pokazali pravi karakter. Ne zaboravi Shakhtar, ne zaboravi recimo Reading, Tottenham, ManUa u Capital One kupu, pa čak Arsenala i Manu-a u ligi...

Dominacija u nekim parametrima koji ništa ne znače, e to je bilo. A čim treba opucati prema golu, ništa. Il to il nek je čupo Luiz zvekne sa 100 hiljada metara, jebeš akciju cijelu. A da.

Također, FSW je već sad uspio skupiti isti broj poraza ko i Robbie. Samo da i to uporedim kad sam već kod statistike:
- RDM je izgubio od Šahtara, Juventusa, ManU (jako kontraverzno) i West Broma
- FSW je poražen od West Hama, Corinthiansa, QPR-a i Swanseaja

Igre nemamo, igrači se gube po terenu, prave nekarakteristične greške, svađaju se, nervozni su. Imali smo par šansi, al šta vrijedi to. To su neke polušanse, ništa konkretno. Molim te pogledaj ovaj gol:

http://rutube.ru/video/20cb2fa8603ef9d8065520c62aa262d7/#.UO4VbOT7Kvk

(na 25:00)
1. Znam da nismo, gledo sam utakmice.

2. Ne spominjem luzerski mentalitet samo kod Robia, već sveukupno. Jesmo pravili greške, vadili smo se, a čini mi se i sad se to dešava. Nema utakmice u kojoj mi ne gubimo (ne shvatat bukvalno), pa onda da ganjamo rezultat i nekim ekipama se zabije i po 5 golova.

3. Šta pričaš ba, pa nije se plaho bolji fudbal igrao ni pod Robiem, samo što smo kod njega duplo više golova primali. Ovaj trut gleda prvo na defanzivu, pa onda prema napadu, što je dobro (jer liči malo na Mourinja). Isto tako dobro je jer smo pod njegovim tek drugi put primili vise od jednog gola u koliko 13-14 utakmica, a pri tome smo u nekim tekmama zabijali 5, 6 i više golova. Akcija dobrih je bilo u svakoj utakmici osim u prvih 3-4, sinoć također. E druga stvar je što Mata, Ramires i još neki ne znaju pogodit gol s 2 metra...
Baš kao i Luiz s nerezonskim šutevima.

Ja mislim da im Benitez nije rekao da namjerno fulaju šanse, šta ti mislis??

4. Zaboravio si ti Manchester City, Atletiko, gdje ne da smo poraženi već unisteni (govorim o ovoj drugoj tekmi), mada isti se scenario desio i protiv JUventusa, te Šahtara ( u prvoj tekmi)...

5. Recept za to sljedeće je - nek neprave greške. To nisu igrači, već igračine, skupo, preskupo plaćeni i kao takvi ne smiju praviti greške (non stop). Jbo bih ja njima nanu, lagano za to..

Taj gol, zbog akcije, a ?? Stari moj pa ljepša i bolja akcija (za mene) je ona u subotu za izjednačujući pogodak Dembe. Pete, folovi, golovi..
Vec vidjena utakmica. Bane odigrao majstorski, ona druga asistencija je smekerska. Samaras protivnika citavo poluvrijeme i onda te tvoj igrac sasjece taman pred kraj poluvremena. U nastavku je trebalo vremena da se ekipa vrati i ponovo opsada, mirise se gol u zraku i opet te tvoj covjek unistava. Boli ovo, mnogo. Odavno nisam vidio da Swansea ne moze krsteno doci do gola u jednoj utakmici i da igraju bunker sto znaci da su izdominirani ali dzaba kada nas nas covjek unistava + realizacija. Ono sto su Ramires i Mata promasili je kaznjivo. Kasnije Demba objasnjava kako igra neko ko ima kugle medju nogama. Ne znam da li je ono ofsajd... ali on pokazuje zavidnu klasu. On mora igrati.

Realizacija i Bane i to je to. To nas je unistilo. Debeli je odlicno procitao Swansea i zamjerka mi je sto Dembu nije mnogo ranije uveo kao i Lampsa. Za promasaje i za Banetove asistencije on nije kriv.

U revansu da se skupo proda koza pa sta bude.
Poraz 3-2 od prvaka Engleske u tekmi gdje smo skoro cijelo poluvrijeme igrali s igračem manje smatraš uništavanjem. Ok, možemo i tako.

Ako ćemo tako, tvojom logikom promašenih šansi, onda nismo trebali izgubiti ni od Juventusa tamo. Prije nego će oni povesti Hazard ima čist zicer koji mu golman skida, a samo minutu prije njihovog gola je i Oscar imao odličnu šansu. Da ne spominjem kako smo tu tekmu morali igrati bez napadača.

Opet spominjem protivnike, dakle konkretno ekipe protiv kojih smo igrali. Pod FSW-om je bilo tekmi gdje nismo šutnuli po golu kako treba, evo Fulham mi pada na pamet. A protivnici su bili smiješni u poređenju sa ovim. Neko će spomenuti trpanje raspaloj Villi, smiješnom Nordsjeallandu ili golove protiv drugoligaša Leedsa. Ma ja. Ništa to nije sve skupa ko kad smo spakovali 4 komada na White Hart Laneu.

Za mene ova utakmica nije bila nikakva nesreća. Poraz se vidio oko 50. minute, tačno sam znao tada i rekao sam da bismo ovo vrlo lako mogli zijaniti. Jednostavno, to se osjetilo na terenu. Drugo poluvrijeme ekipa je smiješno izgledala i samo sam čekao kad će sijevnuti kontra Velšana za drugi gol.

Opet nije bilo šanse 1 na 1, da kažem pravi zicer. Ono što su Mata i Ramiz fulali desi se jednostavno, a recept za to nije 'nemoj praviti greške' nego je recept 'stvaraj više šansi'. U spomenutim utakmicama imali smo minimum jednu čistu 100% šansu (protiv Liverpoola i više, a imali smo i WBA, Juve...).

Ono što je opet ogromna razlike je sljedeće: Robbie nikad nije imao toliko različitih opcija. Recimo, Marin nije bio spreman, nije imao napadača u Dembi, Lamps je dugo vremena bio out...

Kako vam nije jasno da FSW vodi ovaj klub u provaliju ? Kako iko može uopće podnositi tog debelog šupka ?
Činjenica jest da je uspio od nas napraviti gotovo isto kao i Wengerov Arsenal u posljednjih nekoliko godina, rekao bih u nekim stvarima čak i gore. Makar Wenger nikad ovakvu ekipu nije imao na raspolaganju. Evo izgubio je jedini trofej u ovoj sezoni koji se naprosto [b]morao[/b] osvojiti, uspio je od tima koji je bio 4 boda do lidera s utakmicom protiv njih napraviti 4-plasirani tim koji više nema gotovo nikakve šanse da se bori za titulu jer je sada 14 bodova daleko od prvog mjesta. Pa onda i ovaj smiješni kup gdje je Robbie prošao glavni dio posla neće izgleda moći osvojiti. Sramotno. Misija će biti zaokružena kad ispadnemo iz Evropske lige i FA kupa iako se ja potajno nadam da on neće biti na klupi uskoro. To je jedino rješenje sad, i to je dobar prvi korak ka ozdravljenju.
Ruku na srce, kad bih morao objektivno reći, ne mislim da će mu uručiti otkaz do kraja sezone ali kao navijač bih volio da se to desi do kraja ovog mog posta.

PS. kako akcija dvojice igrača (u tom slučaju Mata i Hazarda) može biti bolja od one u kojoj je učestvovala 4 ili 5 (znači skoro pola ekipe) ? To može na terminu kad je zajebancija u pitanju, ali puno je teže izvesti onako nešto.
Niti RDM niti Benitez nemaju igru kakvu navijaći zele.Znate kad je Chelsea imao igru i konstantne rezultate?Za vrijeme Hiddinka,Mourinha,pa cak i za vrijeme Avrama Granta.Tad je Chelsea igrao lijep nogomet,bojala nas se Barcelona,meli smo Manchestera.Volim i ja RDM ali ne žalim šta je otišao.Možda on je legenda kluba ali ja volin vidit svoj klub kako uništava protivnika a ne da kada zabije da se povuće na svoju polovicu i ceka kraj utakmice.Benitez je trener koji ce do 4 mjeseca dobiti otkaz,pocima me bit strah da nebi pali ispod 4.mjesta
[quote name='John Terry' timestamp='1357825356' post='100792']
Niti RDM niti Benitez nemaju igru kakvu navijaći zele.Znate kad je Chelsea imao igru i konstantne rezultate?Za vrijeme Hiddinka,Mourinha,pa cak i za vrijeme Avrama Granta.Tad je Chelsea igrao lijep nogomet,bojala nas se Barcelona,meli smo Manchestera.Volim i ja RDM ali ne žalim šta je otišao.Možda on je legenda kluba ali ja volin vidit svoj klub kako uništava protivnika a ne da kada zabije da se povuće na svoju polovicu i ceka kraj utakmice.Benitez je trener koji ce do 4 mjeseca dobiti otkaz,pocima me bit strah da nebi pali ispod 4.mjesta
[/quote] Zaboravio si spomenuti Ancelotija,kako smo samo igrali napadacki pod njegovom palicom i dali smo u onoj sezoni kada smo osvojili EPL 102 gola cini mi se,a od Arsenala,Liverpoola i Uniteda nismo nikako izgubili u obje utakmice smo ih pobjedili,još jedna u nizu Abramovicevih greskaka sto je otpustio ovakvog trenera kakav je Carlo.
Ne možete to porediti s ovim, svi oni su (izuzev Josea) imali već izgrađene ekipe i stabilne pojedince u njoj. Ovo je komplet novi tim koji se još uvijek traži.
1. još naglasim da govorim o drugoj tekmi (o atletiku), al dzaba. Smiješno.

2.Da, dvije šanse i amin, naspram koliko ono šansi Juventusa??

3. Samo Fulham i donekle City. E sad da te pitam u kakvom je stanju bila tada ekipa?? Nema Boga koji bi u 1-2 utakmice preokrenuo stvari.. A kamo li jedan benitez

4. Šta se ba osjetilo, vidilo?? Ja sam evo očekivao gol, svake minute, jer je bilo i više nego dovoljno prilika za isti. I gdje je ta kontra Swansea, ja je ne vidjeh ??

5. Ako ona šansa Mate, pa Ramiresa nisu ziceri, onda nema šta pričat na tu temu.. I savjetovao bih ti pogledaj ponovo tekmu, jer ako sinoc nismo stvorili dovoljan broj odličnih šansi, onda nismo nikad, niti ćemo..

6. Tu ću se složiti s tobom.

7. Budalaština. Benitez je preuzeo ekipu, koja je već poduboko bila u provaliji. Nije uspio je vratiti na povrsinu, već je zajedno sa njom produzio, zato i neće se posebno proslaviti ovdje.
On kriv za sinoćnji poraz?? Ti kao znaš da mi nećemo dobiti tamo uzvratnu tekmu?? Odkud znas da ćemo ispasti iz Fa pokala i EL??

Također i ja zelim njegov otkaz, zna se koga bih volio vidjeti ponovo na klupi ove ekipe, ali sada kad je ovaj tu, nek izgura do kraja. Jašta ću ja želit ekipi da niza poraze, gubi trofeje samo zato sto mi se ne svidja trener.

I da, meni je ljepša ova koju sam rekao. Ljepsa je i sinoćnja akcija u prvom poluvremenu pri onom Ramiresovom ziceru. Kud ce ljepse.
Pa Atletico nas razvalio, šta onda. Ludi Falcao zabio golove nenormalno, ekipa se nije uigrala i to se desilo. Jest bio težak poraz, ali meni je troduplo teži od QPR-a.

Dvije šanse odlične, 0:2 i ćao drugari. Mi idemo kući pjevajući, a oni nek pjevaju borbene. Tako je to bilo. Onu je utakmicu prelomio prvi gol, onaj odbijanac. Poslije toga su nas stisli u drugom dijelu, presingom a mi se nismo uspjeli trgnuti. Eh tu je falio jedan pravi napadač da uđe pa da i mi zaigramo kako je Bog reko. Što je Juventus imao šansi, imao je ali to je sve došlo pred sami kraj kad smo se u potpunosti otvorili. Dotad je bilo bare-bare što se kaže, naša odbrana je igrala dobro sve do tog prvog nesretnog gola. I onda je popustila. Iako je Robbie izgubio tu utakmicu i bilo mi je jako krivo, tek poslije se vidjelo kakve je on opcije imao i šta je ustvari mogao, odnosno nije mogao uraditi.

Ekipa je tada bila u krizi, stoji. Ali mogu ruku u vatru staviti da RDM ne bi prosuo bodove protiv Fulhama, i da bismo odigrali čvrsto protiv Citya na Stamfordu. Da smo doveli Arrya, pa jbt da je Lamps postao trener-igrač mogu se kladiti da bi uzeli više bodova iz te dvije tekme. Dakle, nije istina da 'nema Boga koji bi stanje popravio'. Pa nismo mi jebeni QPR, pa da smo bez pobjede 100 godina i treba nam neki čudotvorac.

Kažem opet, sinoć smo imali 15 minuta u prvom dijelu gdje smo napravili nekoliko šansi i polušansi, nismo dali gol. A svo ostalo vrijeme bili smo jalovi, loši, bez žara, bez žustrine, bez okomitosti... Sve na kratko, okolo, naokolo a ustvari ništa. Jebo to, tako smo i najgorim vremenima pod AVB-om mogli igrati. Pogotovo drugo poluvrijeme - sranje. Vidjelo se da će oni prije do gola nego mi bez obzira što smo imali loptu i kao neku inicijativu. Meni su tri čovjeka tokom drugog dijela rekli da bi vrlo lako mogao biti zijan ako se šta ne promijeni. To mi je dovoljno, a ti si očito gledao drugu utakmicu. Ja se uopće nisam uzbuđivao, jer sam znao šta se dešava na terenu.

Mata je uranio i loše puknuo, a Ramiz je bio brzo zatvoren. Nijedna se ne može porediti s recimo Sturridgeovom šansom protiv WBA, Matinom protiv Liverpoola, Hazardovom protiv Juvea itd. To su u 90% slučajeva golovi. I onda se okreće sve. Evo nisam gledao ponovo tekmu, ali jesam highlightse samo da vidim te 'odlične šanse' i bogami opet ne vidjeh ništa.

FSW je preuzeo ekipu u krizi, ogromna je razlika između krize i provalije. Ono što on sada radi jest pokazivanje vlastitih sposobnosti, ili bolje reći nesposobnosti. Demonstracija razloga zbog kojeg je bio bez posla pune 2 godine. I poslije svake utakmice ide standardno pitanje 'on kriv za ovu utakmicu ???'. Ma jok, nije on ni za jednu utakmicu kriv. West Ham, Swansea, QPHa.. ništa on kriv nije.
Ja ne znam hoćemo li dobiti tamo, ne znam hoćemo li ispasti iz kupova ali sve upućuje na to. Nema šanse da me uvjeriš, ma i sebe da uvjeriš, da je veća šansa da ćemo nešto osvojiti nego da nećemo.

Normalno da ne želim poraze vlastitom klubu, to nikad nisam rekao.

PS. a za akcije, onda buraz za tebe je Barcelonina tika-taka fino i dupli pasovi jednog igrač s drugim.. eto
[quote name='how yes no' timestamp='1357829587' post='100809']
4. Šta se ba osjetilo, vidilo?? Ja sam evo očekivao gol, svake minute, jer je bilo i više nego dovoljno prilika za isti. I gdje je ta kontra Swansea, ja je ne vidjeh ??
[/quote]

mene zanima koju si ti to utakmicu gledao?

eto ja sam gledao od 30. minute i tih 60 minuta što sam pogledao mi smo bili gola kurčina
Reci da Matina i Ramiresova sansa nisu sanse je pljuvanje samom sebi u lice. Tebe je Wisey pojela mrznja, dzaba si ti bio na hladjenju izgleda.

A sto se tice Debelog... ja cu izgurati ovu sezonu do kraja i gledati svaku utakmici ako sam u mogucnosti da je gledam, kidati zivce, nevirati se... ne mogu ja mlohavo posmatrati utakmicu i fudbal, nikad nisam mogao niti cu.
  • Autor
24 šuta uputili igrači Chelseaja, samo 5 Swanseaja. Ipak, samo 8 od tih naših 25 završilo u okviru gola, a njihova 4.
Chelsea imao 6 kornera, Swansea niti jedan. Posjed lopte 64 % na našoj strani.

Statistički gledano, Chelsea bio izrazito nadmoćan; šteta što rezultat ne prati gore navedene brojke.
Ali je bio težak poraz ;)

A možda posle tog eventualnog Hazardovog gola, nebi ni doslo do sanse Oscara, možda bi nas ljudi pritisli pa utrpali 3 komada u prvom poluvremenu. Jbg tako losa nam je odbrana bila, nebi bilo iznenadjujuce. Ono, sve je nagadjanje..

I dalje nagađanje. Ja samo znam da mi do tad nismo pozamasan broj utakmica dobili, ko mi garantuje da nebi bilo gore u nastavku nego s Benitezom.

Ja još ne mogu da vjerujem da misliš da nije bilo odličnih šansi za gol. Vela havle...

Meni je to isti qrac, jer su obojica bili najblizi golmanu. Zasto je Mata uranio, a Ramires petljao, to ne znam, ali da su te šanse bile gol šanse, bile su. Tebi trojica rekli nesto i ja sad trebam mislit kao i oni. Bgm odgledah ja utakmicu sinoc i ne mogu se slozit s tim tvojim pašama.

Izvini molim te, njegove nesposobnosti. Ja to tako baš i ne vidim, po mom nekom misljenju ekipa vrlo dobro stoji na terenu. Jedino sto mu opasno zamjerim je Torres u prvoj, nakon sto je dosao Demba. A i to se da ispraviti u narednom periodu. Veliki je pritisak publike.
Ja sam već davno rekao da ova ekipa ima luzerski mentalitet, baš su suprotni od recimo proslogodisnje i one iz ranijih sezona. Tako da, ja, sam ne ocekujem nista posebno, a mogu me prijatno iznenadit. Da bar hoce.

Sad nisam siguran da nisi rekao, ali često po tvojim postovima se da zakljucititi da bi ipak zelio to (naravno nakon dolaska Beniteza). Al hajd nije to toliko ni vazno.

Valjda ona akcija koju si ti postavio, vise lici na tika-taku, nego ove moje. Jer su ove bas kontre bile, brze, 2-3 (lijepa) dodavanja i bum gool... To ja smatram lijepim fudbalom.
isto sansu koju je imao Luiz kad mu je dodao Mata suta posred gola,iz onakvih sansi Lampard od 10 prilika daje 10 golova.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1357839739' post='100840']
Reci da Matina i Ramiresova sansa nisu sanse je pljuvanje samom sebi u lice. Tebe je Wisey pojela mrznja, dzaba si ti bio na hladjenju izgleda.

A sto se tice Debelog... ja cu izgurati ovu sezonu do kraja i gledati svaku utakmici ako sam u mogucnosti da je gledam, kidati zivce, nevirati se... ne mogu ja mlohavo posmatrati utakmicu i fudbal, nikad nisam mogao niti cu.
[/quote]
Pa ko je reko da nisu šanse ? Al nisu ni blizu zicera, tj. takve situacije da možeš pitati golmana u koju ćeš mu stranu pucati. To su dvije šanse, dosta dobre ali ne čiste.

Sad očito je da se vama ne mogu utuviti neke stvari u glavu. Npr., vi gledate jedan potpuno drugačiji Chelsea. Po vama, ekipa 'stoji dobro' na terenu, ali samo nema sreće odnosno realizacije. Za sve je Torres kriv. Jest, malo morgen.

Očito da niste svjesni kakvu FSW i njegovi podanici ekipu imaju na raspolaganju. On je od našeg Stamforda napravio šprdnju. Gore da te QPR i Swansea pobjeđuju kući nego Liverpool i Arsenal. Šamar u lice. Ja njega otvoreno mrzim iz hiljadu i jednog razloga. Da mogu lično bih ga potjero u tri pizde mile Fadile. Ali ovo sada govorim kao navijač kluba koji nije zadovoljan radom managera na čelu ekipe, ne kao njegov hejter. Ja sam rekao da ću ga mrziti ma šta bude, i hoću. Ako počnemo igrati kako ova grupa igrača sigurno može, onda ću reći da je makar uradio nešto na toj klupi. Ovako, FSW nas vodi u teška govna iz kojih ćemo se još teže izvaditi. Pričao sam s navijačima raznih klubova, i svim ljudima za koje držim da nešto znaju o ovoj igri, i svi su mi isto to potvrdili. S podsmijehom se priča o nama, vjerujte. Ne kaže Cahill džaba da moramo vratiti duh šampiona Evrope. A to ne može sve dok ne potjeramo sreće iz našeg kluba. Ljudi su generalno nezadovoljni, ljudi koji strašno vole ovaj klub, odvajaju sebi od usta za njega. Na stranu mi što ovdje pričamo, to je realnost. Oko cijelog kluba se osjeća težina, vidi se da su ljudi razočarani i generalno sjebani zbog svega što se izdešavalo.

[quote]Despite results the biggest and most sustained problem with Benitez is that he isn't and will never be Chelsea.

You don't have to have played for the club like Di Matteo to be Chelsea, the day Mourinho signed he was instantly Chelsea.[/quote]

Ovo je najteži trenutak kroz koji klub prolazi u dobrih nekoliko godina, sigurno najteži od kako je ovog foruma i stranice. A kad je najteže onda se vidi ko je kakav.

Neke se stvari moraju poredati u životu, pa tako i ovdje u navijanju. Ti sebi odredi šta ti je glavno, pa ćemo vidjeti. Ako ti čast, dostojanstvo i ponos nisu ispred para onda nemamo šta razgovarati. Isto vrijedi i za ostale.
Jel moraju biti ziceri? Ne moraju. Stopostotna sansa je 1 na 1 ili zicer, ishod moze biti isti, zabio ili promasio. Realizacija kao realizacija nas ubija jos otkad je AVB krocio u ovaj klub i to nas stalno proganja. Realizaciju mogu popraviti samo igraci, trener tu ne moze mnogo toga uciniti i to je ono sto sam htio reci. I nemoj zavaravati ljude kako ces ti njega pohvaliti kada ekipa pocne igrati kako treba jer neces. Da zareda novih 5 pobjeda ti ces naci dlaku u jajetu kao sto si nasao u pobjedi nad Villom. I opet prosipas ovdje demagogiju kako ja podrzavam Debelog. Ocito imas problem rasudjivanja jer sam ja x puta napisao da ga ne podrzavam vec da sam uz ekipu i da nastojim biti realan sto je vise moguce. Ne trcim da odmah po zavrsetku tekme napisam: #rafaout, #romanout. A s ovim citatom i svojim komentarom ispod nisi apsolutno nista rekao jer ja ne navijam za Debelog vec za Chelsea. To sto sam objektivan za razliku od nekih je druga stvar.

Nastavi sa "out" parolama slobodno, ja cu pljuvati kad treba i hvaliti kad treba. Svi srecni i zadovoljni.

[b]edit:[/b] Posto vidim da vec dugo gledas ovu temu i moj tekst, vjerovatno si poceo pisati dulum teksta u pokusaju da mi dokazes ne znam ni ja sta. Nemoj. Nema potrebe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.