Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Stoke City 0 : 4 Chelsea (12.01. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Gandalf' timestamp='1358015311' post='101372']
I ovih 4-0 i onih 8-0 i onih 6-1 i onih 5-1 ne vrijede ni jedan posto koliko bi vrijedila pobjeda makar i 1-0 u finalu SP-a za klubove u Japanu, pobjeda u Superkupu Europe ili pobjeda u Torinu...
OK, 'ajde, slažem se ipak da svaka ima svoj okus, slast i miris, samo ova ima okus, slast i miris Ricinusovog ulja... I jednako vrijedi i služi u istu svrhu, kao i to ulje, bar meni.
[/quote]

U potpunosti se slažem.
  • Odgovori 114
  • Pregledi 9,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Gandalf' timestamp='1358012276' post='101343']
Potpuno isti klinac bili na kraju drugi, treći ili četvrti, kad prvi nećemo biti sigurno. Ionako ćemo i da budemo četvrti igrati kvalifikacije LP u kojima ćemo dobiti neke jadnike i svakako ući u LP.
A i da se izgubilo danas imaš još 17 popravnih ispita do kraja prvenstva i stigne se nadoknaditi jedan kiks. I zato tvrdim odgovorno, totalno nebitna pobjeda. I isto dođe i da smo ju dobili 1:0 ili 15:0.
Trebalo je pobijediti Swansea, Corinthians, Atletico Madrid, Man. City, uzeti bod u Torinu, a ova pobjeda je golo govno.
Pobjeda bez slasti, bez okusa i mirisa... :-q
[/quote]

Slazem se da je neke druge utakmice trebalo pobediti,ali se ne slazem da je gotovo sa Premijer ligom,jos to nije nedostizno. Sutra manU igra protiv Liverpula,eto srece i da im oni otkinu bodove,2 ili 3 ne bitno + imamo utakmicu manje... Imaju oni jos utakmicu sa nama, Totenham, City, ima tu jos bodova,naravno sve je to teorija,ali sanse postoje,nije liga izgubljena,dok ne bude tako. Mozda se vrati timovima protiv Manchestera sve ono sto su oni zabijali u zadnjim minutama,ne mozes znati. Ima sanse i jos ovo takmicenje nije gotovo,igra se 38 kola,necemo na pola da otpisujemo titulu.

Ps. City prosle sezone nije odustao u 88' zadnjeg kola, a mi odustajemo na pola puta?
[quote name='VahaCFC' timestamp='1358006500' post='101294']
E tek te du ne kontam..
Vidim po komentarima da si zadovoljan prikazanim ali opet kazes bolje da nisi gledao.. :-/
[/quote]

Zadooljan sam time sto je Ramires dobar u odbrani, i sto je Hazard prestao da davi loptu. Sto nije ni izbliza dovoljno...
Da nije 2 autogola, ko zna kako bi se ovo zavrsilo...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358017918' post='101392']
Zadooljan sam time sto je Ramires dobar u odbrani, i sto je Hazard prestao da davi loptu. Sto nije ni izbliza dovoljno...
Da nije 2 autogola, ko zna kako bi se ovo zavrsilo...
[/quote]
Shvatio ;)

Ono sto me posebno raduje je novi clean sheet i nakon ovog kola smo ekipa sa najmanje primljenih golova.
Hvala Waltersu na svemu od srca, da on nije načeo Stoke i to taman u najbolje vrime pred kraj prvog poluvremena ko zna šta bi bilo. Nezgodno bi bilo do kraja.
Svaka čast Hazardu i Lampsu, najbolji igrači danas. Lamps mora ostat i dalje i to sad sve češće pokazuje da treba i zbog igara.
Bertran je užasan bio, nije za krila nikako i dao Bog da nikad više tamo ne vidimo.
Pricamo o tome sta bi bilo kada bi bilo...sta bi bilo da je Lamps dao onaj gol u prvom poluvremenu? Stoke je imao 2-3 dobra napada, udarca...dok smo mi imali inicijativu,ko zna kako bi se zavrsilo da oni nisu imali Begovica (ili kako vec) na golu...lepo smo igrali, pobedili,ajmo dalje,necemo blatiti tim bez potrebe..pobede 4:0 ni onda ne valja :/
[quote name='Essien Bison' timestamp='1358012003' post='101340']
[url="http://footyroom.com/stoke-city-0-4-chelsea-2013-01/"]http://footyroom.com...helsea-2013-01/[/url]

Izvolte.
[/quote]

Auuu kakav gol Hazara,bruka!
Svaka cast Cehu za odbranu posle naseg prvog gola,mnogo jak sut.
Konacno mi da ne primimo gol
[quote name='CFC1905' timestamp='1358019425' post='101399']
Hvala Waltersu na svemu od srca, da on nije načeo Stoke i to taman u najbolje vrime pred kraj prvog poluvremena ko zna šta bi bilo. Nezgodno bi bilo do kraja.
Svaka čast Hazardu i Lampsu, najbolji igrači danas. Lamps mora ostat i dalje i to sad sve češće pokazuje da treba i zbog igara.
Bertran je užasan bio, nije za krila nikako i dao Bog da nikad više tamo ne vidimo.
[/quote]da ga walters nije naceo, naceo bi mata
ahhaha svaka cast igracima na utakmici nevjerovatno da pobjede evertona,stokea,arsenala,kokoske a doma gube od qpr-a, swansea,
bertrand jadnicak nije za onu poziciju i velika falla waltersu
Svaka cast momcima bitna pobjeda , Walters nas covjek haha :D
Sad samo ozbiljno po nova 3 boda protiv Southamptona :-S
CFC !
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]treba da kupimo pod hitno Waltersa, covjek daje po dva gola za nas, trebamo mjenjat strategiju, ne cim nam neki protivnicki igrac daje golove odma se zainteresujemo za njega(kao toresa-svojevremeno 2 gola za liverpool protiv nas-odma da ga kupimo, pa smo htjeli kupit Williena itd) :), nego trebamo kupit one koji daju golove za nas,zato odma Waltersa, danas najbolji Chelzijevac [/font][/color] ;)
ono o cemu smo procali nekoliko zadnjih dana ispada da je istina,dolaskom Beniteza bolje igramo u gostima nego kod kuce,jucer se od samog starta vidjelo da smo bolji i da cemo pobijediti.Vec u prvom poluvremenu smo trebali rijesiti utakmicu da nije bilo Begovica.Onaj baksuz Walters dva autogola zabiberi i promasi penal,to se nevidja cesto.Ova pobjeda je jos vrijednija kad se uzme u obzir da Stoke nije izgubio na domacem terenu ni od koga,a svakako je dobra stvar i povratak Cecha i Terya.Pohvalio bih asistentkinju ili pomocnicu Andre Marinera koja je odlicno obavila svoj posao i svirala opsajd kad je Mariner dostudio penal kod starta Azpilicuete,lijepoje vidjeti da i zene znaju dobro suditi u najboljoj ligi na svijetu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.