Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Stoke City 0 : 4 Chelsea (12.01. sub)

Istaknuti odgovori

Resio da ipak gledam utakmicu - bolje da nisam... Bertrand se u napadu gubi ko nevinost na ekskurziji. Dve odlicne akcije po desnoj strani Ramires i Hazard lose zavrsili, jer su umesto da odmah centriraju cekali kafu... Cesar pokazao obojici kako se to radi.
Ramires opet neprelazan pozadi, luta po terenu i samo sakuplja lopte. Hazard ubojitiji nego inace, izgleda da je ukapirao da ce najlakse proci ako ne davi loptu i ne ceka da ga neko gurne.
Drago mi je da se Cech vratio.
Bertrandu je mnogo 60 minuta na krilu, sto se mene tice.
  • Odgovori 114
  • Pregledi 9,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po meni odlicno odigrao prvo poluvrijeme.Pored gola smo imali i 2 odlicne prilike kada je Begovic cudesno odbranio.Ba strasan kako se otvori kad mu Lamps posla onu loptu ali nazalost Asmir brani.
Moramo zabiti jos jedan ako zelimo bodove.

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358006281' post='101293']
[b]Resio da ipak gledam utakmicu - bolje da nisam...[/b] Bertrand se u napadu gubi ko nevinost na ekskurziji. Dve odlicne akcije po desnoj strani Ramires i Hazard lose zavrsili, jer su umesto da odmah centriraju cekali kafu... Cesar pokazao obojici kako se to radi.
Ramires opet neprelazan pozadi, luta po terenu i samo sakuplja lopte. Hazard ubojitiji nego inace, izgleda da je ukapirao da ce najlakse proci ako ne davi loptu i ne ceka da ga neko gurne.
Drago mi je da se Cech vratio.
Bertrandu je mnogo 60 minuta na krilu, sto se mene tice.
[/quote]
E tek te du ne kontam..
Vidim po komentarima da si zadovoljan prikazanim ali opet kazes bolje da nisi gledao.. :-/
Bane je amater za ovog Waltersa. Bane 2 asistencije protivniku, a Walters zabije 2 (auto)gola. :D
Lamps 0-3. Gotovo je. Dobijamo ovu totalno nebitnu tekmu. Ju-huuu. =D> :ph34r:
[quote name='drogba 11' timestamp='1357925197' post='101086']
ako ćemo nastaviti staru praxu, ovo bi trebala biti uvjerljiva pobjeda, kao i nakon zadnja 3 poraza..
poraz kod čekićara 3-1, pa gaženje norcajlenda 6-1, onda nam ga je gerero zavukao za 1-0 u SP klubova, pa je lids bivao oderan i to u gostima 1-5, pa su nas jebeni rendžersi zavili u crno na bridgeu, i gle čuda odmah u sljedećoj tekmi trpanje svetaca također u gostima 1-5 u sklopu efej kapa..

to su samo igre i fantaziranja, ali tko zna :D

moje osobno, znači nije tuđe, nego moje mišljenje je da ovdje nema X ni pod razno..
u najavi na portalu ste spomenuli kako stoke ne zabijaju pretjerano doma, ali ja moram napomenuti da su u zadnje dvije tekme na britaniji oni zavaljali po 3 komada i liveru i sotonu..

nimalo bezazlena ekipa, fizički nadmoćnija ekipa od naše pun k, sve stijena na stijeni, jeli momci danonino valja, što li..
tako da mislim da je jedini način za pobjedu, rani gol (najlakše je to reći) pa da se oni otvore i preuzmu rizik..ali pošto je chelsea navikao prvo primiti a onda tek početi igrati u zadnje vrijeme, od toga znači ništa...

ostaje da se rilja maximalno od jednog do drugog, znači svih 11, i turnbulče ako stane među stative isto, ima da skače na liniji 16 tamo vamo..
znači velikim presingom ih tjerati na greške kojih će onda sigurno biti, jer to nije ni blizu tehnički potkovana ekipa kao naša..i tu je glavna prednost chelseaja u ovom meču..

ove mesare će nositi i njihovi fanatični navijači tako da će zbilja trebati zapeti ako se želi pobjediti, uostalom kao i uvijek protiv marve na britaniji..

znači da sumiram,[b] ili će stoke ostati dominantan i dalje na svom stadionu i pobjediti golom razlike, ili će ih chelsea ugaziti sa 2 ili više golova razlike..
ali X ne osjećam u vazduhu nikako..[/b]

P.S. ako budem kući gledat ću tekmu sigurno, obožavam gledati utakmice u kojima igra stoke, da vidim živine na djelu ponovo..
pa da vidimo čija mama crnu vunu prede, benitezova sigurno, a da li i pulisova :-/ :> ostaje za vidjeti :D
[/quote]

WINN HAHAH
[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]Zato je Benitez zakon!! Šta mi znamo o nogometu? Pri rezultatu 0-4 svatka bi šuša od trenera ubacila mladog i perspektivnog igrača, ali naš Rafa ubacuje jockera Ferreiru da sačuvamo tu teško stečenu prednost!! Rafa rules!! Rafa legend. Ako mu ne daju ugovor na 5 godina na kraju sezone u k**** sve...[/background][/size][/font][/color]
A jest mi zao ovog Waltersa, stvarno ovoliko nesrece u jednoj utakmici nisam odavno vidio. Nije bilo lako ali eto uz dosta srece, sjajnog Hazarda mozda i najteza 3 boda ove sezone se osvajaju :)
sta sam ja rekao,cimate se bez veze,pobedjujemo... # Rafaout zbog izmena....Terry ok (mogao je umesto baneta ili Azpia,a ne umesto mate,ali ostale zlo i naopako,brani rezultat 4:0.... daj mladima da se kale i da osete vrelinu terena.

Hazard odlican, Luiz borben,svaka cast momcima,eto nas ponovo u trci za titulu (ako kiksne sutra ManU i City) :)
Dobili smo novog igraca Waltersa, (odlicna 2 gola, i promašen penal), odlican gol Hazarda, šteta zbog one dvije prilike Lamparda sa peterca, Begovic odlican, Ba solidan, Mata arhitekta, Terry idol..
  • Autor
Jebem ti, nisam mogao gledat utakmicu.. sad treba čekat do sutra i skinit je s neta tek tada. Fuck!!
Waltersa danas zijani 2 gola, Banovic je na slican nacin isto krivac bio, svakom se moze to dogoditi, zao mi Waltersa, sad ce ga ismijavati na sve strane :D
Sjebala me žena. Vratila se doma upravo i sad ću ju morati maznuti, a baš sam mislio baciti desanku od sreće zbog ove totalno nevažne pobjede... =P~
Ko bi rekao da cemo dobiti Stouk u gostima 4-0?Svaka cast momcima.Ako nam ova pobeda ne da krila,ne znam koja ce.
Kod kuce gube , u gostima pune . HAHAHHAHAHHAAHHA :D
[quote name='Gandalf' timestamp='1358008030' post='101298']
Bane je amater za ovog Waltersa. Bane 2 asistencije protivniku, a Walters zabije 2 (auto)gola. :D
Lamps 0-3. Gotovo je. [b]Dobijamo ovu totalno nebitnu tekmu[/b]. Ju-huuu. =D> :ph34r:
[/quote]
Ne bih se nikako slozio s tobom da je ovo totalno nebitna utakmica . Sa ovom pobjedom smo se vratila na 3.mjesto .
[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01993/Jon_Walters_1993795c.jpg[/img]

abramovicu reaguj!
[quote name='Blues_95' timestamp='1358011741' post='101336']
Ne bih se nikako slozio s tobom da je ovo totalno nebitna utakmica . Sa ovom pobjedom smo se vratila na 3.mjesto .[/quote]
Potpuno isti klinac bili na kraju drugi, treći ili četvrti, kad prvi nećemo biti sigurno. Ionako ćemo i da budemo četvrti igrati kvalifikacije LP u kojima ćemo dobiti neke jadnike i svakako ući u LP.
A i da se izgubilo danas imaš još 17 popravnih ispita do kraja prvenstva i stigne se nadoknaditi jedan kiks. I zato tvrdim odgovorno, totalno nebitna pobjeda. I isto dođe i da smo ju dobili 1:0 ili 15:0.
Trebalo je pobijediti Swansea, Corinthians, Atletico Madrid, Man. City, uzeti bod u Torinu, a ova pobjeda je golo govno.
Pobjeda bez slasti, bez okusa i mirisa... :-q
[quote name='Gandalf' timestamp='1358012276' post='101343']
Potpuno isti klinac bili na kraju drugi, treći ili četvrti, kad prvi nećemo biti sigurno. Ionako ćemo i da budemo četvrti igrati kvalifikacije LP u kojima ćemo dobiti neke jadnike i svakako ući u LP.
A i da se izgubilo danas imaš još 17 popravnih ispita do kraja prvenstva i stigne se nadoknaditi jedan kiks. I zato tvrdim odgovorno, totalno nebitna pobjeda. I isto dođe i da smo ju dobili 1:0 ili 15:0.
Trebalo je pobijediti Swansea, Corinthians, Atletico Madrid, Man. City, uzeti bod u Torinu, a ova pobjeda je golo govno.
[/quote]
Za mene to nije tako . Da smo izgubili ovdje ne bi bili 3. priblizio bi se Everton na 1bod zaostatka , Arsenal isto tako ako bi kojim slucajem pobjedio . Sada nam slijedi veoma zgusnut raspored i svaka pobjeda je dobrodosla , a i lakse je igracima igrati ako imaju 4 boda prednosti u odnosu na konkurente (za ligu prvaka) nego sa prednosti od 1 boda .
Stoke je , ako je vjerovati komentatoru , jedina ekipa u 5 engleskih divizija bez poraza na svom terenu , i dodje CFC i pobjedi sa 4 gola razlike . Ako je to pobjeda bez slasti , okusa i mirisa onda ja ne znam sta je pobjeda sa slasti , okusom i mirisom . Inace za mene svaka pobjeda Chelsea ima okus , slast i miris ;)
Dobra partija, iznenađujuće visok rezultat u našu korist.

Luiz, Hazard, Lampard, ne zna se koji je bio bolji. Idemo dalje.

@brane

Probaj ovdje, malo kasnije skinuti tekmu ;)

www.fullmatches.net
[quote name='Gandalf' timestamp='1358012276' post='101343']
Potpuno isti klinac bili na kraju drugi, treći ili četvrti, [b]kad prvi nećemo biti sigurno[/b]. Ionako ćemo i da budemo četvrti igrati kvalifikacije LP u kojima ćemo dobiti neke jadnike i svakako ući u LP.
[/quote]

Pusti ti to. Ja imam neki lludi filing da cemo uzet BPL ;) Ne igramo bezveze zadnju tekmu 19.05. ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1358013121' post='101354']
Stoke je , ako je vjerovati komentatoru , jedina ekipa u 5 engleskih divizija bez poraza na svom terenu , i dodje CFC i pobjedi sa 4 gola razlike .
...Inace za mene svaka pobjeda Chelsea ima okus , slast i miris [/quote]
I ovih 4-0 i onih 8-0 i onih 6-1 i onih 5-1 ne vrijede ni jedan posto koliko bi vrijedila pobjeda makar i 1-0 u finalu SP-a za klubove u Japanu, pobjeda u Superkupu Europe ili pobjeda u Torinu...
OK, 'ajde, slažem se ipak da svaka ima svoj okus, slast i miris, samo ova ima okus, slast i miris Ricinusovog ulja... I jednako vrijedi i služi u istu svrhu, kao i to ulje, bar meni.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.