Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 3 - Southampton 1 : 5 Chelsea (05.01. sub)

19 članova je glasalo

1. 1.

• Prolaz Svetaca
      0%
      0
    • Prolaz Plavaca
      100%
      19

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ubica krenula da reseta.Prvijenac i ocekujem jos 1 u drugom dijelu ako Rafa ne zajebe i ne izvede ga van a ubaci lopatu.
odlicno odradjena ova utakmica i prolazak u naredni krug pohvala za Turnbula odbranio stopostotnu sansu.
Perfektno odigrano drugo poluvrijeme, svidja mi se kad ima dosta dobrih poteza, kao sto je danas bilo peta milion :)
Sigurnih, uvjerljivih, i dominantnih 1:5. Nakon slabog starta, pregazili smo ih ko plitak potok. Demba nastavio s onim sto je radio i prije. On moze uci u nenormalnu seriju samo ako veze 3-4 utakmice. Ova visoka pobjeda odlicno ce doci momcima poslije QPR-a da malo ociste misli.
Zasto stalno prvi moramo da primimo gol,pa da posle razvalimo protivnika?Odlicna igra danas,sve pohvale za momke,licili su na tim,za razliku od prosle utakmice.
Nadam se da u sledecoj rundi dobijamo nekog drugoligasa ili nesto takvo da sansu dobiju Piazon,Ake i ostali.
Nakon očajnog starta polako smo se vratili u meč i eto sad je ovo ispalo ultra uvjerljivo. Demba zabio 2, Moses mrcina danas, najbolji igrač na terenu, Mata i Hazard isto dobri, Azpi također. Sve u svemu dobro odrađen posao.
[quote name='Kalouda' timestamp='1357407148' post='99410']
jel iko skonto kolko su navijači bili fantastični?
[/quote]

Sve mi se više čini da su Chelseaevi navijači bolji na gostovanjima nego na Stamfordu.
[quote name='CFC1905' timestamp='1357407386' post='99416']
Sve mi se više čini da su Chelseaevi navijači bolji na gostovanjima nego na Stamfordu.
[/quote]

Ma nema ti se šta činit, to jest tako ;)

Fina utakmica, s slabim ulaskom u istu, ali kasnije... Drago mi zbog hadžije Dembe, zna čovjek, što jest, jest. Inače svi su bili veoma dobri, ne treba nekoga plaho izdvajati. Ali moram spomenuti Rossa zbog one intervencije (svaka čast), te Marina koji je ponovo pokazao da je za lijeve strane i da tamo pravi dar-mar. Bit će on dobra zamjena za Mosesa koji, eto ode u Afriku.

Idemo dalje, naravno s Dembom u napadu.
Čitajte moje postove pa ćete znati o navijačima. Kad sam ikad govorio za naše away boyse... :P B-) I danas odlično izdanje.
[quote name='medogrmalj' timestamp='1357394669' post='99305']
Ma samo ocekujem Dembu, da konacno budemo opasni u svakom napadu.

Ove sezone nisam ni jednu utakmicu propustio i svakih par dana zezam staru, hajd pogodi ko igra danas? Ona vise pizdi haha :) kaze jebem i tebe i Chelsea, cini mi se da ja placam kablovsku samo da ti gledas utakmice xD Cijela familija pocela navijati za Plavce zbog mene B-)
[/quote]

takoder:)
[quote name='grena' timestamp='1357330056' post='99178']
Ocekujem 2 gola od Demba Be. Pa da Torres moze da vidi iz krupnog plana kako treba da igra napadac.
[/quote]

Predosetio sam ga :D bravo,bravo,drugo poluvreme nisam gledao,ali svaka cast za pobedu. Ba je moje srce danas kupio :) Svaka mu cast...nadam se da mu se smesi prva postava kod onog idiota Beniteza.... :D bravo plavci to se trazi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.