Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 3 - Southampton 1 : 5 Chelsea (05.01. sub)

19 članova je glasalo

1. 1.

• Prolaz Svetaca
      0%
      0
    • Prolaz Plavaca
      100%
      19

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://www.saintsfc.co.uk/cms_images/match/saints-chelsea148-525702_478x359.jpg[/img]

[size=5][b]FA CUP[/b][/size]

[size=5][b]05.01.2013. SATURDAY, 16:00H[/b][/size]

[size=5][b]SOUTHAMPTON vs. CHELSEA FC[/b][/size]

[size=5][b]Uvodničar:[/b][/size] [color=#ff0000][size=5][b]Gospodin Posebni[/b][/size][/color]

[b][size=5]Uvod:[/size][/b] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3306-preview-saints-vs-blues.html"]http://chelseabalkan...s-vs-blues.html[/url]

[size=4][color=#000000][b]Vaša očekivanja?[/b][/color][/size]
Utakmica za 1 dan, 5 sati i 15 minuta počinje, a potvrde o Dembinom prelasku nema na oficijalnoj. Bojim se da ću opet morati gledati El Panja u napadu, jer i da se potvrdi transfer do večeras, opet ne znam koliko bi bilo pametno stavljati lika bez ijednog treninga sa ekipom u prvu postavu...

Inače što se utakmice tiče, mislim da bi trebali pobjediti, ali ne bi me iznenadilo ništa..
[quote name='Kalouda' timestamp='1357292680' post='99044']
opet ne znam koliko bi bilo pametno stavljati lika bez ijednog treninga sa ekipom u prvu postavu...
[/quote]
Ma staviti ga da je i bez ijedne noge, kakvog treninga.

Inače očekivano malo koga zanima ova tekma, mene isto puca neka stvar.
nismo igrali nijednu utakmicu s njima ove sezone ali ono sto sam gledao protiv Mancester Utd i Arsenala moze se reci da su solidna ekipa i da kod kuce igraju jako dobro,imaju odlicne navijace koji ih bodre citavu utakmicu i bice teska utakmica ali se nadam da cemo pobijediti u slucaju nerijesenog rezultata igra se jos jedna utakmica a to nebi bilo dobro zbog naseg rasporeda koji je gust jer igramo i u Capital Cupu a imamo i zaostali mec u ligi,nek se igraci s ovom pobjedom operu s onim porazom od QPR,ovaj FA Cup je mnogo vazan i idemo ga osvojit.
Samo Ba-ja u prvu umjesto onog (ne znam kako bih ga više nazvao) što stoji u napadu i ne treba se sikirat. Ionako veznjaci stvaraju dovoljan broj šansi, tako će vjerovatno biti i u ovoj tekmi, samo što će konačno neko moći ubaciti loptu u gol.

Sve osim ubjedljive pobjede, katastrofa.
Ocekujem pobjedu,Ba u prvoj i glavu dajem ako odigra zavidnu minutazu da ce se na debiju upisati u strijelce ......toliko :D/
Ocekujem 2 gola od Demba Be. Pa da Torres moze da vidi iz krupnog plana kako treba da igra napadac.
Prolaz i nista drugo,moraju osvojiti barem ovaj trofej ove sezone.
Mislim da Demba nece igrati 90 posto jer ipak treba se malo igrati sa ekipom,ali
u drugu ruku kad pogledas bio bi bolji od toresa da sa jednom nogom igra.
Već smo ostali bez Community Shielda,europskog superkupa,svjetskog klupskog prvenstva,u ligi i nemamo neke šanse,treba ić maksimalno na ovo.
Matu i Hazarda je prošlu odmarao,Demba čeka kao zapeta puška...
ne mora bit neka super uvjerljiva pobjeda kao protiv Aston Ville,al bitno da se dobije.
Ma samo ocekujem Dembu, da konacno budemo opasni u svakom napadu.

Ove sezone nisam ni jednu utakmicu propustio i svakih par dana zezam staru, hajd pogodi ko igra danas? Ona vise pizdi haha :) kaze jebem i tebe i Chelsea, cini mi se da ja placam kablovsku samo da ti gledas utakmice xD Cijela familija pocela navijati za Plavce zbog mene B-)
[quote name='medogrmalj' timestamp='1357394669' post='99305']
Ma samo ocekujem Dembu, da konacno budemo opasni u svakom napadu.

Ove sezone nisam ni jednu utakmicu propustio i svakih par dana zezam staru, hajd pogodi ko igra danas? Ona vise pizdi haha :) kaze jebem i tebe i Chelsea, cini mi se da ja placam kablovsku samo da ti gledas utakmice xD Cijela familija pocela navijati za Plavce zbog mene B-)
[/quote]
That's the spirit.
Team: Turn; Azpili, Ivan, Cahill, Cole (c); Ram, D Luiz; Moses, Mata, Hazard; [b]Ba.[/b] - [b]subs:[/b] Hil, Fer, Bert, Lamps, Oscar, Marin, [b]Torres.[/b]

TOOOOOOOOO
Odlicno zavrseno prvo poluvrijeme, nisu se neke prilike redale ali 2 gola su tu, u drugom poluvremenu ocekujem jos barem 1. Demba na debiju ne moze lakse hehe :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.