Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20 - Everton 1 : 2 Chelsea (30.12. ned)

Istaknuti odgovori

Jedino je bitno da su tu nova 3 boda. Sad slijedi serija relativno lakših tekmi(izuzmemo li Arsenal doma) i trebalo bi uhvatiti sve pobjede u nizu do gostovanja kod Manchester Shitya krajem 2. mjeseca i bili bi tad vjerovatno još u igri i za borbu za naslov.
  • Odgovori 66
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hvala momcima što su nam ovu vrlo lijepu godinu zaokružili na ovaj način. B-)
Inače dobra tekma, zanimljiva i borbena kao i uvijek na Goodisonu. Naši opet uspjeli dobiti sa igračem manje na terenu.

Cech bio briljantan do izlaska, Ross ušao i nastavio u tom ritmu (iako nije imao puno posla). Frankie odradio svoje i on zna da nijedan Abramovič neće učiniti da ga raja sa Stamforda zaboravi. Hvala ti legendo !
NIkakvu realnost ja necu pominjati i to sta je Everton zasluzio jer FAchester ima x ovakvih utakmica po sezoni.

Svaka cast momcima, nije lako se vratiti kad u prvoj minuti primis gol. Nanijeli smo prvi poraz Evertonu tako da ova pobjeda izgleda jos sladja. Ako sam tacan, sad docekujemo smijesni QPR i to treba odraditi ljudski i uzeti nova 3 boda. Samo tekmu po tekmu da idemo i nema zime. Velika 3 boda!

KTBFFH!
Nismo bili dobri kako znamo biti, a na Hazarda se to posebno odnosi. A opet smo pobjedili. To pokazuje naš pobjednički duh koji je tu još uvijek prisutan. Često posustane, ali tu je. Ovo je danas bila prijelomna utakmica sezone za nas. Pobjedili smo i ja još uvijek vjerujem da možemo osvojiti titulu, a ovaj post ću vam citirati u petom mjesecu ;)

I još jedna stvar, ako mislitte da će Lampard ostati samo zato što je dao danas dva gola varate se. I Didier je donio Ligu prvaka, pa je opet otišao. Istina, to je Didier i htio, ali Uprava se nije trudila da ga MOLI NA KOLJENIMA da ostane, a to su bili dužni uraditi. Lamps nažalost ide iz kluba, ali ide sa stilom. Ide kao najbolji ligaški strijelac Chelseaja i to je nešto po čemu će ga povijest pamtiti.
ovakve pobjede su mi najsladje kad protivnik u prvom poluvremenu ne iskoristi sve svoje sansi i dodje kazna tako je bilo danas.Fantasticni Lampard je opet dokazao koliko je vazan igrac i donio nam pobjedu i to protiv ekipe koja nije jos izgubila na svom terenu.
Lose smo otvorili mec,ali na vreme izjednacili i dali pobedonosni gol.
Kako je lepo pobediti Everton u gostima,ne mogu vam opisati.
Danas nas je osim Lampsa spasila cista nafaka . 2 stative i precka .
Svaka cast momcima koji su se borili svih 90 minuta . Lampard po ko zna koji put prevaga na terenu . Torres kao i obicno promasio par lijepih prilika .

Samo da Cech nije povrijedjen na duze vrijeme .
Napokon pobjeda u jednoj velikoj utakmici.

Everton je pokidao dns, ali konačno da je i nas pogledala ona sportska sreća.
Lamps opet pokazuje svoju veličinu, kakav nos za gol čovjek ima mislim da ne bi bila greška kada bismo ga umjesto Plavuše u napad stavili.
Inače Hazard se nije pojavio na utakmici što me već zabrinjava...Lako je jebati Aston Villu i takve smiješne ekipe, to bih i ja mogao, al čim dođe ozbiljan protivnik Hazard nestane.

Ramires također nije imao partiju života, ali dobro, opet je igrao na krilu...
Torres po običaju ništa...jedino dobro što je napravio je onaj udarac što je Howard obranio.
Dobra utakmica,veoma vazna 3 boda. Super Frankie Lampard !!!
Dosta CFC ispasta zbog Toresa,kakve mu sanse namestaju i nista. Pantela bi to u stilu rasnog oploditelja :D
Sreća pa nas nisu dokrajčili u prvom poluvremenu. Frankie sjajan nos za gol. Hazard prosječan.

Tbull par solidnih intervencija.

Najvažnije je naravno da su 3 boda tu, utrka se nastavlja
[quote name='diablo_bih' timestamp='1356902800' post='98157']
Mislio sam da cemo izgubiti cim sam vidio turbulenciju, sreca nisu osutali po golu, vec precku i pored i iznad gola su gadjali :D
[/quote]
Šutnuli su jednom i po golu dosta opasno, ali je Ross skinuo rutinski.
[quote name='reLo' timestamp='1356908513' post='98188']
Mene je Ramires oduševio. Kad god bi krenuo naprijed mi smo bili barem u poluprilici... A sve to dugujemo njegovoj brzini gazele. Ipak nije zaboravio igrati na krilu.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[/quote] U pravu si,gledam Ramu on moze ko konj trcati,ali ni na kraju utakmice ne mozes vidjeti da je se umorio,doduše nema u njemu 50 kila to ga puno izvlaci.:D
  • Autor
Dobar je Ramo na krilu za tih kontri, ali brate opsovao sam mu x puta jučer zbog tog što nije najjednostavniju loptu mogao uštopati.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.