Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Dobro je igrala Bosna ali nemaju napadače kvalitetne da završavaju akcije. Pjanić je prejak.
Zaslužena pobjeda Brazila, mora se reći.
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Gledao utakmicu, BiH se nosila ravnopravno. Istina da je Brazil kvalitetniji, tu nema priče, ali igrali su poprilično tanko i BiH je naravno iskoristila što je mogla, nažalost ne golom u mreži ali šta je tu je. BiH ima još mjesta za napredak i uz pravog trenera može se napraviti serija odlazaka na velika natjecanja uskoro. I pod hitno dresove promjeniti, ovi Legea su sramota nad sramotama. Kao s pijace.

I da još da kažem da je David Luiz bio katastrofalan. ispadao je k'o Hamidina krava iz štale.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330506475' post='31184']
Nije Luiz kriv zatvorio je Ibisevca i ovaj je jedva sutnuo loptu ali naravno znao je koji je supak na golu Brazila i zabio naravno :D
[/quote]

Ne govorim ja za situaciju oko Vedinog zgoditka, nego govorim za cjelokupni Luizov nastup. Bio je ispod razine jednog brazilskog reprezentativca i ispod razine igrača njegovog kalibra. Jednostavno je u duelima sinoć bio loš i nije čistio protivnika na vrijeme. Mogao si vidjeti u drugom poluvremenu kako ga je Džeko izvozao par puta ko budalu :) Zato kažem da bi DL4 trebao malo naprijed.

I izdvojio bih sinoć Misketa i Pjanića, bili su super.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330506647' post='31185']

Ne govorim ja za situaciju oko Vedinog zgoditka, nego govorim za cjelokupni Luizov nastup. Bio je ispod razine jednog brazilskog reprezentativca i ispod razine igrača njegovog kalibra. Jednostavno je u duelima sinoć bio loš i nije čistio protivnika na vrijeme. Mogao si vidjeti u drugom poluvremenu kako ga je Džeko izvozao par puta ko budalu :) Zato kažem da bi DL4 trebao malo naprijed.

I izdvojio bih sinoć Misketa i Pjanića, bili su super.
[/quote]
to vam je luiz pustia :P :P :P
Zasluzili su momci da zavrsi nerijeseno ali sta ces .

Luiz je bio najslabiji u Brazilu , nevjerovatno kako je lose odigrao utakmicu :( .

Dzeki svaka cast jos jedna dobra partija u dresu BiH !
Osjetilo se neigranje Lulica :(
[quote name='soxx' timestamp='1330537622' post='31294']
Onaj Ronaldinho ko da nije lopte vidio u zivotu.. Kakav je bio kad se sjetim a sad nula ;/
[/quote]

Brazilac. Nedisciplinirana nacija. Džaba talenti i geni kada im disciplina i predanost poslu fale. Jednostavno fale. Da je to Švabo u pitanju i da je imao onakav talenat kao Ronaldinho nikada ga ne bi ispustio iz ruku, tj. nogu. Razvaljivao bi do 35-te godine.

Evo novi gostujući dres Slovenije:

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2012/02/28/64860662_slovenci-013.jpg[/img]

I pogledajte jednu veliku manu novih hrvatskih dresova:

[img]http://img854.imageshack.us/img854/7373/crogrb.jpg[/img]

Vidite kako na Srni i Mandži grb nije ušiven, nego naljepljen kao naljepnica. Hahahah sramota. Podgrmeč ima bolje urađen grb.
[quote name='soxx' timestamp='1330537622' post='31294']
Onaj Ronaldinho ko da nije lopte vidio u zivotu.. Kakav je bio kad se sjetim a sad nula ;/
[/quote]
Nije to bolan, nego ga Rahimić pojeo za večeru.
Ma užasno smo odigrali, sutra ču sve reći, sad stvarno nemam snage.Inače svaka čast Ibrahimoviću.
A stvarno su nam(BIH) dresovi ko karina.. Ne znam kad su bili ruzniji.. Pff.. Ako u ovakvim budemo igrali kvalifikacije objesit cu se.
Sto se mene tice mogu i ovakvi biti :P samo da dobro igramo i pobjedujemo :D
[img]http://spurs.theoffside.com/files/2009/06/scunthorpe.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330556765' post='31411']
Ja opet ponavljam Hrvatska je igrala odlično, samo što se to nije vidjelo.
[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Majke mi, čeko sam jedan post da ga pejstam u 'najsmješnije postove' i konačno sam dočeko. No hard feelings, al okidoh na ovo. :lol:
http://www.jutarnji.hr/zdravko-mamic-ugostio-beogradske-studente-koji-su-zaludeni-njegovim-likom-i-djelom/1010322/

lako je biti [b]zaluđen[/b] zdravkom mamićem :D
Nisam tu bio kad ste komentirali , protiv Brazila dobro smo odigrali , mogli smo ih i pobjediti falili su nam trkaci Lulic i Mujdza al sta je tu je .
Dobro je i ovako al nesretan poraz ..
Hrvatska Svedska Ibrahimovic masina :D
BIH KUP polufinale

Siroki - Velez

Zeljo - Borac

bit ce svasta :D . ocekujem u finalu Velez Zeljo najbolje stari rivali :D , Nenormalni komitet zabranio odlazak gostujucih navijaca i u proljetnom dijelu Premier Lige sramota ..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.