Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u FA kupu 2012/13 = Semi-finals

25 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      15
    • Ne
      12%
      3
    • Ne znam
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 11,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

stvarno steta nismo imali srece sa zdrijebom,ako prodjemo Mildlsbrough igramo s Mancester Utd i to u gostima,probat iscupat neki nerijesen rezultat pa kod kuce traziti prolaz u dalje takmicenje.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Middlesbrough je također jako jak, treba prvo proći tu utakmicu i ne razmišljati on Unitedu. Ako se susretnemo s njima, ja vjerujem u uspjeh plavac jer ove sezone nas još nisu nadigrali[/font][/color]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1361316762' post='108218']
Jebo vas Mančester
[/quote]
Haha, dobro me podsjeti:

http://www.youtube.com/watch?v=ihZNQd6Wf-8

Jedan od najboljih citata u nogometnoj tematici, što se filma tiče. Ovih nekoliko riječi i način na koje su izgovorene fenomenalno oslikava cijeli taj klub, njihove igrače i najvažnije, njihove navijače. ;)
  • 2 sedmice kasnije...

valjda ce Fergie se koliko toliko  smilovati i izvesti rezervni tim protiv Chelsea u nedelju, bar da mozemo im imalo mozemo konkurirati i da bude zanimljivije gledati

U jednoj sedmici ćemo haman ostati i bez posljednja dva trofeja (koje smo bili nekad u mogućnosti osvojiti).  Stvarno napredujemo, nema šta.

valjda ce Chelsea za FA Cup pobijediti Manchester, sutra je i moj rodjendan ali i Chelsiev ;) uh kakav bi to poklon bio kad bi se odlicno igrom izbacio Man Utd

Ma i da Cakir sudi opet je Manchester veliki favorit .. strah me samo od potopa jer u katastrofalnoj smo formi a idemo na najteze gostovanje u Engleskoj . Neznam ni sam cemu se nadati , ako nemozemo kod Steaue izvuc X onda tesko da i ovdje mozemo .. 

ne vjerujem da ce Webb biti od nekog utjecaja

bojim se ja da necemo mi imati nikako suta prema golu, ipak se Vidić vratio, sad ce sve on visece lopte kupiti, a i bit ce ga tesko proci

Zelim pobjedu za rodjendan! Navikli smo na rezirane kradje protiv FAchestera u posljednje vrijeme tako da ne iskljucujem slican ishod i danas. Zelim vidjeti 11 gladnih igraca na terenu i to cu shvatiti kao pobjedu.

Ideeemo!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.