Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u FA kupu 2012/13 = Semi-finals

25 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      15
    • Ne
      12%
      3
    • Ne znam
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 11,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
Zreb za trecu rundu ce biti odrzan sutra u 2.40 pm(ITV).Utakmice ce biti igrane 5. i 6.januara.
Southampton - Chelsea.

Dobro pa se igra tek za mjesec dana. Možda naiđemo do tad.
Za mesec dana mi cemo biti druga ekipa.Ako ne izvucemo bar nereseno u gostima,i treba da ispadnemo.
  • Autor
[size=6][b]05/06.01.2013[/b][/size]

[size=6][b]Southampton vs. Chelsea[/b][/size]

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2984-zrijeb-fa-cupa-chelsea-ce-u-goste-southamptona.html
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Pobedjen Southampton lagano.Zreb za cetvrtu rundu kupa je sutra u 16.30.Voleo bih da budemo domacini nekoj jakoj ekipi na primer pevcima ili gradjanima,ili gosti ekipama kao sto su Oldham,Barnsley,Aldershot...
[color=#666666][font=Arial][size=3][background=rgb(248, 248, 248)]Gostujemo kod Southend Uniteda ili Brentforda. :D/[/background][/size][/font][/color]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vn7kPkErGQk

Naš bivši igrač Jack Cork popričao za ChelseaTV prije jučerašnje utakmice. Stvarno fin momak, vidi se da voli i poštuje ovaj klub.
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1357490892' post='99778']
Jao koja laganica ce biti bilo koji od ova dva tima...
[/quote]

Mislili smo da će tako biti i s QPR-a pa vidi čuda šta nam se desilo. Ne treba podcjenjivati. Ove sezone mali klubovi rade čuda, evo danas Liverpool pobjedio tamo nekog petoligaša (ime mu počinje sa M) i to jedva i neregularno golom Suareza koji je postigao rukom. Onda nedavno Arsenal protiv Bradforda. Znači maksimalno ozbiljno treba ući u ovu utakmicu.
Nakon duže vremena stvarno sam uživao u utakmici Chelseaja. Demba Ba u napadu, Lampardov pogodak i onakva proslava i sve to u FA kupu, natjecanju koje mi je stvarno priraslo srcu.
Ma da izadje Chelseava akademija moj ti Cae poderace bilo koji od ova 2 kluba to je cinjenica, a QPR ne mozes ni porediti sa njima i oni su druga galaksija za ove.
Odlican zreb,jer smo izraziti favoriti protiv obe ekipe.Najzad jedna laksa utakmica.
Pošto je tema utakmice sa Sotonom zaključana, evo ovdje da postavim link na neke zanimljive statističke podatke s te tekme: http://www.chelseafc.com/news-article/article/3033411/title/the-data-day-southampton-v-chelsea
Jedna lijepa vijest:
Naša tekma protiv Brentforta ili Southenda odabrana kao jedna od 3 na kojima će se raditi TV prijenos. B-)
Utakmica sledeceg kola F.A.cup-a ,to jest gostovanje Brentford-u ili Southendu je u nedelju 27.01. tacno u podne(12.00)!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.