Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Multimedija (video, slike, muzika)

Istaknuti odgovori

a i jesu napravili gdje se dize pehar, svi se skupili zar nije bolje kad se dize pehar na centru stadiona a ne na tribini Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
  • Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 260,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Danas bili na tekmi

• Žalim što se nisam registrovao na forum ranije, dok je Mikel igrao, samo da čitam tvoje postove u realnom vremenu. Na terenu jučer puno igrača koji su nastupili u finalu 2012. Bayernovcima nije b

• Ovako Relo prati Chelsea kada su utakmice iza 6 navecer.

Objavljene slike

Ne predstavlja neku bitnu ulogu u momcadi,ako si primjetio na konferencije najcesce dolaze kapetani,glavni strijelci,neke važne figure u momcadi.

A i nije redovno u prvoj momčadi

off topic je, ali moram odgovorit, da nisi upravu.

Ne dolaze samo najbolji igrači, kapiteni i sl..   To je po meni tek onako, puka formalnost da dođe neki igrač uz trenera.   Pa jbt prošle godine  Pape na pressicu, pred tekmu Bosne s Litvanijom, doveo Salihovića i Begovića, a obojica ne znaju ukupno 20 riječi Bosanskog, kako treba reći.. Pape zajebanciju napravio, pišanija bila..

To ti samo navodim kao primjer, da uopšte nije važno ko je tu..

Eto ako možeš provjerit, ali niti jednom, ne u Lp ne u EL, nije bio isti igrač s trenerom (RDM, Benitez).  Vječito se mijenjaju..

Izvinjavam se na off topicu...

Naši plavci

article-2304607-191B282D000005DC-562_964

Demba, Tata, Torres i Terry

article-2304607-191B280C000005DC-38_964x

Luiz, Torres i Eden

article-2304607-191B3198000005DC-325_964

article-2304607-191B2862000005DC-79_964x

article-2304607-191B2E6A000005DC-603_964

Nešto manje slike

article-2304607-191B2BC2000005DC-631_470

Oscar

article-2304607-191B2E0B000005DC-959_470

Cahill

article-2304607-191B2ABA000005DC-503_470

Luiz

article-2304607-191B26BF000005DC-522_470

article-2304607-191B27CD000005DC-160_470

Cech

article-2304607-191B2B89000005DC-234_470

Tata

Jebena reklama

Samo ja ni na jednoj slici nisam vidio Lamparda :(

Nezna se da li će nakon ljeta biti ovdje

Nećeš reklamirati dres za novu sezonu s igračem koji nije tvoj. A opet možda je razlog  što lamps možda ne prodaje toliki broj dresova kao nekad

djelimicno si upravu, ali ako prestigne Tamblinga, i ostane iduce sezone, skocice prodaja uveliko dresova s njegovim imenom, tako da glup potez uprave

kad ce vise ti novi dresovi

djelimicno si upravu, ali ako prestigne Tamblinga, i ostane iduce sezone, skocice prodaja uveliko dresova s njegovim imenom, tako da glup potez uprave

kad ce vise ti novi dresovi

Realno lamps neće prodati više dresova od manje više svih ovih navedenih bez obzira na Tamblinga - ionako pola ljudi nezna za taj rekord. Jebiga - ne kupuju dresove samo navijači koji znaju povjest kluba

Oscar - zvijezda u usponu, Slijedeće svjetsko u brazilu tako da je ovo zlatna prilika za prodaju dresova

Luiz - isto brazil + povremeni kapetan brazila

Torres - kokoš koja nese zlatna jaja što se tiče reklama, i dalje jedan od igrača s najvećim i najvjernijim brojem fanova

Eden - zvijezda u usponu

Mata - naš najbolji igrač

Terry - kapetan

Cech - golman . Tko će drugi dres za golmana reklamirat?

Eventualno demba i cahill su "zamjenjivi" i manje profitabilni što se tiče dresova, ali opet veća je vjerojatnost da će oni vidjet SB slijedeće sezone i Brazil nego Lamps. Barem tako ja mislim

Eventualno demba i cahill su "zamjenjivi" i manje profitabilni što se tiče dresova, ali opet veća je vjerojatnost da će oni vidjet SB slijedeće sezone i Brazil nego Lamps. Barem tako ja mislim

Kako to da ce Cahill vidjeti Brazil a Lampard nece o.O ?

Kako to da ce Cahill vidjeti Brazil a Lampard nece o.O ?

Nisam rekao da neće, ali s obzirom na godine, nesigurnost oko kluba, općenito slabiju kokurenciju u obrani od veze engleske mislim da Cahill će se više naigrati od Lampsa

Nezna se da li će nakon ljeta biti ovdje

Nećeš reklamirati dres za novu sezonu s igračem koji nije tvoj. A opet možda je razlog  što lamps možda ne prodaje toliki broj dresova kao nekad

Ballack-Chelsea-Jersey.jpg

chelsea-10-11-adidas-home-kit.jpg

joe cole

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.