8. septembar 2014.12 god. comment_186675 Njega sam obozavao. :D i on je deo ekipe zbog koje sam zavoleo Chelsea, dobar deo zasluga i on ima :) Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186677 Njega sam obozavao. :D i on je deo ekipe zbog koje sam zavoleo Chelsea, dobar deo zasluga i on ima :) I meni isto jedan od omiljenih igraÄa, dok je bio mlad joÅ¡ uvijek se sjećam slaloma i golÄine kroz odbranu manÄe. Prijavi
9. septembar 2014.12 god. comment_186760 https://www.youtube.com/watch?v=aN1yI3J1f54 I meni isto jedan od omiljenih igraÄa, dok je bio mlad joÅ¡ uvijek se sjećam slaloma i golÄine kroz odbranu manÄe. da se malo podsetimo nekih golova :D Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192246 Srecan rodjendan nasoj legendi, sve najbolje, lep poklon od kluba je danas dobio! Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192291 https://www.youtube.com/watch?v=F6PwO0wzl_U Direktore,gospode,kralju, LEGENDO Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192407 Srecan rodjendan nasoj legendi, sve najbolje, lep poklon od kluba je danas dobio! kakav je dobio poklon nisam u toku u vezi toga :) Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196518 American broadcaster NBC made a pretty big gaffe during their coverage of Manchester United’s match against Tottenham – after subtitles referred to Juan Mata as ‘Marijuana Mata’. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196559 kakve to veze ima sa dzo kolom ?????? Takve da me jebe forum. Sinoć kliknuo na temu Premiership, a napisao post na temi 'Okupljanja Chelsea BiH Sarajevo'. Sreća odmah skontao pa obrisao. Za ovaj nisam skontao jbg :D Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196574 ÄŒitam komentare iz 2013. godine i vidim malu raspravu o tome da li je J.Cole jedan od najvećih igraca Chelsea i zaÅ¡to mu neki opraÅ¡taju a neki ne. Za mene jeste. Bio je dio Romanove i Mourinhove prve maÅ¡inerije, važna karika i veoma dobar igraÄ. Ipak svoj izvanredan talenat nije pretvorio u kvalitet kakav je mogao, ali svakako da je bio dobar igraÄ. Niko nije slavio golove kao on. Mislim da je mnogo volio Chelsea i navijaÄe a i navijaÄi su voljeli njega. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196625 Ja sam kod njega gotivio sto nije filozofirao, znaci lik uzme loptu, nareda dva tri igraca bez ikakvih fora, jednostavnim mijenjanjem pravca i kad dodje pred golmana nabije iz petinih zila pa nek se golman jebe sa tim. Ne ovi danasnji sto kad izlete pred golmana pokusavaju da mu provuku kroz noge, ispod ruke i slicno. Jednostavno bog. Nazalost povreda ga sjebala totalno. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196640 Vec sam spomenuo,jedan zbog kojih sam zavoleo Chelsea. BAs me protiv Sotona Hazard u jednom trenutku podsetio na Cola, nekako drzanje,frizura. Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211542 "You know, I'm a Chelsea fan, I'm Chelsea." Nikad mi nije, a niti ce biti, jasno, kako je jedan Roben svrstan u legende, a Dzo nije. Sramota. Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211564 "You know, I'm a Chelsea fan, I'm Chelsea." Nikad mi nije, a niti ce biti, jasno, kako je jedan Roben svrstan u legende, a Dzo nije. Sramota. Plastican klub, idu logikom bolje imat u legendama jednog vrhunskog fudbalera, koji je ostavio trag u svijetskom fudbalu, nego igraca koji je ginuo za plavi dres. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237979 NekadaÅ¡nji reprezentativac Engleske Džo Kol pozajmljen je trećeligaÅ¡u Koventriju na 35 dana?! Nekada velika nada engleskog fudbala i prvotimac ÄŒelsija, Liverpula i Vest Hema, a sada fudbaler Aston Vile, nije dobijao Å¡ansu u dosadaÅ¡njem toku sezone - odigrao samo 45 minuta protiv Nots kauntija u Liga kupu - tako da je klub sa Vila parka izaÅ¡ao u susret Koventriju. Kol će se novim klupskim drugovima pridružiti u ponedeljak, ali će u subotu gledati prvenstvenu utakmicu protiv Blekpula. Njegova pozajmica istiÄe 22. novembra, za kada je planiran povratak u Aston Vilu. Kakva tuga, sunce ti .. :/ Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237980 Jebiga star je da bi igrao u ozbiljnom klubu sa tako lošom formom. Doduše ne znam kako ga Mou nije doveo, kad može Amelia može i on. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237981 Ubica prava, budaletina. Sve najbolje dragi moj Joe. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
18. oktobar 2015.10 god. comment_238169 Å to je tuga? Naravno da nije tuga. Lik je u najboljim godinama osvajao titule. Sada nek se zeza. Prijavi
20. oktobar 2016.9 god. comment_261980 http://www.klix.ba/sport/nogomet/sjecate-li-se-joea-colea-nekadasnji-engleski-reprezentativac-postigao-golcinu-u-nasl-u/161020065 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.