Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Å ahtar 2 : 1 Chelsea (23.10. uto)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem da uzmemo sva tri boda!
      64%
      20
    • Očekujem remi
      29%
      9
    • Očekujem poraz
      6%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ubaci covek manje vise najjaci sastav i ovi nas pregaze, i to pred United i razgoropadjene RVP-a i Rooneya....

Gledao sam prvo poluvreme od 5. do 45. minuta. Dovoljno da vidim da je opet problem u podcenjivanju rivala. DAli na 3 utakmice po 4 gola, i sad misle svi "ma lako cemo sve."

Rudari su u svakom momentu znali kako da igraju i iskoristili su sve slabosti Plavaca.

Pristup utakmici sa Unitedom mora biti 300% ozbiljniji, inace ce nas napuniti do vrha.

Evo i videa...

http://www.youtube.com/watch?v=dwi1c4f2R-8
  • Odgovori 138
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Igi' timestamp='1351030424' post='84884']
Slabo, slabo, jbg. spustiše oni nas. Da sam lepo po običaju strepeo od katastrofe (kao protiv Totenhema i Arsenala) možda bismo sad slavili. Ako pobedimo Junajted, biće im oprošteno, ali ovakvom igrom teško.
[/quote]
Vec sam reko da je Šahtar jaci od 70% ekipa u EPL, znaci strasna ekipa , sto govori podatak da vec 20tak utakmica poraz nemaju .. oko 20 nisam siguran tocno .. a za Manchester United .. mi smo u puno boljoj formi od njih ( bez obzira na kiks od sinoć ) i ja sam siguran u pobjedu .. imaju rupa u odbrani , skoro svaku utakmicu počinju sa zaostatkom ..treba se sad malo smirit , jer ovo nam je jako vazna utakmica a igramo je na SB , samo se nadam da ce Tores biti raspolozen i vezni red na nivou .. Chelsea 'till i die ! <3
Ne znam po kojoj osnovi je Mikel (prema goal.com i njihovim citateljima) Flop of the Match ???
Isto tako i Ramires dobio jadnu 2-u. Oscar tricu nezasluzeno .
Losa otvaranja utakmice i poluvremena su nas kostala svega. Prerano primljen 1. gol, prerano. Mnogo smo petljali na centru sa pasovima i nakon greske primili i 2. gol. Cim je Oscar cini mi se, izgubio loptu znao sam da ga primamo jer Shakhtar ima najblaze receno opasnu kontru. Eden je morao od prve minute zaigrati. U revansu ih trebamo stisnuti i presingom i igrom bez obzira na sve. Mi jos nismo rekli ono sto smo htjeli.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1351073210' post='84950']
Losa otvaranja utakmice i poluvremena su nas kostala svega. Prerano primljen 1. gol, prerano. Mnogo smo petljali na centru sa pasovima i nakon greske primili i 2. gol. [u][b]Cim je Oscar cini mi se, izgubio loptu[/b][/u] znao sam da ga primamo jer Shakhtar ima najblaze receno opasnu kontru. Eden je morao od prve minute zaigrati. U revansu ih trebamo stisnuti i presingom i igrom bez obzira na sve. Mi jos nismo rekli ono sto smo htjeli.
[/quote]

Cutao bih, da si nekog drugog spomenuo :D

Inace Hazard je izgubio loptu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1351073394' post='84952']
Cutao bih, da si nekog drugog spomenuo :D

Inace Hazard je izgubio loptu.
[/quote]

Ma nije bitno ko je izgubio, nisam mogao vidjeti jer sam bas tada htio reci nesto drugu i onda se okrenuo i vidim kako dva narandzasta dresa prze prema nasem golu.
Nema se koga okriviti ni sudija, ni teren, niko osim igrača naših i prejakih Šahtarovih. Pojeli nas i to je to. Nadam se na SB da će biti druga priča, barem X.
Katastrofa! Blago rečeno, pa jebem mu sve zašto se uvik svaki iole slabiji protivnik podcjenjuje. E pa neka, ovo im je lekcija. Sad ozbiljno u svaku utakmicu startat!
koliko su pojedinci (mislim na navijače chelseaja) prije ove utakmice bili uvjereni u pobjedu plavaca toliko se sada ti isti boje što se tiče prolaska u nokaut fazu...po meni oboje nepotrebno..
shaktar nije nordsjallend, već su puno puno ispred njih, mlada a vidjeli smo i po izjavama a na kraju krajeva i po rezultatima i vrlo ambiciozna ekipa..
također smatram da je vjerojatno došlo do određenog pa vjerojatno nesvjesnog podcjenjivanja a narančasti su ih dočekali naloženi, to se vidjelo..i jbg :-S

svejedno mislim da itekako treba vjerovati u prolaz jer smo tek na pola puta grupne faze, još su 3 utakmice ostale od čega 2 na bridgeu..
veliki dio posla bi se odradio pobjedom protiv shaktara na bridgeu, uglavnom poraz u londonu ne dolazi u obzir, u tom kolu đubrentus rutinski izdominira dance i 3 boda ostaju u torinu..a onda vjerojatno ključno kolo za chelsea, gostovanje kod bljuventusa, tamo bi ja bio zadovoljan i X-om, a vjerujem da bi danci mogli zagorčati nadobudnim rudarima, mada će to već teže ići, jer moje želje su jedno a realnost drugo, ali nikad se ne zna :P
zadnje kolo, rastavljanje nordsjallenda na proste faktore u londonu (uz prvijenac victora), i praćenje rezultata iz donbass arene toki-vokijem..

da rezimiram zdravo seljački, sad se 7-oga prijateljski uzvrati shaktaru tjesnom pobjedom, kod bjankonera izvučemo X, pa demoliranje danaca i eto nas u nokaut fazi... :D/
da li kao drugi u skupini ili kao pobjednici iste, manje bitno, jer svaka ekipa u LP koja prođe dalje je jaka, tamo neće biti dinama, tako da možda i bolje ako odemo kao drugi iz skupine, šta fali...
pa ne mora chelsea svake godine izaći iz grupne faze kao pobjednik skupine, samo polako.. B-)

samo edukativni poraz nadam se, ne i presudni..tako da calmate..
a sad lagano priprema za united (bez webba u sastavu nadam se) i nastavak nepobjedivosti u PL..
mora se priznat da nas je Shaktar nadigrao posebno u prvom poluvremenu kad nas je iscupao Cech,u drugom smo imali neke sanse ali opet nismo uspjeli izvuci dobar rezultat.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.