Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Å ahtar 2 : 1 Chelsea (23.10. uto)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem da uzmemo sva tri boda!
      64%
      20
    • Očekujem remi
      29%
      9
    • Očekujem poraz
      6%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ljudi, pa ne igramo protiv Real Madrida, već protiv Šahtjora... Sve osim pobjede, kiks.

Sturridgea i Mosesa od prve, Torres i Oscar na klupu (prvi da gleda kako igra jedan napadač, a drugi, čist onako da se odmori pred vrlo važnu tekmu u Nedelju).

Rezultat nebitan, samo nek je pobjeda.
  • Odgovori 138
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovo bi bio zanimljiv sastav

[color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]______________Cech
______Ivan - Cahill - Terry - Cole
___________Mikel - Romeu
_______Mata - Lampard - Hazard
____________Sturridge[/color][/color][/color]

možda bi se za jednu od 2 sljedeće utakmice (Šahtar i United) moglo i ubacit Bertranda umjesto Colea, ne možemo momka uvijek štedit u velikim utakmicama, već je dovoljno star da pokaže što zna i protiv velikih ekipa
što se tiče Romeua, vjerujem da sasvim dobro može odigrat
Lampard na ovoj poziciji ne bi imao tolke defanzivne zadaće kao pokraj Mikela, pa bi mu bilo lakše igrati
Sturridge u napad, da Torres nauči stvar ili dvije od njega

ovako bi odmorili Ramiza i Oscara, koji bi opet uskočili protiv Gaychestera
Mislim da je suludo igrati protiv Sahtara bez Ramiresa i Oscara a sa Lampardom u prvoj i Romeu-om, pa njima su glavni igraci Brazilci (brzi, odlicni tehnicari, igraju na kontre i td.) sa Lampardom smo previse spori a Romeu nije uigran.
Moses moze doci u obzir umjesto "umornog" Oscara ali i to je rizik, po meni punooo bolje je ici na ManUTD sa Lampardom i eventualno Romeu-om jer i oni igraju sa "starcima" Gigsom i Scholsom. Cisto zbog nacina igre UTD-a bi ako vec moramo odmarati neke igrace poceo sa Lampardom i Romeuom umjesto Oscara i Ramiresa.
Očekujem remi, glasao sam u anketi za remi, pretpostavljam da će biti remi, ali nadam se pobjedi. Mi smo u važnoj seriji utakmica koju smo započeli na najbolji mogući način. Sad bi je tako trebalo i nastaviti. Tri boda bi nam ovdje sjela samo tako, ne samo što bismo skinuli malo pritiska sa sebe i pobjegli konkurentu u grupi nego bi se i samopouzdanje podiglo pred ManU i nedjelju. :>
Mislim da će biti tvrda utakmica s malo ili nijednim golom. Mogao bi jedan potez, genijalnost ili greška odbrane presuditi. Nadam se u našu korist ako tako bude. Očekujem da će Robbie ipak malo rotirati ekipu, što zbog nedavne utakmice s Tottenhamom, teškog i dugog leta u Ukrajinu, što zbog Manua tako i zbog nedavne internacionalne pauze koja je ostavila malo traga na spremnosti igrača (Oscar npr.). Ja bih ovo izveo na teren, mada sumnjam da će baš identično biti i kod RDM-a:

____________Cech____________
Azpi____Cahill_____Terry_____Ryan
________Mikel_____Lamps_____
Moses_______Mata_______Hazard
____________Torres__________

Sturridgeu davati polako više minutažu, ovdje recimo pola sata i protiv Uniteda u zavisnosti od rezultata, a onda da počne tekmu u kupu od prve minute. Nadam se da će i Marin biti na klupi.

Shakhtar je jaka ekipa koja ima iskustva u LP i neće nam biti ugodno tamo. Mislim da je ovo najteže gostovanje u grupi. Ako ga prođemo uspješno onda ćemo biti korak bliže KO fazi. B-)
[quote name='chelseafan97' timestamp='1350922911' post='84561']
Poneki se ovdje ponašaju ko da je Šahtar bolji od Uniteda.
[/quote]
Nije bolji ali igra na drugaciji nacin, protiv Sahtara se mora ici sa brzim igracima, tehnicarima, igracima koji ce vrsiti presing i koji ce se "ganjati" sa njima po terenu, dok UTD igra jednostavno drugacije i zato sam rekao da moze igrati Lamps jer njemu vise odgovara taj stil igre.
Nema sumnje da ce biti tvrda utakmica ali vjerujem u pobjedu..u dobroj smo formi i misljenja sam da mozemo pobjediti...cak ubjedljivu pobjedu da ostvarimo...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1350922911' post='84561']
Poneki se ovdje ponašaju ko da je Šahtar bolji od Uniteda.
[/quote]
Po meni igraju ljepsi fudbal od Uniteda.Jako lijep,atraktivan,brz fudbal za razliku od Uniteda cija se igra bazira na to nabij loptu na Rooneya i Persija pa sta urade.Jedino sto je prednost Uniteda je Alex Ferguson.Covjek koji ima iskustva k'o citav Shaktar.U njemu lezi snaga Uniteda.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1350924793' post='84570']
Po meni igraju ljepsi fudbal od Uniteda.Jako lijep,atraktivan,brz fudbal za razliku od Uniteda cija se igra bazira na to nabij loptu na Rooneya i Persija pa sta urade.Jedino sto je prednost Uniteda je Alex Ferguson.Covjek koji ima iskustva k'o citav Shaktar.U njemu lezi snaga Uniteda.
[/quote]
Kakve veze ima stil igre sa kvalitetima jednog kluba ? Igra i Zenicki Celik lijep , atraktivan fudbal , pa je opet 10.na tabeli .
Sjeti se nacina na koji je Chelsea igrao protiv Barcelone . To je bio i jedini nacin da se pobjedi Barcelona , pa primili bi najmanje 5 komada da smo igrali aktraktivan , odnosno fudbal lijep za oko .

Da se vratim Sahtar-u . Da se mene pita ja bi' ostavio Oscara na klupi jer momku treba odmora i vidjeli se protiv Spursa da nije spreman za svih 90 minuta u Premiershipu , samim tim i u Ligi Prvaka . Ono sto bi ja zelio vidjeti mada nece tako RDM staviti :
---Mikel---Ramires--
Moses--Mata--Hazard--
---------Sturridge-----

Ryan-a nikako ne bih zelio vidjeti na krilu , bolje i Ramires a da Lamps bude DMF nego da Ryan igra na krilu .
Dilema je koga staviti na stoperski par : Luiz i Terry-a ili Cahilla i Terry-a #-o .
  • Autor
Očekujem sljedeće:

a ) Da obrana ne kiksa.

b ) Da sredina briljira.

c ) Da u napadu bude Sturridge.

d ) Da Oscar zabije.

e ) DA POBJEDIMO TJ. UZMEMO SVA TRI BODA.

Toliko od mene do gledanja.
ma sta se bojite ukrajinaca, nalupat cem oih barem s jednim razlike i to je to :), pa smo mi Chelsea :), uci ce lamps umjesto oscara mislim, i mislil da vise Roberto nece mijenjati u prvih 11.
Evo šta kaže kladionica 2,40 3,00 [b]2,90[/b]

Treba napomenuti da je u subotu dvica bila 3,00.
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/32298_541961439153710_2031699575_n.jpg[/img]
Jel ovo uigravanje prve postave za sutra?Moses i Bertrand da pocnu utakmicu.Bilo bi zanimljivo
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487103_541961405820380_105205966_n.jpg[/img]
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/319094_541961455820375_495059472_n.jpg[/img]
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1350937641' post='84619']
Marin je out za ovu tekmu, nije još potpuno spreman.
[/quote]

Neće on nikad biti spreman. Vječito povrijeđen igrač. Ako mi je i za jednog igrača žao uloženog novca, onda je to za njega. Pa makar se radilo i o 6 milijuna eura koliko mediji nagađaju.
[b]
Menadžer Shahtara Lucescu: "Moja želja je ta, da nakon sutrašnjeg meča, Chelsea se zainteresuje za sve naše igrače."[/b]
[quote name='Kalouda' timestamp='1350978533' post='84650']
Idemo, još 10 sati ;) Gde ima prenos?
[/quote]
Arena sport 3 u Srbiji
[quote name='Kalouda' timestamp='1350978533' post='84650']
Idemo, još 10 sati ;) Gde ima prenos?
[/quote]
BHT , FTV u BiH
ja se nadam pobjedi,i poprilicno sam siguran u to,pa ljudi ko nam moze ista ;) ali ne bi bio tuzan pretjerano ni da bod uzmemo posto igramo u gostima
sad preostaje samo gledat i navijat :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.