Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Å ahtar 2 : 1 Chelsea (23.10. uto)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem da uzmemo sva tri boda!
      64%
      20
    • Očekujem remi
      29%
      9
    • Očekujem poraz
      6%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pod hitno dovesti Falcaa ili Džeku, pun mi je k.....................ofer Torresa.
  • Odgovori 138
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Drugo najlošije poluvrijeme u ovoj sezoni (prvo je ono prvo protiv Atletica). Eh sad, jasno je šta ovoj ekipi treba - svježa krv. Torres out, Danny in od prve minute drugog poluvremena, pa makar riskirali i da nemamo napadača za ubacit s klupe u nastavku. Bojim se samo da je vezni trio slabih baterija, onakve greške u jednostavnim pasovima ne događaju se vrhunskim igračima, ali događaju se umornim igračima čija koncentracija pada i to je prirodno. Ramiz jedini duracell zec, luđak ludi koliko je pretrčo.
Cecha trebaju svi izljubiti od glave do peta, spašavao je ponovo cijelu ekipu. Sreća pa je samo 1:0, moglo je biti 3 ili 4. Ovdje se mora uzeti bod/ovi, nema isprika inače smo u jebenoj situaciji.

COYB !
[quote name='cobinho' timestamp='1351021071' post='84762']
gledam na livestream pa stalno secka, jel zna neko da li je Lamps zamenjen ili zbog povrede?
[/quote]
Injury.
Da, Lampard, zamijenjen zbog povrede, a ruku na srce možemo biti presretni što je HT tek 1-0 za Shakhtar. Održali su nam predavanje iz nogometa. Ako se nešto drastično ne promjeni drugo poluvrijeme, možemo samo moliti Boga da Juve kiksa u Danskoj pa da nam tako malčice porastu šanse za prolaz, jer ovdje nećemo imati što tražiti danas...
[quote name='how yes no' timestamp='1351021441' post='84769']
Sad će to bit bolje. Oni se kao plaho nabrijali, al ne mogu cijelu tekmu tako.

Bit će preokret.
[/quote]
U sto cemo da ce na kraju domacini slavit' sa dva il' vise golova ?
51' FC Nordsjælland [color=#FA710D]1-0[/color] [color=#7D7E7C][size=2](0-0)[/size][/color] Juventus FC

Shakhtar 2-0... :-O
Zaslužen poraz.

Šahtar je pokazao da njihovi prethodni nastupi u lp i dominacija u domaćem prvenstvu nisu slučajnost. Očajno prvo poluvrijeme i mlako drugo je šahtar zasluženo kaznio.

Bit će još posrtaja (nadam se ne u ključnim trenucima i da će ih biti što manje), ali pokazali smo protiv norwicha i totenhama da se možemo vratiti u igru - nažalost danas smo se kasno probudili.

Nadam se da protiv manua neće biti takvih naknadnih buđenja nego da od početka krenemo kako najbolje znamo i možemo.
Prezasluzena pobeda Shakhtara, bili su bolji u svim segmentima igre, Hazard se jedini isticao kod Chelsea i pokusavao nesto, ostali slabo. Sva sreca pa je Juventus kiksao tako da se ovaj poraz moze okarakterisati kao bod :D
Jadna predstava protiv Sahtara . Niko nije ocekivao ovaku losu partiju Plavaca . Zasluzena pobjeda za Sahtar , ostaje da se vidi sta ce biti na Stamfordu tu utakmicu moramo dobiti .
Svaka cast Šahtaru strašna su ekipa i potpuno su nas nadigrali , odlicni su u defanzivi , kreativni u vezi i efikasni u napadu , pa jaci su od 70% ekipa u EPL .
A za ovog Torresa nemam rijeci .. pa taj covjek stvarno nezna sta treba uciniti sa loptom,pa lik je operiran od nogometa nemogu vjerovat.. i sad ce netko napisat Torres vam nevalja kad izgubimo, kad da gol onda mu trazite manu bla bla, ali svi koji su gledali utakmicu , ustvari koji gledaju utakmice i u ligi znaju sa kakvim napadacem raspolazemo .. i RDM mi je poceo ici na zivce zbog njega, sta ga vise forsiras koji k*rac !!
Toliko smo jadni večeras bili da je najpozitivnija stvar cijele večeri remi Juventusa s Nordsjaellandom. Pametnom dosta.
Losa partija,zasluzen poraz.Nije strasno jer je Juve opet remizirao,pa smo drugi na tabeli,a Sahtjoru cemo vratiti za ovaj poraz milo za drago.
vrlo jednostavno, sezonu ce odlucivat period od 1.1. do 30.1.2013, al ne utakmice nego transfer period, odnosno dal cemo se rijesit ovog smeca u napadu i dovest falcaa i vratit lukakua sa posudbe, moje misljenje.

nije sramota pogrijesit sa dovodjenjem skupog i na kraju promasenim pojacanjem, sjetite se sevcenka, sramotno je promaseno smece drzati u prvih 11 ko da ima jebenu godisnju kartu za napad i konstanto ga motivirat i hvaliti...pa jebo ti bog mater sta me nazivcirao veceras, jedini nacin da ga se covjek rijesi je da mu slomi nogu (ufff sta bi to dobro bilo da se to desi za vikend i da manu dobije crveni za to, odmah bi se napio od veselja)
Lose,lose,lose veoma lose.Razocaran sam prije svega borbom i trudom igraca.Mikel,Ramires i Cech mogu proci ovu utakmicu ostali taraba.
Sljedeca utakmica protiv Shaktara na SB se mora dobiti a dobro nam je dosao i rezultat Juveta (1-1 sa Nordsjaellandom).
ovo mi je prvi post na forumu i nažalost mora bit ovdje...

nisam gledao cijelu utakmicu pa ne mogu govorit o igri ali i ne moram jer rezultat govori sve šahtar nas je nadigrao 2-1 i to je jedino bitno. nadam se da je ovo tek jedna loša partija i da će mo se već protiv man uniteda vratit pobjedom. možda smo se zbog dobrih i igara i malo opustili i umislili pa nam ovaj poraz dobro dođe da nas spusti na zemlju.
Iduću u lp moramo dobit šahtara doma inače ispadamo, nadam se da će mo naučit štakod iz ove utakmice.
[quote name='Elao' timestamp='1351024633' post='84775']
Sva sreca pa je Juventus kiksao tako da se ovaj poraz moze okarakterisati kao bod :D
[/quote]
Ne može. Mi treba da mislimo na sebe i svoje utakmice, boli me kurac za tamo nekom drugom utakmicom. Ako ćemo tako proći onda bolje i da ne prolazimo jer ćemo dobiti po ušima dalje.
Loša utakmica totalno, presjekao nas je glup rani gol i poslije toga sve je išlo na njihovu stranu. Nisam zadovoljan jer sad slijedi jako teška situacija gdje imamo must-win utakmice protiv Shakhtara kući i Juventusa u gostima. Eto ovima što su govorili da bi htjeli težu grupu kao 'pa ipak smo mi prvaci'. Manite te priče, ovo je Liga Šampiona. Jeste, šampiona i sve ekipe igraju odličan nogomet. Pa mi smo pola utakmice protiv Nordsjaellanda strepili a bile su priče i da ćemo s obzirom na formu napuniti Ukrajince. E hoćeš kitu, evo ti sad. Tako to bude u fudbalu. [-X
Neću da spominjem bilo koga od igrača, kolektivno gubimo i kolektivno pobjeđujemo tako da svi zaslužuju pohvale kad treba pohvaliti odnosno kritike kad treba kritikovati. Cijeli tim je podbacio večeras, poraženi smo od daleko bolje ekipe i to minimalno. Strepit će se do kraja u ovom takmičenju, prejebeno će biti. Ovaj Shakhtar će na Stamfordu ići po prvo mjesto, a nama treba za plasman. To će biti triput bolja tekma nego ova večeras, pazite šta kažem.
Pobjedila je bolja ekipa. Sahtar je bio bolji u svim segmentima igra a mene je veceras igra posjetila na onu protiv Atletico Madrida kada nas je Falcao ubio, samo sto je to veceras bio Willian...

Nismo pruzili partije kao protiv Arsenala ili Tottenhama. Pojedini igraci su zakazali, mi nismo iskoristili par sansi koje smo jedva stvorili a imali smo srece sto je na golu bio Petr Cech... Torres bio dno dna kao i Oscar koji nije mogao da odigra akciju sa Matom ili Hazardom, takodjer Ramires, muha bez glave, ne zna je li dosao ili posao, imao sam osjecaj da je poslan na teren sam da popuni brojku od 11 igraca...

Ulazak Staridza nije se nista promijenilo, mozda sto je odigrao malo minuta ili mozda sto je cijeli tim odigrao vrlo lose... Izdvojio sam tih par igraca ali i ostali nisu nista bili bolji, osim Mikela koji me i veceras odusevio i Cecha koji nas je spasio potopa... Ustvari samo njih dvojica od mene mogu dobiti prolaznu ocjenu...
Jebes centarfora koji je placen tolike pare a koji svaku 10 tekmu igra kako valja. Definitivno treba da ga se otarasimo. Poenta tako placenog centarfora je da na ovakvim tekmama vadi ceo tim. TJ 2 sanse 2 gola, a on mrci li mrci petlja li petlja. 25 milki ako uspemo da iscupamo od njega i kupuj Falcaa.
Fuj. Stvarno preloše i sramotno. Shakhtar zasluženo došao do pobjede. Koliko smo dobro odigrali protiv Spudsa i koliko je dobrih stvari bilo u toj utakmici, toliko je loših bilo u ovoj. Niko, jednostavno niko (naravno osim Cecha) nije bio na svom pravom nivou, jedino su se malo isticali Oscar i Hazard (u drugom poluvremenu). Torres - ne želim trošiti riječi na njega jer je sve rekao večeras. Robbie opet po starom, gubimo a tek u 70. ubacuje Studga. Loše, preloše.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.