Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03 - Chelsea 6 : 0 Wolves (25.09. uto)

31 član je glasao

1. 1.

• Da, lakoÄ?om
      83%
      25
    • Da, na jedvite jade
      10%
      3
    • Å okantno ispadamo
      6%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 111
  • Pregledi 9,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sve je to nebitno, uglavnom ako nema prijenosa gledati necemo i to je to, radio sigurno necu slusati.
  • Autor
Blackman, Bamford, Feruz (od potencijalnih rješenja) počinju večeras za U-21 tim tako da otpadaju za sutra. Šteta, nadao sam se makar jednom od ove trojice.
[quote name='Wisey' timestamp='1348511115' post='80155']
Blackman, Bamford, Feruz (od potencijalnih rješenja) počinju večeras za U-21 tim tako da otpadaju za sutra. Šteta, nadao sam se makar jednom od ove trojice.
[/quote]

Znači sutra Kiwomya u špici.
  • Autor
Manager Wolvesa:

[color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif][size=3][background=rgb(238, 238, 238)]
[size=4]Solbakken said: “My father will support us today but he is a big Chelsea supporter, so I have grown up with names like David Webb and Kerry Dixon.[/size][/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif][size=3][background=rgb(238, 238, 238)]
[size=4]“I know all the history. I think I know all of the Chelsea players from the last 35 years.”[/size][/background][/size][/font][/color]
[size=4]Solbakken is seeking revenge after his Copenhagen team were dumped out of the Champions League by the Blues two seasons ago. He added: “We were a bit rusty when we met them after our winter break.”[/size][/background][/size][/font][/color]
I nece bit prijenos?

EDIT: Stoji na nekim stranicama koji prikazuju stream utakmica da ce biti vcrs chelsea wolves.. npr sportlemon.. sad koliko je to tacno hmm
Za nas ovo takmicenje ima posebnu vrednost...Prvi trofej u novoj eri kluba i prva trofej JM-a na nasoj klupi u onom legendarnom finalu protiv Liverpula.
http://www.ronaldo7.net/live/barcelona-vs/watch-barcelona-live-stream.html

Vidite da ima prenos :P
Očekujem da će neki mladići dobit šansu, dobru igru i pobjedu od 2 razlike i više (to sam odigra na kladionici): To bi me zadovoljilo od ovog meča. :)
Vjerujem da ce Robbie dobro promijesati sastav za vecerasnju tekmu. Pobjeda ce biti rutinska.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348587188' post='80289']
Vjerujem da ce Robbie dobro promijesati sastav za vecerasnju tekmu. Pobjeda ce biti rutinska.
[/quote]
Dobar ti avatar. B-)

Nego, kažem vam da neće biti televizijskog prijenosa. Tih linkova što imamo vjerovatno će biti radio. Koga ipak zanima da baš pogleda tekmu, ima večeras u 15 do 1 iza ponoći na Chelsea TV. Pa vi ljudi fino sačekajte tad, nemojte gledati rezultat i upalite sebi CTV. Biće vam ko uživo. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1348589803' post='80290']
Dobar ti avatar. B-)
[/quote]

Ne zna se ciji je crnji, moj ili tvoj. :D Je li dosao sebi ovaj majstor s avatara i konkurise li za mec?
  • Autor
Ama black power samo. ;) A odgovor na pitanje znaju on i Robbie, za nas ostale smrtnike je to upitnik. Zadnje informacije govore da bi mogao biti spreman, al i on i Marin su tu negdje. Ja očekujem da budu obojica među 11.
De nek neko okaci fino sastav i formaciju. Ne moze mi ocitati oficijalni sajt...
  • Autor
Najveća vijest je Piazon od prve minute !

Sastav: Turnbull - Azpi, Cahill, JT, Ryan - Oriol, Ramiz, Mata, Piazon, Moses - Torres
Klupica: Hilario, Ferreira, Luiz, Mikel, Oscar, Hazard, Marin
Sad ce Whis pocupati kosu jer je Piazon u prvoj a prenosa nema. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348595976' post='80300']
Sad ce Whis pocupati kosu jer je Piazon u prvoj [b]a prenosa nema[/b]. :D
[/quote]
Pu jebemu,toliko sam cek'o Piazona i Cesara i sad ih ne mogu gledat'.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.