Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03 - Chelsea 6 : 0 Wolves (25.09. uto)

31 član je glasao

1. 1.

• Da, lakoÄ?om
      83%
      25
    • Da, na jedvite jade
      10%
      3
    • Å okantno ispadamo
      6%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Evo jos jedan koji traje 6 minuta :
[url="http://www.dailymotion.com/video/xtvi4q_all-goals-chelsea-v-wolves-capital-one-cup-25-09-2012_sport?search_algo=2"]http://www.dailymotion.com/video/xtvi4q_all-goals-chelsea-v-wolves-capital-one-cup-25-09-2012_sport?search_algo=2[/url]

[quote name='Elao' timestamp='1348607997' post='80355']
auuu kako skolska akcija kod 3. gola, Piazon izgleda[b] 2[/b] asistencije masala :D
[/quote]
Nije imao je jednu , Mosesu je Oscar centrirao .
  • Odgovori 111
  • Pregledi 9,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1348645588' post='80377']

Evo golova i šansi, šta je Torres promašio... pa to je bruka kako mu Marin napravi šansu. Sam pred golmanom i on ne može debil.
[/quote]

Ajd budi sretan... barem nije bio mrtva... dao asistenciju i gol... :P

a što se tice ove šanse... sve je dobro odradio ali koji put se nešto pita i golmana... ;) tako da mu to ne možeš ni malo zamjerit...
ocekivano visok rezultat,akcija kod treceg gola je najbolje na ovom mecu,iz dva poteza su izbacili kompletnu zadnju liniju Wolvesa.
Odlična igra sinoć. Cijeli tim je odlično funkcionira, nema se šta prigovorit. Samo nije ovo pravo mjerilo, ipak se igralo protiv rezervne ekipe Wolvesa. Samo da se očekivanja za tekmu protiv Arsenala ne podignu na visok nivo pa da ne bude pljuvanja ovde u slučaju potencijalnog kiksa.
A jesmo "glavonje" :). 3 gola glavom. Tores kao Drogba u finalu LS. Matim gol prelijep,Bertran takodje lijepo zabio. A sad na Arsenal !
http://www.soccer-blogger.com/2012/09/25/chelsea-vs-wolves-6-0-highlights-capital-one-cup-2012-cahill-bertrand-mata-romeu-torres-moses-goals-video/

Upravo odgledao golove (prvi clip na linku). Prezadovoljan igrom. Vrijeme je i da protiv jačkih počnemo ovako igrati. Nadam se pobjedi protiv Arsenala, nadam se! Pa šta bude heh. Od svega me najviše impresionirao Romeu i Oscarova asistencija!
Pucački trening odrađen, na redu je Arsenal. Nadam se samo da igrači neće poletjeti nego da će ostati na zemlji i nastaviti s dobrim igrama.

[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/376569_445095475531827_1544907869_n.jpg[/img]

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560268_529528597063661_794170863_n.jpg[/img]
Gledao sam sinoc prvo poluvreme(danas cu drugo) i mogu reci da sam vise nego zadovoljan igrom.Stisli smo ih od samog starta(prvi put su Volvsi presli centar u12.minutu,a drugi put u 23.),dali rane golove i vladali igrom i rezultatom.
Ispao je Siti,za nas uvek neugodni Everton,tako da nam rastu sanse za osvajanje ovog trofeja.Sacekacemo zreb veceras,pa videti sta dalje,ali se nadam laksem protivniku.
Tek sada ukapirah da smo postali spanska kolonija,jer su cetvorica Spanaca startovala sinoc.
xexexe da je samo spanska imamo i cetvoricu brazilaca, pa cetvoricu belgijanaca ( tj. kad se troica vrate sa pozajmnica) :D, igrali smo veoma dobro, ovaj rezultat je bio za ocekivati, mada sam vise ocekivao od pojedinaca kao sto su Cesar i Torke, iako je dao gol i upisao assistenciju mogao je puno bolje taj gol i asist. su zasluga trecerazredne odbrane wolvsa a ne neke njegove pretjerano dobre igre osim tog gola i asistencije evidetno se opet mucio, opet je isao sa driblinzima na dva pa i tri igraca ( tj. glavom kroz zid) isto tako primjetio sam da su pojedini igraci (Piazon i Moses) imali 2-3 100% sanse i to sa mjesta gdje je trebao biti Torres a on je za to vrijeme bio na jednom od krila, ZASTO?
Neka mi stvaramo sanse,to je najbitinije,samim tim ce i realizacija biti bolja.Ne mislis da je to dobro,sto su drugi igraci usli u priliku,a u to vreme je Tores bio na krilu?Po,mom misljenju to govori,koliko je on timski igrac,a i o raznolikosti nase igre,tj ulascima igraca iz drugog plana.
Slazem se za sve osim Torresovog izvlacenja na krilo, ipak mislim da je tu vise razlog njegovo lose kretanje ili cinjenica da se vrlo lose otvara saigracima, nekako imam osjecaj kao da pokusava da pobjegne od lopte.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.