Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Community Shield - Chelsea 2 : 3 Manchester City (12.08. ned)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1344774149' post='70377']
Bi li hteo objasniti tvrdnju zasto bi trebalo igrac koji u ofanzivi ne zna sastaviti tri pasa kako treba, a u defanzivi nije ni do kolena Mikelu treba da startuje na ovom mecu :huh:
[/quote]

Ne znam čemu tako loš stav prema Meirelesu?
  • Odgovori 128
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja zadovoljan za sada, ujednaceno poluvrijeme i solidna igra momaka, Ivanovic zasrao posteno i zasluzen crveni i eto mu jos 3 utakmice kazne zbog glupog starta, treba Ramiresa povuci samo nazad i nek ostane ovako kako jeste.
[quote name='Lampard' timestamp='1344774603' post='70378']
Ne znam čemu tako loš stav prema Meirelesu?
[/quote]

Mislio sam da ce Mikel biti bolji, ali prvo poluvreme je odigrao jako lose...
Nemam ja los stav prema Meirelesu, samo smatram da mu medju Plavcima vise nije mesto.
reko ja gore u uvodu strah me sudca ali jbg crveni jest a neznam sto Lampardu bezveze zuti nije ga taknuo mogo je i City jos koji dobit, za Mikela nemam rijeci ko da posti nemere da hoda
Ne znam da li je Esijen na klupi. On bi dobro pokrio desnu stranu. Steta je izgubiti Ramireza u sredini, opasan je po protivnika. A Bane stvarno seljacki, ko u JSL. Da je bar levu nogu skupio, ne bi mu svirali crveni.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344777904' post='70383']
Mislio sam da ce Mikel biti bolji, ali prvo poluvreme je odigrao jako lose...
Nemam ja los stav prema Meirelesu, samo smatram da mu medju Plavcima vise nije mesto.
[/quote]

Mikel danas ne vidljiv barem u ovom dijelu za koji je namjenjen u ofenzivi je oduvijek ne vidljiv,
Dobar je Meireles olako ga otpisuješ.
Solidno poluvrijeme vodimo no treba se sad obranit još 45 min,mogao bi im Silva uć a on uglavnom ordinira po toj strani gdje je bio Bane.
Malo razočaran dvojcem Mata -Hazard premalo sudjeluju u igri.Nema baš neke kreacije od njih dvojice.
ja bi ramiresa sad stavio na zadnjeg veznog s lampsom ,a izveo mikela uveeo cahhila a luiza bi stavio na mjesto ivanovica ,i stvarno ivanovicu ono nije trebalo al jbg desava se i sudiji sam j sve mamu mu nece pusti napad isto kao da navija za shityy :/
[quote name='chibabachi' timestamp='1344780175' post='70401']
Ivanoviću jebi se
Luiz nemoćan protiv Teveza :(( :(( sramota,šutira ga dok je bio na zemlji :-q :-q
[/quote]Trebao ga je u glavu sutat da mu je otfikari

[quote name='exampLe' timestamp='1344780397' post='70403']
Bane super talent.
[/quote]nek je Bosingwa bolji...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1344780483' post='70404']
Trebao ga je u glavu sutat da mu je otfikari

nek je Bosingwa bolji...
[/quote]
Da je bio Bosingwa opalio bi ga obrvom i ne bi dobio crveni :).
Pokazali smo da mozemo do titule jer da Bane nije fasovo crveni uzeli bi ovo 100%.
Nema veze, sad lagano uci u sezonu pobjedama i onda uzeti UEFA SuperCup :).
jes mi krivo, tacno sam ljut zbog ovoga, nije mi bilo ovako krivo kad je sarajevo od zete ispalo kao sto je sad

kad krene premiership onda cemo vidjeti kakvi smo
šta se može. Vrlo dobra partija Ramiresa, Torresa, Ryana, Studgea i Colea, dok su Mata, Hazard, Bane, Mikel i Luiz odigrali ko zadnji flopovi. Jedino mi je krivo što malo govance od Savića nije dobilo drugi žuti zbog onog laktarenja i što pantagana nije dobio kakvu bocu u glavu radi onoga s Ryanom.

Obrana nam je ove sezone vrlo loša, jedino Cole funkcionira. Sad se treba iskaliti na West Bromu, jedino šteta što im Lukaku ne može igrat protiv nas, onda bismo imali siguran clean sheet.
Torresu svaka čast, ali ovo sto sam vidio od Mikela je samo jos jedan dokaz da se on gubi protiv jakih ekipa,( nije nista bolji ni protiv slabijih, da valja dao bi nekad gol u ovih 5,6 godina)... Nama kada je uzdanica bio Essien ili Makelele nisu nam do gola mogli doci a ovako kada je on tu, niti se dobro krece, niti moze kako treba presjeci loptu a o kontroli lopte da ne govorim. On dok je ustopa i golman moze doci do njega i oduzeti mu je..

Rezultat 3:2. City bio bolja ekipa, zasluzeno pobjedili, mi kao obicno tesko se kontrolisemo, Bane usrao rezultat kod 1:0 koja je nagovjestavala pobjedu ali sta je tu je. Nadam se da cemo popuniti rupe koje su se danas pokazale a najveca rupa kao i vecinu utakmica proslih sezona je usporeni, najsporiji ikad u Chelseau John Obi Mikel...

Od nasih najbolji ubjedljivo Torres a svidja mi se kako je odigrao Lampard, onako pozrtvovano, pokrivao onu indisponiranu rupetinu iza sebe koji nije nizasta, pa ni da mu iz Atine donesu kamen da kupus pritisce...
Iskreno poslije prvog gola sam očekivao da ćemo rutinski sve završit, ali jednostavno previše je igrati bez igrača 45 minuta još istovremeno pokušavati napadat

Baklava taktika - svi u napad svi u odbarnu :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.