Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Community Shield - Chelsea 2 : 3 Manchester City (12.08. ned)

Istaknuti odgovori

jhy2xf.jpg

Community Shiled by FA

Villa Park Stadium

Chelsea FC versus Manchester City FC

12.08.2012. (Sunday)

14:30h SCET

preview by reLo

Vaša očekivanja?

Elao:

Ne znaci mi nesto puno, dao bih ga odma za pobjedu nad Atleticom :)

EdvinTB:

Sa nestrpljenjem cekam nedjelju i utakmicu Chelsea i Man City-a, pa sam primjetio da nemamo temu o Community Shieldu :D
Community Shield,engleski super kup je tradicionalno otvaranje nove sezone u engleskoj utakmicom izmedju prvaka i pobjednika kupa ili u slucaju da je neki klub osvojio "double" onda izmedju tog kluba i drugopasiranog prosle sezone !

Koliko vama/nama navijacima znaci ovaj trofej koji je Chelsea osvojio 1955e,2000te,2005e i 2009e godine i koliko utjece na predstojecu sezonu???

Ja licno mislim da je bitan ovaj trofej da se digne samopouzdanje za novu sezonu, kao sto je i bilo 2005e i 2009e smo nakon pobjede u Community Shiledu bili prvaci. =D> Nakon ovih losih rezultata u primpremnim utakmicama, bilo bi super kad bi pregazili Shity pardon City ;) u nedjelju!

jos par interesantni stvari sto se tice Community Shielda:
-Man Utd je rekorder sa 15 trofeja
-prva utakmica Community Shielda je odigrana 1908 godine na Stamford Bridge-u, Stamford Brigde je tokom 20. stoljeca bio 10 puta ugostitelj ovog kupa.
-od 1974. godine se je Community Shield odigravao permanentno na londonskom Wembley stadionu sve do pocetka njegova renoviranja u 2001. godini,pa se je ......do 2006. godine igralo u Millenium Stadionu u Cardifu,Welsu.
-za Community Shield 2012. je bilo dugo razmisljanje gdje ce se odigrati jer se Wembley i Millenium trenutno koriste za Olimpijske igre, pa je u januaru FA .......odlucila da ce se igrati u Birminghamu na Villa Parku!

dubrovcanin:

Premjestio sam temu tamo gdje joj je mjesto.

Ovaj trofej, baš kao i svaki, znači neprocjenjivo mnogo, pogotovo kad prvom službenom utakmicom u sezoni uzmeš trofej, pa ima li što ljepše od toga?? Nikako ne bih volio da ovo izgubimo.

Koeficijenti su na strani Cityja ali vrlo je mala razlika u njima, no neka, što veći koeficijent na nas to deblji novčanik u Dubra ;)

Wisey:

Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup, CS - od ta tri trofeja barem dva moraju biti naša. Najbolje bi bilo sva tri maznuti. ;)
Otvaranje je sezone, treba nam skalp protiv jake ekipe da ekipa malo vrati poljuljano samopouzdanje poslije tri uzastopna poraza za vrijeme priprema. Očekujem ozbiljan pristup i nadam se dobroj partiji naših. Ne znam hoću li biti u mogućnosti da gledam tekmu, ali volio bih vidjeti ovako nešto:

___________________Cech___________________
Bane_______Cahill___________Terry________Cole
_______Ramiz_______Mikel______Lamps_______
_____________Mata______Hazard_____________
__________________Torres___________________

chelsea4evercr:

meni je vazan trofej za ulazak u sezonu like a boss :P
englezi mu bas ni ne pridodaju ogromnu pozornost ali pobjeda protiv citya uvik je dobrodosla

btw al ove ne ide medu utakmice

Zemo Celikovic:

vazna utakmica itekako ocekujem ozbiljan pristup kod igraca i da probamo uzeti ovaj trofej bice to teska utakmica ali netrebamo se bojati Citya ako igraci daju svoj maksimum necemo izgubit,ako bude nerijeseno ide se odma na penale tu je nasa sansa imamo iskustvo i boljeg golmana,Harta smo vidjeli protiv Italije da samo lijeze,najvise me brine sudac ove utakmice Kevin Frid nepamtim da smo ikad pobijedili kad nam je on sudio ocekivao sam mozda nekog ozbiljnijeg sudca(Make Dean,Martin Atkinson,Lee Mason,Mark Clatenburg,Phil Dowd)ali nadam se da ce me sudac iznenadit,sto se sastava tice ocekujem ovako nesto

Cech

Ivanovic Luiz Tery Cole

Mikel Lampard

Ramires Mata Hazard

Tores

volio bi da Dimateo stavi Esiena umjesto Mikela

• Odgovori 128
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mogu reci da imamo jedan mali plus u odnosu na tu utakmicu, Eden Hazard ce silovati njihovu lijevu stranu zato sto na utakmici za ManCtity ne igra Micah Richards, te Barry zbog povrede. :)
Ne vjerujem da ce Mata krenuti od prve minute, mislim da ce to biti Meireles!
Mancini ne moze racunati na Richarda, Berrya, a pod znakom upitnika je i Kompany!
  • Autor
[quote name='trebevic' timestamp='1344623974' post='70031']
Ne vjerujem da ce Mata krenuti od prve minute, mislim da ce to biti [b]Meireles[/b]!
Mancini ne moze racunati na Richarda, Berrya, a pod znakom upitnika je i Kompany!
[/quote]

Toga me i najviše strah. Vidjeli smo kako smo protiv Brightona prošli s njim na toj poziciji. Totalno nekreativno, usporeno itd itd. Ma jedva čekam da Oscar dođe, šteta što igra finale, pa neće biti tu.
Očekujem dobru utakmicu, solidnu igru naših. Rezultat i pobjednika, ne bih prognozirao ;)

Sastav koji bih volio vidjeti

------------------čech---------------------
Bane----Luiz-------Terry-----Cole----
-----------Mikel-----Lamps----------
Ramires------Hazard--------Mata---
---------------Torres-------------

Možda Ryan, Essien pa Sturridge umjesto Cole, Mikel, Torres... ;)

Ako bude pobjeda, nek bude što ubjedljivija :P
Ja bih volio vidjeti Sturridge-a u spicu. mislim da je trenutno puno spremniji od Torresa jer je jos uvijek "zagrijan" od olimpijskih igara
Dakle,imamo ove sezone,hvala Bogu,nas klub u borbi za 7 trofeja...
Od svih tih 7,ovaj je,realno,najmanje vazan ali ne postoji navijac Celsija koji se njemu nece obradovati u slucaju da ga osvojimo.
Vrednost nekog trofeja se meri i tezinom puta kojim se dolazi do njega,a nama na tom putu stoji jedan izuzetno jak tim,koji je na papiru verovatno i najjaca ekipa u Engleskoj.Dakle,vrlo tezak protivnik samim tim ce i eventualno osvajanje ovog trofeja znaciti dosta i ekipi i navijacima.

Sjajna utakmica kao uvod u sezonu i krece Plavi brod u zetvu trofeja.

Neka nam je sa srecom!!!
Ja se nadam da će biti ovaj sastav:

---------------- Cech -------------------
Bane ----- Terry ----- Luiz ----- Cole
--------- Mikel --------- Lampard -----
Ramires------Mata----- Hazard ------
---------------Torres --------------------

Ako ne bude funkcioniralo onda uvest Dannya, Essiena i Cahila
[quote name='El_Nino' timestamp='1344634414' post='70065']

[/quote]
I ja ocekujem takav sastav :)

[/quote]ak ne bude moglo ubacit meirelesa, maloudu i ferreiru :D

[/quote]
Najbolji mogući sastav, Ramires je velika radilica tako da će on uz Mikela dosta pomagat obrani te će se onda priključivat napadu što je vrlo važno protiv ovako jake momčadi a i Mata, Hazard i Torres će dobiti malo više slobode. Uglavnom bit će zanimljiva utakmica i nadam se pobjedi jer ne postoji nevažan trofej.
_________________CECH_________________

____BANE____LUIZ____TERRY____COLE____

_________MIKEL_______ LAMPARD_________

_____RAMIRES_____MATA______HAZARD____

________________TORRES________________
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1344689954' post='70157']
Hoće li još netko staviti isti sastav? Brišite spam.
[/quote]
Jah, vidi baš. A Wise prvi stavio, onako da znate samo. :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344631020' post='70053']
Treba se zabunkerisati. Bez Marina i Mate, a s Meirelesom to se jedino i može uraditi.
[/quote]
Tako ce i biti.Ne verujem da bi i sa njima dvojicom u sastavu igrali ofanzivno,a tek bez njih defanziva nam je zagarantovana.Ocekujem da utakmica bude slicna poslednjem susretu iz lige,ali sa povoljnijim ishodom za nas.
hmm jako teska utakmica ce biti , naravno da ocekujem pobjedu ali bit ce jako tesko
a postava

cech
ivanovic-terry-luiz-cole
ramires-mikel-lampard
mata-torres-hazard
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484054_471786769512680_1457646481_n.jpg[/img]

Slika govori 1000 rijeci. Sutra je duel izmedju dva predobra tehnicara. ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.