10. juli 2013.13 god. comment_133783 Cae, mnogo seres za svoje godine :) Drugim rijeÄima, svjestan si da sam upravu :P Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133786 Nisu valjda tebi Inter i Roma mjerilo kvalitete? Inter je zadnjih godina doveo toliko Å¡kart igraÄa da je to Äudno jedno. U Romi nemaÅ¡ ni 3 igraÄa svjetske ili vrhunske klase. Tako da ako ga oni žele ne znaÄi da je on toliko dobar, mada bih ja volio da jeste. Tako je. Il u United ili real na posudbu ili nista. Mislim stvarno. Odlicne ga ekipe traze. KDB bio u werderu koji maltene ne ispade iz bundeslige. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133787 Drugim rijeÄima, svjestan si da sam upravu :P Za klinca iz Brazila su Roma i Inter itekako merilo kvaliteta, koliko god ti mislio suprotno ;) Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133806 Nisu valjda tebi Inter i Roma mjerilo kvalitete? Inter je zadnjih godina doveo toliko Å¡kart igraÄa da je to Äudno jedno. U Romi nemaÅ¡ ni 3 igraÄa svjetske ili vrhunske klase. Tako da ako ga oni žele ne znaÄi da je on toliko dobar, mada bih ja volio da jeste. Roma ima Boga Tottija tako da im nije potreban igrac svjetske klase... Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133808 Boni ja sam simpatizer Intera, nema to veze. Nego govorim da igraÄ ne mora biti toliko dobar da bi ga tražili Inter i Roma, jer u zadnje vrijeme svaÅ¡ta dovode u svoje redove. Å to opet ne znaÄi niÅ¡ta, možda je Wallace vrhunski igraÄ. Vrijeme će pokazati. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134388 Maicon ce izgleda u Romu. Tako da Wallace vjerovatno nece tamo :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134725 Wallace nas najbolji igrac, sto se tice 1 pol. Prijatno me iznenadio, za pocetak. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134731 Također sam i ja iznenađen, mislio sam da je loš transfer, ali izgleda da sam se prevario Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134745 Mali je odigrao najbolje,uletao gdje se uletiti moglo,presjekao nekoliko lopti ubacivao se naprijed i lijepo pao kod onog penala,jest bilo kontakta,ali ne za penala.Sve u svemu,desna aut linija je bila veoma opasna u prvom poluvremenu. Bravo maci,keep up ! Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134752 Prvo pa muÅ¡ko kod njega. Ali neću niÅ¡ta govoriti na osnovu jednog poluvremena, saÄekati joÅ¡ koju utakmicu pa ću napraviti ocjenu. Danas je bio dominator po desnoj strani. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134759 Da, dosta dobro u napadu, ali izgleda samo meni je ocajno odigrao u odbrani, ne moze uzeti lopte kako treba i napravio je jedan ili 2 bespotrebna faula u opasnoj zoni, samo zato sto ima skill oduzimanja na rangu bosingwe. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134784 http://www.youtube.com/watch?v=_4-L2rGnazY obecavajuca utakmica za njega :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134790 Alves je najjedosmerniji bek na svetu. U napadu moze dosta da pomogne, priznajem, ali je u odbrani zesce reseto. Koji god tim da je igrao protiv Farcelone ili Brazila, gadjali su dugim loptama aerodrom iza njega. Neka Wallace prvo savlada osnovne odlike svoje pozicije, za napad cemo lako.... Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134801 Mourinho confirms that Wallace will go on loan this season and return next season. Will be assessed again. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134802 Chelsea boss Jose Mourinho has confirmed Wallace will go out on loan in Europe this season, as the Stamford Bridge side have options at right-back, with Branislav Ivanovic and Cesar Azpilicueta, and the Brazilian is unlikely to get a visa. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134804 Chelsea boss Jose Mourinho has confirmed Wallace will go out on loan in Europe this season, as the Stamford Bridge side have options at right-back, with Branislav Ivanovic and Cesar Azpilicueta, and the Brazilian is unlikely to get a visa. Samo da ne bude situacija kao s Alex-om kada je 2 ili 3 godine Äekao dozvolu. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134824 Samo neka mu naÄ‘u dobar klub i ja se ne sekiram. Dovoljno je i nekoliko minuta bilo da se vidi potencijal koji posjeduje. Mada je i Todd Kane odliÄan mladi bek, ovaj je ipak trenutaÄno bolji. Volio bih da obojica dobiju priliku u Chelseaju. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134825 Najvjerojatnije ce u Romu na posudbu, sto bi po meni bilo odlicno :) Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134827 Hm mali mi se svidio veoma je agresivan u napadu i dobar u odbrani lici mi na Cole-a samo na desnom beku i da malo mi djeluje fizicki jaci :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.