Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wallace (2013-2018, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 12,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisu valjda tebi Inter i Roma mjerilo kvalitete? Inter je zadnjih godina doveo toliko škart igrača da je to čudno jedno. U Romi nemaš ni 3 igrača svjetske ili vrhunske klase. Tako da ako ga oni žele ne znači da je on toliko dobar, mada bih ja volio da jeste.

Tako je. Il u United ili real  na posudbu ili nista.

Mislim stvarno. Odlicne ga ekipe traze. KDB bio u werderu koji maltene ne ispade iz bundeslige.

Nisu valjda tebi Inter i Roma mjerilo kvalitete? Inter je zadnjih godina doveo toliko škart igrača da je to čudno jedno. U Romi nemaš ni 3 igrača svjetske ili vrhunske klase. Tako da ako ga oni žele ne znači da je on toliko dobar, mada bih ja volio da jeste.

Roma ima Boga Tottija tako da im nije potreban igrac svjetske klase...

Boni ja sam simpatizer Intera, nema to veze. Nego govorim da igrač ne mora biti toliko dobar da bi ga tražili Inter i Roma, jer u zadnje vrijeme svašta dovode u svoje redove. Što opet ne znači ništa, možda je Wallace vrhunski igrač. Vrijeme će pokazati.

Mali je odigrao najbolje,uletao gdje se uletiti moglo,presjekao nekoliko lopti ubacivao se naprijed i lijepo pao kod onog penala,jest bilo kontakta,ali ne za penala.Sve u svemu,desna aut linija je bila veoma opasna u prvom poluvremenu.

Bravo maci,keep up !

Prvo pa muško kod njega. Ali neću ništa govoriti na osnovu jednog poluvremena, sačekati još koju utakmicu pa ću napraviti ocjenu. Danas je bio dominator po desnoj strani.

Alves je najjedosmerniji bek na svetu. U napadu moze dosta da pomogne, priznajem, ali je u odbrani zesce reseto. Koji god tim da je igrao protiv Farcelone ili Brazila, gadjali su dugim loptama aerodrom iza njega.

Neka Wallace prvo savlada osnovne odlike svoje pozicije, za napad cemo lako.... 

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
Chelsea boss Jose Mourinho has confirmed Wallace will go out on loan in Europe this season, as the Stamford Bridge side have options at right-back, with Branislav Ivanovic and Cesar Azpilicueta, and the Brazilian is unlikely to get a visa.

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
Chelsea boss Jose Mourinho has confirmed Wallace will go out on loan in Europe this season, as the Stamford Bridge side have options at right-back, with Branislav Ivanovic and Cesar Azpilicueta, and the Brazilian is unlikely to get a visa.

Samo da ne bude situacija kao s Alex-om kada je 2 ili 3 godine čekao dozvolu.

Samo neka mu nađu dobar klub i ja se ne sekiram. Dovoljno je i nekoliko minuta bilo da se vidi potencijal koji posjeduje. Mada je i Todd Kane odličan mladi bek, ovaj je ipak trenutačno bolji. Volio bih da obojica dobiju priliku u Chelseaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.