Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Polufinale: Njemačka - Italija

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1340916503' post='61846']
koj k onaj Boateng radi na terenu? čovjek je tromiji od Nike Kranjčara, reakcije mu kasne stalno, ko krepani konj je :D

[/quote]
Sjecam se u 2-3 navrata je cekao loptu i nakom 2 sekunde tek krenuo na nju , naravno nije dosao do nje. :P

Balloteli da se smiri , i da ode kod psihologa da malo poprica bio bi najbolji napadac na svijetu . Kad se lik skide KOMA . MISIC do MISICA .
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6cgbq4D9r1ruyutco1_1280.jpg[/img]

Noer u zadnje 3-4 minute pokazao Humellsu kako se igra stopera .
  • Odgovori 69
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po svakom zakonu logike i zasluga moja se prognoza o neprolasku Španije i Švabije u finale trebala ispostaviti tačnom. Eto nekako su se jedni provukli, morali su ti šugavi Španci provući ali zato su prepotentni dojčlanderi propali. Hvala Bogu i Balonji. B-)
Mario Baloteli "ne slavim golove zato sto obavljam svoj posao,dali se postar raduje kad donosi pisma" stvarno je nevjerovatan a donekle ima i istine da je tako
ovo finale je pravi pokazatelj u kako smo jakoj skupini bili :( mislim da s pravom možemo skupini C dat epitet skupine smrti (nakon prikazanog)
Balonja odlično sašio 2 komada i baš mi je drago, od početka sam za Talijane, dapače na početku sam rekao da oni to osvajaju, još im fali jedan korak nadam se da će ga uspiješno proć i pritom dobro nagazit španjolce. KNaravno i u finalu sam svim srcem uz Italiju i Balonju :) Pirlo molim te pokaži Xaviu i Iniesti (tika-taka seratorima) kako igra pravi veznjak , tko je gazda u veznom redu ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340916818' post='61849']
[b]Torres neće ni nastupiti u finalu[/b] ;)
možda eventualno zadnjih 20 minuta
ovaj panj će tek kad izgubi naslov shvatiti da se ne može bez napadača igrat
[/quote]

Ja mislim da će početi prvestveno zbog iskustva,

A one lude lude kombinacije na zadnjem meču su bile smiješne i malo je falilo da se onaj ušljo opekne..
[quote name='Kalouda' timestamp='1340870749' post='61683']
Prolaze Njemci lagano, navijam za njih da razguze mrtve Špance u finalu.

A i prejaka je Nemačka, nema priče... ;D
[/quote]

Koja prognoza, mati moja ;P

Ne mogu verovat da Italijani ovako dobro igraju, svaka čast.

Nek samo pobede Špance u finalu.
al Italija stvarno ima nekoliko igračina...
o Pirlu se ne treba previše pričati
De Rossi je igračina teška...kakvom lakoćom igra
čak me i Cassano iznenadio, nisam mislio da je tako dobar igrač, sad kontam zašto ga Prandelli stalno stavlja u prvu umjesto Di Natalea

čak i oni (za mene) anonimci iz Juventusa igraju odlično

za Balonju se zna da može kad hoće, nevjerojatno je kakva je to zvijer od čovjeka, koju građu ima, snažna mrcina a brz ko svjetlost, protivnički braniči jednostavno ne znaju kako ga čuvati (vidjeli smo jučer jedini način da ga donekle zaustaviš je prekršaj što je Badstuber stalno radio)

molim da se otvori tema za finale da se mogu i tamo raspisati :D
Ma sere Balo sa tom izjavom sa postarom.. Njemu je ovo posao a nekome je fudbal ljubav, zivot. Jbt led ako on ne slavi a zabija sta smo mi onda koji slavimo a gledamo samo.

Inace balonja kad bi sredio glavu bio bi jedan od najboljih igraca, mlad, talentovan al glup..

Zao mi mojih njemaca al eto sta je tu je.]

Onaj Marco Reus mi je prejak, napadac a moze i po krilu igrati.. 21 godina mu a za onog podolskog je klasa cim je usao odmah njemacka bolje igrala. Samo da zavrsnicu ima uff :D
[quote name='soxx' timestamp='1340955848' post='61920']

Onaj Marco Reus mi je prejak, napadac a moze i po krilu igrati.. 21 godina mu a za onog podolskog je klasa cim je usao odmah njemacka bolje igrala. Samo da zavrsnicu ima uff :D
[/quote]

[url="http://www.transfermarkt.de/de/marco-reus/profil/spieler_35207.html"]http://www.transfermarkt.de/de/marco-reus/profil/spieler_35207.html[/url]

samo pogledas statistiku i odma znas o kakvoj se igracini radi... i meni se takodjer jako svidja... i sto je lijepo decko moze igrat na desnoj strani... ako nebi doveli Hulka njega bi odma potpisao za nas... mozda bi ga cak stavio i ispred Hulka... znam da je off ali Hazard-Mata-Reus i kad bi stalno vrtjeli pozicije koje bi to silovanje bilo... steta sto su to samo puste zelje... :D

sto se tice Balotelija... mislim da mu je retardirana ona izjava o postaru... kako je to samo prepotentan igrac... mrzim ga radi njegovog ponasanja... a i radi toga ce unistit svoju karijeru...

i ljudi sta nam preostaje... smijurina od finala... :/ (barem po mojem skromnom misljenju)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340957420' post='61924']
[url="http://www.transfermarkt.de/de/marco-reus/profil/spieler_35207.html"]http://www.transferm...eler_35207.html[/url]

samo pogledas statistiku i odma znas o kakvoj se igracini radi... i meni se takodjer jako svidja... i sto je lijepo decko moze igrat na desnoj strani... ako nebi doveli Hulka njega bi odma potpisao za nas... mozda bi ga cak stavio i ispred Hulka... znam da je off ali Hazard-Mata-Reus i kad bi stalno vrtjeli pozicije koje bi to silovanje bilo... steta sto su to samo puste zelje... :D

sto se tice Balotelija... mislim da mu je retardirana ona izjava o postaru... kako je to samo prepotentan igrac... mrzim ga radi njegovog ponasanja... a i radi toga ce unistit svoju karijeru...

i ljudi sta nam preostaje... smijurina od finala... :/ (barem po mojem skromnom misljenju)
[/quote]
OFF: Reus od sljedece sezone igra u Borusiji Dortmund . ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1340959912' post='61928']
OFF: Reus od sljedece sezone igra u Borusiji Dortmund . ;)
[/quote]Zna ova borussia uzet igrace sto jest jest.
[quote name='soxx' timestamp='1340964298' post='61936']
Zna ova borussia uzet igrace sto jest jest.
[/quote]
Bio je njihov igrac,samo se vratio u staro jato.
Ni ja nisam mogao da verujem kako Italija dobro igra.Ubili su Nemce u pojam.
  • 2 godine kasnije...

Ma ne mogu zabari s Njemackom nikako, trenutno su dva nivoa ispod Njemacke, tako da je tesko da ce doci do iznenadjenja..

• reLo mijenja naslov u Polufinale: Njemačka - Italija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.