Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Polufinale: Njemačka - Italija

Istaknuti odgovori

• Odgovori 69
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Njemacka je bez dileme bolja od Italije, ali zabari ljigavi imaju srece da to nije normalno tako da me ne bi cudilo ni da se provuku na guzove. Ali svim srcem uz Njemacku.
Partijom protiv Engleske su Italijani pokazali da imaju sta da ponude na ovom prvenstvu.

Njihova najveca snaga ce biti dobro organizovana i tehnicki izuzetno potkovana sredina terena, na celu sa Maestrom Pirlom.

Okosnicu Nemacke reprezentacije cine igraci Bayerna, za koje smo vec videli da se pod pritiskom savijaju ko vrbovi prutici.
Ako Italijani uspeju da nametnu svoj stil, kontakt igru, sa dosta sirine koju donose Balzaretti i Abate i samim tim pritisnu Nemce mogu imati sanse za finale.
U suprotnom, ako Nemci krenu sa svojom igrom ocekujem da ce i resiti mec u svoju korist.

Potpuno mi je svejedno ko ce u finale, samo da se nakantaju Spanci :)
ma nijemci idu u finale bez problema jer jedino oni mogu razmontirat ovu dosadnu igru Spanije,postujem italijane i njihovu igru dosad pokazali su da nisu ona reprezentacija koja se brani Prandeli je uradio dobar posao dosad ali ipak su nijemci jaci
Navijam veceras za Njemce znam da ce oni osovojit Euro i da ce pregaziti Špance... Veceras ce biti dobra utakmica, nece biti teska za gledat kao sto je bila juce, jucerašnja me uspavala. Bit ce kartona veceras, kontra napada.... nastoji da vidimo tko ce proci. ;)
Kako dobra utakmica za sada, dovoljno je bilo 20 min da vidimo dalekoo vise nego sinoc u citavih 120 min. Balotelli majstor pokazuje klasu i naravno opet budalase :D samo ovak i drugo poluvrijeme da bude, nadam se povratku Njemaca.
Sunce ti jebem! Onaj Balo je prava mašina, nisam primetio do sad. Svaka čast majstore! Sad mi je svedeno ko će uzet, samo da vidim dobrog fudbala.

I nek poderu samo Španiju u finalu.
drugi gol Balotelija je isti kao sto je dao Meireles Benfici topovski neobranjivo,i ako cekam samo nijemce na tiketu za pare moram rec da su talijani trenutno bolji na terenu,ima jos nade prolaz mi treba
Ja prezadovoljan utakmico, razocaran rezultatom jbg uz Njemce sam od pocetka i bio sam uvjeren u njihovo osvajanje, ali sta je tu je sada uz Italijane u finalu kao da igra BiH protiv Spanije :D
Dobra utakmica, dobar Budaloteli :D
Bio sam za Nijemce, ali šta je - tu je. Sad samo da Italija dobije Španjolsku i ja sretan.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340738042' post='61296']
Njemci su bolji,ali im neće biti lako savladati Italijane koji su veoma čvrsti ;)

[u][b]Ne bih se iznenadio kad bih vidio Italiju u finalu [/b][/u]i očekujem da Di Natale zaigra od prve ;)
[/quote]:D

Italijani ovo osvajaju ljudi moji to je sigurno ;)
koj k onaj Boateng radi na terenu? čovjek je tromiji od Nike Kranjčara, reakcije mu kasne stalno, ko krepani konj je :D

Italija fantastična, to je prava tika taka, a ne ono španjolsko smaranje
Njemačka razočarala, pokazalo se da ono "Njemačka se nikad ne predaje" baš i ne drži vodu, pred kraj tekme pojedini njemački igrači samo su stajali bez nekakve želje i motiva

Hrvatska odigrala 1:1 sa budućim europskim prvakom, bogami impresivno

Prandelli majstor nad majstorima
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340916515' post='61847']
Torres će da bude najbolji strelac prvenstva :D
[/quote]

Torres neće ni nastupiti u finalu ;)
možda eventualno zadnjih 20 minuta
ovaj panj će tek kad izgubi naslov shvatiti da se ne može bez napadača igrat
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340879745' post='61734']
Partijom protiv Engleske su Italijani pokazali da imaju sta da ponude na ovom prvenstvu.

Njihova najveca snaga ce biti dobro organizovana i tehnicki izuzetno potkovana sredina terena, na celu sa Maestrom Pirlom.

Okosnicu Nemacke reprezentacije cine igraci Bayerna, za koje smo vec videli da se pod pritiskom savijaju ko vrbovi prutici.
Ako Italijani uspeju da nametnu svoj stil, kontakt igru, sa dosta sirine koju donose Balzaretti i Abate i samim tim pritisnu Nemce mogu imati sanse za finale.
U suprotnom, ako Nemci krenu sa svojom igrom ocekujem da ce i resiti mec u svoju korist.

Potpuno mi je svejedno ko ce u finale, samo da se nakantaju Spanci :)
[/quote]

Like a Boss B)
dugo nisam vidio da je neko ovako nadigrao nijemce imali su italijani sansi da ih osramote posebno izlaskom Boatenga ostalo je dosta prostora na desnoj strani,u finalu cu navijat za Italiju jer nemogu da gledam spance sa njihovom igrom i taktiku s veznim igracima u napadu
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340882500' post='61748']
Svim srcem navijam za Švabe, [b]ali imam neki ludi filing da ce Talijani proc[/b]... a ako prođu dalje onda dajem ruku da osvajaju Euro...
[/quote]

jos jednom me moj osjecaj nije iznevjerio... ahh... šta da velim... zao mi je sto su talijani prošli... mislim da ce ovo biti jedno glupo, retardirano i dosadno finale... s jedne strane beskrajna dodavanja s druge strane pazljiva i defanzivna igra s kontrama... i sto dobimo... gasenje tva i odlazak na spavanje,,,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.