Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Fulham (H) 19.09.2011

Istaknuti odgovori

I zamjene su: Turnbull, Bosingwa, Terry, Mikel, Lampard, Mata, Drogba.

• Odgovori 81
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ima neko link da se gleda online ???

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro1.html

Zadovoljan sam prvim poluvremenom a kako i ne bih kad je ovo jedino takmicenje gdje se ne nerviram ni sekunde :) McEachran vise nego odlican, Romeu izuzetno dobar, od Lukakua ocekujem jos vise u drugom poluvremenu, Bertrand onak, Alex odlican, Luiz kao i uvjek...

• Autor

Ovaj McEachran ce bit bog nogometa, Sturridge takoder odlican, nadam se da nije nesto ozbiljno, utakmicu je moj stari prokomentirao vrhunskom recenicom:

S obe strane se u sesnaestercu igra "ko doda, govno" :D

Očekivao sam puno više od Bertranda, zasad me nije zadovoljio. Joshua i Oriol najbolji u prvom dijelu. Teško nam je probiti Fulhama koji igra s trojicom pozadi i dva beka, faktički to je pet odbrambenih igrača. :rolleyes:

Nadam se da je sve ok sa Sturridgeom i da je izašao samo predostrožnosti radi. Prepao sam se za Cecha, al izgleda da će nastaviti. Najgluplje je kad se ovako neko povrijedi u Carling Cupu, pa dođe ti da se upucaš. :angry:

Idemo momci !

PS. Lukaku kad je odgurnuo onog beka podsjetio na jednog majstora koji ga gleda s klupe :D

Evo ipak Turnbulla i odmah penal za Fulham. Crveni Alexu.

U pm !

• Autor

Očekivao sam puno više od Bertranda, zasad me nije zadovoljio. Joshua i Oriol najbolji u prvom dijelu. Teško nam je probiti Fulhama koji igra s trojicom pozadi i dva beka, faktički to je pet odbrambenih igrača. :rolleyes:

Nadam se da je sve ok sa Sturridgeom i da je izašao samo predostrožnosti radi. Prepao sam se za Cecha, al izgleda da će nastaviti. Najgluplje je kad se ovako neko povrijedi u Carling Cupu, pa dođe ti da se upucaš. :angry:

Idemo momci !

PS. Lukaku kad je odgurnuo onog beka podsjetio na jednog majstora koji ga gleda s klupe :D

Evo ipak Turnbulla i odmah penal za Fulham. Crveni Alexu.

U pm !

Za ovo se može krivit jedino - trener

Gubimo garant na penale.

Gubimo garant na penale.

Jes mi drago što se moram citirati, hvala Bogu da sam promašio. Konačno jednom i mi prolazimo na penale. Bravo momci ! B)

Ide se dalje :) s obzirom da su dosta vremena igrali sa igracem manje odlicno su obavili posao, Luiz najbolji ubjedljivo, Romeu predobar, Bertrand nije ima bas puno prilika za centarsut i nije dosta ni isao naprijed, mozda i zbog crvenog ali na toj strani skoro da Fulham nije ni napravio neki napad, Lukaku se trudi, mada moze on jos bolje, zadovoljan sam igrom i prolazom, a ne bi mi bilo nesto ni krivo i da su ispali

Bez obzira koje je takmicenje i protiv koga igraju trebali bi uc u utakmicu sa nekom dozom ozbiljnosti,u ovoj nisam vidio ni mrvicu ozbiljnosti, imali smo puno srece na penalima, i samo nas je sreca izvukla ovdje..

P.S Na Lamparda i Kalou-a vise ne bi trebali racunat, mislim da je njihovo vrijeme u plavom dresu proslo, ruku na srce sto su sve ucinili za ovaj klub, ali mislim 'nijedan igrac nije veci od kluba' pa tako i njih dva, hvala im za sve sto su ucinili, dolaze novi momci,svjeza krv, mladi Josh pokazao da moze zamjenit Lamparda, a umjesto Kalou-a imamo 'hrpu' boljih igraca od njeg. :D

Bez obzira koje je takmicenje i protiv koga igraju trebali bi uc u utakmicu sa nekom dozom ozbiljnosti,u ovoj nisam vidio ni mrvicu ozbiljnosti,

Šta si ti onda gledo ja stvarno ne znam. :huh: Borili smo se svih 120 minuta, pogotovo ovih 75 minuta s igračem manje. Na kraju nam je ta borbenost i zalaganje i donijela pobjedu. Nagrađeni smo za dobru tekmu sa puno trke što prije nije bio slučaj. Vidio si na kraju radovanja Andrea i igrača, a to pokazuje da je svima stalo do uspjeha i pobjede.

Ev prođosmo dalje i nek smo i mi jednu na penale prošli :D

ev da malo prokomentarišemo partije igrača u današnjoj utakmici. Romeu i McEachran su doktori fudbala. Njih dvojica su me veceras naprosto impresionirala. McEachran zaista fenomemalan igrač, mnogi kažu naš novi Lampard. Mnogo sliči na njega ali ono što može da nas raduje je što je puno bolji tehničar što je pokazao kada je koljenom prepepao čitavu odbranu Fulhama.

Romeu večeras po meni igrač utakmice,zaista fantastičan igrač. Ono što mi se posebno svidjelo kod njega je što nije paničar, nikad ne hita i uvijek dobro pogleda raspored saigrača, kada ga neko napada sa leđa. Zaista to me fasciniralo za igrača njegovih godina.

Bertrand i Romelu Lukaku zaista dobro odigrali. Bertrand pokazuje da posjeduje talenat da zamijeni Ashleya Cole-a u budućnosti. Lukaku me u drugom poluvremenu oduševio sa onih nekoliko fantastičnih poteza. Luiz je i vcrs bio standardno dobar, Ferreira takodjer dobar, dok Malouda i Kalou nisu ostavili neki odličan dojam.

Još mi se posebno svidio Kevin Frei, broj 31 kod Fulhama. Zaista je momak u nekoliko navrata opasno zaprijetu nasem golu. Vrlo je brz i eksplozivan jo ima dobru tehniku.

Šta si ti onda gledo ja stvarno ne znam. :huh: Borili smo se svih 120 minuta, pogotovo ovih 75 minuta s igračem manje. Na kraju nam je ta borbenost i zalaganje i donijela pobjedu. Nagrađeni smo za dobru tekmu sa puno trke što prije nije bio slučaj. Vidio si na kraju radovanja Andrea i igrača, a to pokazuje da je svima stalo do uspjeha i pobjede.

Pa vidio si Lukakua par puta sam igra protiv pet njihovih igraca, niko da mu pomogne, i jos je bilo milion nekih sitnica koje me nisu odusevile, al vjerovatno su tako igrali zvog vaznosti takmicenja. Znam da im je stalo do uspjeha, i da hoce svaku tekmu pobjedit i osvojit svaki trofej, a brte i oko mog srca svaki put kad je Che u gol prednosti vreba neki dobar osjecaj.Zato i navijam za Che.

dobro odigrana tekma steta sta nam se opet dogodi glupost s ozljedama i prisilnim zamjenama. sta je tu je dobili smo solidan fulham s izmjesanom postavom sta mi se i svida jer smo igrali s igracem manje

Igrač manje, zato nisu mogli pomoći Lukakuu. Svi su trčali i dali sve od sebe večeras, nema šta da se zamjeri nikome.

Zamjerio bih samo Lukakuu, nije to igra koja se od njega očekuje, a vidjelo se na njemu da ima tremu, kao da se prepao. No, biće bolje nakon par utakmica.

18 godina, prva tekma u klubu koji voli, ogromna očekivanja, poređenja s Drogbom... Za mene je ovo bilo zadovoljavajuće. Naravno da može bolje, ali vidi se da momak zna i budućnost je pred njim. ;)

Ide jedan momak na avatar poslije ove tekme u inat svim hejterima,.

18 godina, prva tekma u klubu koji voli, ogromna očekivanja, poređenja s Drogbom... Za mene je ovo bilo zadovoljavajuće. Naravno da može bolje, ali vidi se da momak zna i budućnost je pred njim. ;)

Ide jedan momak na avatar poslije ove tekme u inat svim hejterima,.

Staviš li Kaloua ide ti ban :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.