Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Fulham (H) 19.09.2011

Istaknuti odgovori

• Autor

Ja bih ovako..

cech

bane luiz terry cole

mikel

meireles josh

sturridge mata

torres/lukaku

Torresa bi trebalo stavit il prvo il drugo poluvrijeme,a Lukakua drugo ako bi ovaj igro prvo,nek zabije jos koji go jer mislim da ni Fulham nece se toliko trudit da dobije ovu utakmicu,i da ce i oni izvest drugi sastav..Uostalom vidjet cemo u srijedu sta ce bit.. :D

ko to normalan ide sa prvom jedanaestorkom u carling cup ??

• Odgovori 81
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se.

Fakat mi je žao momka, postao je naš Balotelli... Ni on jadnik ne ulazi nikad.

Sam je kriv za to .Ko ga jebe

Bertrand, McEachran i Lukaku moraju krenuti od prve minute. Nadam se da će priliku dobiti i Oriol.

____________Cech___________

_Ferreira__Alex___Luiz___Bertrand

____________Mikel_____________

______Oriol_______McEachran___

___Kalou_____Lukaku___Anelka___

Može i Malouda mjesto Kaloua, nebitno. ;) Vjerujem da bi Torres mogao nastupiti uz Lukakua jer će ga Andre vjerovatno sad forsirati ne bi li ušao u neku seriju.

Ovakav bih sastav ja volio da vidim:

-------------Hilario

Ferreira Luiz Alex Bertrand

------------Romeu

-----Ramires McEachran

Anelka Lukaku Kalou

Na klupu bih dodao jos i Clifforda, Chalobaha i mozda Mitrovica

Ja Ferreiru nebi stavio u prvu postavu ni u kupu dok su Bosingwa i Ivanovic zivi i zdravi, bolje Ivanovica staviti u prvu na beka i onako tu nije puno igrao ove godine. ;)

Obojica su igrali punih 90 minuta na Ot-u tako da će vjerovatno odsjediti ovu tekmu. Ferreira koliko god omražen i neželjen bio, nudi iskustvo u zadnjoj liniji i sigurnost u odbrani. Ima solidan centaršut, svakako bolji od Bosingwinog. :) Fino bi bilo spojiti njega i Alexa na desnoj, a Luiza i Bertranda na lijevoj strani. Dobiješ iskustvo i mladost, sigurnost i polet defanzivno. B)

Ako u ovoj utakmici McEachran ne dobije bar pola sata svi ćemo biti jako razočarani. Lukaku bi također trebao igrati, kao i Romeu i Bertrand.

Ako u ovoj utakmici McEachran ne dobije bar pola sata svi ćemo biti jako razočarani. Lukaku bi također trebao igrati, kao i Romeu i Bertrand.

Ako protiv Fulhama McEachran ne poigra onda garant nece nikako ni poigrati do januara.

Andre je danas rekao ono što svi želimo čuti:

Andre Villas-Boas announces that he is adopting a policy of playing young players in the Carling Cup this season.

The manager lists Josh McEachran, Ryan Bertrand, Romelu Lukaku and Oriol Romeu as some of players who will play in Carling Cup match versus Fulham on Wednesday evening.

Didier Drogba, recovered from concussion, will also be involved.

chelseafc.com

Eto prilike Josh-u i drustvu , iako mislim da im ovo nije jedina bit' ce jos prilika sezona je duga :)

sjajna prilika za omladince..sta mislite da li ce Fulhama izac sa nesto jacim sastavom..?::)

Arsenal primio gol u 16. minuti. 1:0 za Shrewsbury.

ManU vodi golom Owena al je dobra tekma.

PS. ovdje pišem jer nema teme :unsure:

Veceras je, Ajmo momci, za nasu dusu bar 3 komada.. :D

Prema ovome...

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/roman-naredio-avb-u-radi-malo-kao-venger-51600.html

Celsi ce na teren poslati mlade igrace.... Pa i red je vise da McEchran i Lukaku dobiju malo vise minuta. Njih dvojica su nasa buducnost, i drago mi je sto ce igrati... Za ostale, ne znam...

Nesto sam bas euforican za vecerasnju utakmicu. :D

Sa Chelsea TV sastav:

Cech - Ferreira, Alex, Luiz, Bertrand - Oriol, McEachran, Malouda - Sturridge, Lukaku, Kalou

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.