Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 280
  • Pregledi 35,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Znamo. Manchester Cityja su prešaltali s Umbra na Nike.

Baš kao i reprezentaciju Engleske.

eto Umbro se nesto aktivirao ove godine, jer posljednjih nekoliko i nije ih nesto bilo

• 2 sedmice kasnije...

Nike ove godine kako ih je preuzeo baš i nije očarao.

nez meni su ovi njihovi sadašnji baš se'si

Ekipa koja je uvijek ali znači uvijek imala najjači dres je Roma baš je teško naći njihov dres da ne valja, pogledaj ovaj Bajernov gore isto kurac naizvrat

e'o i ovo

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/reciklirana-roma-rimljani-nose-dres-sorts-i-carape-od-18-plasticnih-flasa-vode-clanak-1559569

• 7 mjeseci kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ovo mocno izgleda, moglo bi se uzeti ako bude love

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sin liječnika-privatnika. Bit će love haha. Nego kontaj bil taj ili plavi druže ;-)

Sin liječnika-privatnika. Bit će love haha. Nego kontaj bil taj ili plavi druže ;-)

Bgm jaro moj sve dajem u obrazovanje, mimo toga gledam u svaku marku/eur na šta trošim. A i sad imam par rođendana ženskih, treba se tu isprsiti, pa Nova godina, pizda materina.. Ovi dresovi nimalo jeftini nisu, a ne daje mi se više od 40-50 evrića za to. Radije uzeti ona 2 reLina za te pare :D

Ljepši je bijeli, fina mi kragna ova i detalji na dresu.

Ma zezam se ja. Znam da nije džabe studirati u Beču ;-) Realno nikada ne bih dao 160 KM za dres (koliko koštaju ovi BH Adidas dresovi). Bolje uzeti dobru repliku poput onih reLinih.

Što se bijelog dresa tiče slažem se. Najbolji ikada od BH repke.

Bgm jaro moj sve dajem u obrazovanje, mimo toga gledam u svaku marku/eur na šta trošim. A i sad imam par rođendana ženskih, treba se tu isprsiti, pa Nova godina, pizda materina.. Ovi dresovi nimalo jeftini nisu, a ne daje mi se više od 40-50 evrića za to. Radije uzeti ona 2 reLina za te pare :D

Ljepši je bijeli, fina mi kragna ova i detalji na dresu.

Ahaha jebo ga ti, paziš svaku marku, a u sledećoj rečenici rođendani, proslave, ovo ono..

Ahaha jebo ga ti, paziš svaku marku, a u sledećoj rečenici rođendani, proslave, ovo ono..

Preskočio si ključnu riječ: ŽENSKI.

A i ti si jebač? Ja kontao samo diablo. 

Dresovi su lijepi. (i ne nisam ovo napisao samo da ne dobijem ban zbog offtopica, stvarno su lijepi, ali ne bih ga kupio jer bi mi neko kičmu slomio da ga obučem) 

A i ti si jebač? Ja kontao samo diablo. 

Dresovi su lijepi. (i ne nisam ovo napisao samo da ne dobijem ban zbog offtopica, stvarno su lijepi, ali ne bih ga kupio jer bi mi neko kičmu slomio da ga obučem) 

Pa gdje ces ga nositi, nosit ces ga po kuci i po terminima ako igras fudbal, za mene onaj ko nosi dres po gradu je retard, ili zeli da poslije par sati se usmrdi i da smrdi po ljudima...

Pa gdje ces ga nositi, nosit ces ga po kuci i po terminima ako igras fudbal, za mene onaj ko nosi dres po gradu je retard, ili zeli da poslije par sati se usmrdi i da smrdi po ljudima...

Pa ne bi stigao izaći na balkon stoljnjak da istresem neko bi me kamenom odvalio. Kakav crni grad. Jednom izaÅ¡ao u majici na kojoj piÅ¡e "Dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se huligani umiriti neće", bježao 2 sata po naselju da mi kičmu ne slome napaćeni LeÅ¡inari. 

• 1 godina kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.