20. juli 2013.13 god. comment_135283 Nk Rijeka treći dres. Volim ovu kombinaciju bordo + zlatni orao (grb grada) Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135289 Ne mogu se prestati smijati Pa koliko moraš biti kepiran da ovakav dres napraviš.Ja bih se ubio kiflom da ovako nešto napravim. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139134 Koliko su dobri dresovi,a pogotovo na Bentekeu kako stoji Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139142 Koliko su dobri dresovi,a pogotovo na Bentekeu kako stoji Meni se bas ne svidjaju, cudio sam se juce kad sam ih vidio. Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150974 Dres NjemaÄke za Svjetsko prvenstvo, ufff Adidas zakon. Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_150987 Draxler , Muller ko je ovaj treci trunto ? Inace dresovi strasno dobri ! Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_150995 Draxler , Muller ko je ovaj treci trunto ? Inace dresovi strasno dobri ! Treći trunto je kuhar reprezentacije. Adidas predstavio i treći dres Palmeirasa. Da je Adidas Brazilu sponzor, a ne Nike, ovo bi bilo idealno. KlasiÄno, lijepo i jednostavno. Evo Adidas je prestavio i dres Å panjolske za Svjetsko prvenstvo... Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151026 da li je istina da ce svi morati imati jednobojne dresove, znaci bijeli dres bijeli i sorc, kao gore kod nijemaca, nema vise crnog sorca vec samo bijel, eto i spanci nosaju sad skor crvenu garnituru Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151037 da li je istina da ce svi morati imati jednobojne dresove, znaci bijeli dres bijeli i sorc, kao gore kod nijemaca, nema vise crnog sorca vec samo bijel, eto i spanci nosaju sad skor crvenu garnituru Yap, nova pravila FIFA-e. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151061 kakve ce onda dresove imati Argentina i ostale slicne reprezentacije sa linijama na dresovima? a moram priznati da mi se to svidja, eto nijemci odmah ljepse izgledaju u bijeloj garnituri, ako je tako, onda ce brazil imati samo zutu garnituru, sto je malo neobicno s obzirom da su dosad imali zuto-zeleni komplet Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151078 kakve ce onda dresove imati Argentina i ostale slicne reprezentacije sa linijama na dresovima? a moram priznati da mi se to svidja, eto nijemci odmah ljepse izgledaju u bijeloj garnituri, ako je tako, onda ce brazil imati samo zutu garnituru, sto je malo neobicno s obzirom da su dosad imali zuto-zeleni komplet Ne baÅ¡ tako doslovno iste boje. Brazil će npr. igrati u žutim majicama i bijelim Å¡orcevima, kao na Kupu konfederacija. ZnaÄi neće igrati u žutim majicama i plavim Å¡orcevima kako tradicija nalaže, jer su to svijetla i tamna boja. Hrvatska će igrati u kockastim dresovima gdje dominira bijela boja na majici i totalno bijeli Å¡orc. Uglavnom to su ta neka pravila FIFA-e, Äitao sam baÅ¡ na forum.hr. Sad zaÅ¡to je to uvedeno, ne znam, ali postoji mogućnost da se do SP-a ta pravila i promjenu, jer prema miÅ¡ljenju mnogih uopće nemaju smisla. SjećaÅ¡ se da je Brazil na Kupu konfederacija igrao u bijelom Å¡orcu, a ne plavom kako inaÄe igraju. Zato Å¡to je Å panjolska igrala u tamnoj varijanti - crvena i plava, a Brazil obrnuto u svijetloj varijanti žuta i bijela. Sad su ta pravila joÅ¡ pooÅ¡trenija, pa ESP će igrati u skroz crvenoj garnituri. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151143 rusija predobre dresove dobila, ne bih se zalio kad bi i mi ovakve dobili od adidasa Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151145 Kako samo profesionalno rade ljudi, da hoce BiH dobiti adidas kao sponzora (Come on God, pleaaaseee) Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151150 Pa mi smo joÅ¡ uvijek na jebenoj Ledžeji, jel sigurno dobijamo novog sponzora ? Adidas daleko najjaÄi. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151157 Pa mi smo joÅ¡ uvijek na jebenoj Ledžeji, jel sigurno dobijamo novog sponzora ? Adidas daleko najjaÄi. Sigurno dobijamo novog sponzora, sada je samo pitanje ko ce to biti. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151159 U februaru bi trebali se znati novi dresovi. Kako citam duzno je predstaviti dresove do tada fifi. Inace adidas je dobar kad hoce a nebi me cudilo da nam stave bijel dres, plave linije i ko vas jebe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.