Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 280
  • Pregledi 35,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nk Rijeka treći dres. Volim ovu kombinaciju bordo + zlatni orao (grb grada)

web_bordo.jpg

039.jpg

Ne mogu se prestati smijati

article-2371454-1AE42703000005DC-944_636

Pa koliko moraš biti kepiran da ovakav dres napraviš.Ja bih se ubio kiflom da ovako nešto napravim.

• 4 sedmice kasnije...

Aston+Villa+13+14+Away+Kit.jpg            Aston+Villa+13+14+Away+Kit+Back.jpg

Koliko su dobri dresovi,a pogotovo na Bentekeu kako stoji

Meni se bas ne svidjaju, cudio sam se juce kad sam ih vidio.

• 2 mjeseca kasnije...

Draxler , Muller ko je ovaj treci trunto ? 

Inace dresovi strasno dobri ! 

Treći trunto je kuhar reprezentacije.

Adidas predstavio i treći dres Palmeirasa. Da je Adidas Brazilu sponzor, a ne Nike, ovo bi bilo idealno. Klasično, lijepo i jednostavno.

palmeiras-100-05-600x899.jpg

Evo Adidas je prestavio i dres Å panjolske za Svjetsko prvenstvo...

article-2505782-1963777900000578-319_306  article-2505782-1963771D00000578-353_306

spain-world-cup-shirt-group-shot-600x400

da li je istina da ce svi morati imati jednobojne dresove, znaci bijeli dres bijeli i sorc, kao gore kod nijemaca, nema vise crnog sorca vec samo bijel, eto i spanci nosaju sad skor crvenu garnituru

da li je istina da ce svi morati imati jednobojne dresove, znaci bijeli dres bijeli i sorc, kao gore kod nijemaca, nema vise crnog sorca vec samo bijel, eto i spanci nosaju sad skor crvenu garnituru

Yap, nova pravila FIFA-e.

kakve ce onda dresove imati Argentina i ostale slicne reprezentacije sa linijama na dresovima?

a moram priznati da mi se to svidja, eto nijemci odmah ljepse izgledaju u bijeloj garnituri, ako je tako, onda ce brazil imati samo zutu garnituru, sto je malo neobicno s obzirom da su dosad imali zuto-zeleni komplet

kakve ce onda dresove imati Argentina i ostale slicne reprezentacije sa linijama na dresovima?

a moram priznati da mi se to svidja, eto nijemci odmah ljepse izgledaju u bijeloj garnituri, ako je tako, onda ce brazil imati samo zutu garnituru, sto je malo neobicno s obzirom da su dosad imali zuto-zeleni komplet

Ne baš tako doslovno iste boje. Brazil će npr. igrati u žutim majicama i bijelim šorcevima, kao na Kupu konfederacija. Znači neće igrati u žutim majicama i plavim šorcevima kako tradicija nalaže, jer su to svijetla i tamna boja. Hrvatska će igrati u kockastim dresovima gdje dominira bijela boja na majici i totalno bijeli šorc. Uglavnom to su ta neka pravila FIFA-e, čitao sam baš na forum.hr. Sad zašto je to uvedeno, ne znam, ali postoji mogućnost da se do SP-a ta pravila i promjenu, jer prema mišljenju mnogih uopće nemaju smisla.

Sjećaš se da je Brazil na Kupu konfederacija igrao u bijelom šorcu, a ne plavom kako inače igraju. Zato što je Španjolska igrala u tamnoj varijanti - crvena i plava, a Brazil obrnuto u svijetloj varijanti žuta i bijela. Sad su ta pravila još pooštrenija, pa ESP će igrati u skroz crvenoj garnituri.

1382377524-brazil-defeats-spain-in-final

U februaru bi trebali se znati novi dresovi. Kako citam duzno je predstaviti dresove do tada fifi.

Inace adidas je dobar kad hoce a nebi me cudilo da nam stave bijel dres, plave linije i ko vas jebe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.