Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group B (Njema�ka, Nizozemska, Portugal, Danska)

Istaknuti odgovori

Zaboravio sam spomenuti da je Meireles bio solidan,imao je nesto vise defanzivnih zadataka al' sve u svemu dobar.
Volio bi da Portugal dobije Dansku i Holandija Njemacku i onda bi gledali spektakl zadnje kolo.
Znaci 4 ekipe bi imale po 3 boda. :-O
  • Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako mi je drago sto su Nizozemci popušili protiv Danske ne mogu vam opisati. Kad su kreteni, pa moja bi baba od oniliko prilika bar 2 uspjela ugurat u mrezu. Tako im i treba. Na kraju ce ih i Portugalci dobit.
Njemacku i Portugal nisam gledao, nisam bio u mogucnosti, ali drago mi je da su Svabe dobile. Dabogda osvojili!
[quote name='Brane' timestamp='1339336390' post='58158']
Kako mi je drago sto su Nizozemci popušili protiv Danske ne mogu vam opisati. Kad su kreteni, pa moja bi baba od oniliko prilika bar 2 uspjela ugurat u mrezu. Tako im i treba. Na kraju ce ih i Portugalci dobit.
Njemacku i Portugal nisam gledao, nisam bio u mogucnosti, ali drago mi je da su Svabe dobile. Dabogda osvojili!
[/quote]

mogu ti reći da Švabe nisu ništa pokazale...morat će puno bolje ako misle napraviti velik rezultat
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339336978' post='58164']
mogu ti reći da Švabe nisu ništa pokazale...morat će puno bolje ako misle napraviti velik rezultat
[/quote]

Tako je sa njima uvijek na velikim natjecanjima... Pocinju lose ili osrednje i kako natjecanje prolaze tako se oni dizu... ;)
Oho komplikacija nastade, jedva cekam ovu sad utakmicu, ocekujem neki slican rezultat kao u ovoj danas utakmici, naravno Njemci pobjeduju.
Odlična utakmica Danaca i Portugala, Ronaldo se obruka heh.
Sad uživanje kreće i nadam se još bolja utakmica za nas gledaoce, a verujem da će i biti jer Holandija treba napasti a svi znamo kakvu ofanzivu imaju i gledajući iz neutralne pozicije nadam se uživanciji ;)
e ovo se sad već može nazvati igrom što igra Njemačka, odlična obrana i iznimno učinkovit napad, Gomez majstorski
Nizozemska razočarala, bezidejno u napadu, doduše to bi se moglo pripisati i odličnoj obrani Nijemaca
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1339619106' post='58873']
8 minuta do kraja , 2:1 za Nijemce .
IMa nade za Holandiju izasao Robben :D
[/quote]

Nemoj na Robbena! To je naša službena legenda!
Eto Holandija po svemu sudeći ispada. Iako ima još šanse... Ko bi reko...

A šta reći za Njemačku... Dovoljne 2-3 šanse i pobjeda tu. Onaj Gomez, nenormalan lik. Ne zna lopte igrat, ali eto 2 šanse, 2 gola..

Next, please..;)
Heh ocekivana pobjeda Njemaca, fantasticni Gomez ponovo u akciji, sad Holandanima predstoji teezak ispit, pobjediti Portugal i navijati za Njemce u zadnjem kolu.
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1339620723' post='58881']
Heh ocekivana pobjeda Njemaca,[u][b] fantasticni Gomez[/b][/u] ponovo u akciji, sad Holandanima predstoji teezak ispit, pobjediti Portugal i navijati za Njemce u zadnjem kolu.
[/quote]

Fantastičan je kad mu nema Chelseaja...Kad su Plavci tu ne vidi se :)
Gomez je pravi tip napadaca za reprezentaciju kakva je Nemacka.
Ima dovoljno kreativaca iza sebe da ne mora da bude ni brz, ni tehnicar...
Surovi golgeter, koji koristi i najmanju sansu da postigne gol.

Holandjani neocekivano losi i bezidejni veceras, posebno sto im je utakmica znacila sudbinu na ovom prvenstvu. Imaju i dobre pojedince i mnogo iskustva, ali nisu jedinstveni kao tim, ne disu kao jedan i to je veliki razlog ovakvoj igri. Posebno ih je oborio onaj nesrecan poraz od Danaca.
Po svemu do sada vidjeno sanse da nastave takmicenje su u domenu naucne fantastike.
Steta za tako dobru reprezentaciju, ali u tome je draz fudbala.
Utakmica Nizozemska - Portugal će biti naj utakmica ovog natjecanja. Naime, zadnje kolo grupne faze se igra tako da se obje tekme igraju u isto vrijeme, znači jedna će biti Danska - Njemačka a druga ova već navedena. Portugalci i Nizozemci tko god pobijedi vjerojatno ide dalje ALI uz uvjet da Njemačka dobije Dance a pošto su tekme u isto vrijeme rezultat te utakmice ovi neće ni znati tako da će to biti užitak za gledanje, jedva čekam :)
Razmontirale ih Švabe totalno, stvarno nisam očekivao ovakvu bezidejnu Nizozemsku na ovom Euru. Mene je posebno impresionirao Lahm sinoć, čovjek je doslovno strpao u džep Robbena dok je ovaj bio na njegovoj strani, nije se vidio. Bilo ga je jučer užitak gledati.
Šta reći za Gomeza, čovjek jednostavno trpa ko lud i iz najmanje šanse, koliko god neki govorili da je ovakav ili onakav. Možda nema tehniku kao ostali klasni napadači, al je zasigurno jedan od najubojitijih napadača Europe. Stil igre Bayerna i reprezentacije mu izrazito paše, gotovo cijela momčad igra za njega i njegov je posao samo zabit taj gol čime kompenzira eventualni manjak ostalih nogometnih kvaliteta ( dribling npr. ).

Uz ovakvu Igru Nizozemske, smatram da nije pretjerano očekivati ni poraz od Portugalaca.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1339786877' post='59245']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/nevjerovatno-gomez-imao-loptu-23-sekunde-i-zabio-dva-gola/82379"]http://sportsport.ba...-dva-gola/82379[/url]

I opet 2 gola. TATA !
[/quote]
Hahaha, samo 23 sekunde? Svaka mu čast eeej ! Sunce ti... Kida lik.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.