9. juni 2012.14 god. comment_57871 Koja šteta, večeras moram na rođendan i neću moć gleda ove dvije utakmice večeras, pogotovo mi žao zbog utakmice Njemacke. Nadam se da ce ih razvalit Svabe! Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57877 Njemacka je moj prvi facvorit nakon,Hrvatske :) Po meni ovdje prolaze Njemacka i Nizozemska sve ostalo bi za mene bilo iznenadenje,Portugalcima sve ovisi o Ronaldu vidit cemo kako ce on to sam Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57934 Od Njemaca ocekujem minimalno 3 komada, a evo Holandani se muce sa uvjek opasnim Dancima... Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57936 [quote name='kingdado' timestamp='1339255827' post='57917'] Sa njemcima do pobjede i da [b]marin [/b]zabije u svom stilu ! [/quote] On nije pozvan za EP 2012. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57937 Danci vise nego dobri protiv Holandije,odlicna utakmica. Wiel me nije odusevio prvo poluvrijeme,vidjet' cemo sad drugo kako ce odigrat'. Ono sto sam ja primjetio je da ima los centarsut i gubi gotovo svaki duel protiv malo jacih igraca. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57940 [quote name='VahaCFC' timestamp='1339261386' post='57937'] Danci vise nego dobri protiv Holandije,odlicna utakmica. [b]Wiel[/b] me nije odusevio prvo poluvrijeme,vidjet' cemo sad drugo kako ce odigrat'. Ono sto sam ja primjetio je da ima los centarsut i gubi gotovo svaki duel protiv malo jacih igraca. [/quote] Bosingwa je imao ove sezone boljih nastupa . RVP najgori do sada . Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57947 Eto vec prvo mozemo slobodno nazvati iznenadjenje, neka Nizozemci mi odavno vise nisu dragi ali ipak ocekujem njihov prolaz kao drugoplasirani iza neprikosnovene Njemacke Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57954 danasnji rezultat je skroz zakomplicirao stanje u ovoj grupi, ali mislim da svabe ne ce imati problema,ipak najveci su favoriti za osvajanje Eura Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57971 Nijemci su dosada puno bolji protivnik, trudili su se napraviti nešto napraviti, imali su loptu u svom posjedu ali Portugalci su od samog početka znali šta im je raditi pa su se okrenuli zatvaranju sredine i protivničkih napada. U finišu sjajan šut ali ipak nije ušlo. Nadam se da će u drugom poluvremenu nivo igre porasti jer je ovo nekako najdosadnija utakmica dosada. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57985 Potpuno sam iznenadjen danasnjim iznenadjenjem u ovoj grupi. Nisam ocekivao da ce Holandjani da izgube. Znalo se da ce to biti tvrda utakmica, ali sam verovao da ce Holandjani na misice to da dobiju. Ipak, ovako je zanimljivije. Nemci teze, ali ocekivano dobili Portugalce. Ronaldo ni bleda senka svojih nastupa u Realu. Gomez pokazao zasto je jedan od najboljih golgetera sveta. Do postignutog gola se prakticno nije video na terenu. Ali dobio je jednu upotrebljivu loptu, i resio mec. Uz Hazarda, Matu i aBd Hulka on bi bio savrsen tip napadaca za Chelsea. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57987 Ne bas odlicna utakmica Njemaca i Portugala ali nema veze, tek je prvo kolo i uvjek se igra "stidljivo" na ovim prvenstvima, bitno je da su Svabe dobili. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57998 Danska i Portugal su me pozitivno iznenadili. Jos samo da je onaj retardirani Varela ubacio loptu u 88 minuti bilo bi Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58000 Portugal u najmanju ruku zaslužio remi, ali šta je tu je, neću se previše žaliti jer ipak mi je Njemačka na tiketu :) Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58004 nizozemska me razocarala zbog dva razloga navijam za njih i bili mi na tiketu- valjda ce bit drugi steta portugala treba je remi izvuc Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58014 Nijemci ko Nijemci. I kad ne ide najbolje, eto pobjede Next please ! Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58023 Gledao sam drugo poluvrjeme i mogu vam reci da Portugalci ladno mogu Holandiju da dobiju i nece uopste biti iznenadjenje ako se to desi. Onaj panj opet na pravom mjestu jebem ga. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58030 Bolje sto je Gomez sada dao gol nego u finalu LS.Sto se mene tice moze i 15 da postigne do kraja sampionata,potpuno mi je svejedno.Bitno je da je zakazao 19.05. Meirales dobar veceras,Ronaldo pokazao klasu,sa druge strane odskocili Humels,Ozil i naravno Gomez. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_58031 Sneijder strasan igrac , nadam se da ce Holandjani otic do samog kraja Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58113 sto se tice Holandije jucer su sami sebi sakomplicirali prolazak u drugi krug,imali su sansi ali nisu ih iskoristili posebno Vanpersi koji one situacije lako rjesava,Snajder je odigrao najbolje,iznenadio me je i Afelay imao je par dobri poteza u svakom slucaju Danskoj ko da je ponudio remi prije bi sigurno prihvatili,na samom kraju je bila sumnjiva situacija oko igranja rukom ali Skomina je odlicno odradio posao ni ja nebi im svirao penal na kraju,u drugoj utakmici Portugal me iznenadio igrali su jako dobro imali dvije precke nekoliko odlicni suteva,steta za Varelu da je pogodio bio bi pravi junak realno nako gledajuci Portugal je zasluzio bar nerijeseno,ako ovako nijemci budu igrali kao sinoc tesko da mogu osvojit prvenstvo Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58132 Ovaj Portugal veze nema, po meni. Stvarno, nekad su oni bili ekipa za respekta i pucali su na trofeje ali sada. Teško da će proći grupu a i ako prođu vrlo brzo će ispasti. Nijemci igrali svoju igru, ali ako misle ići do trofeja mislim da bi trebali nekoliko izmjena napraviti. Podolski i Muller vrlo slabi, Badstuber također. Boateng zaustavio Ronu, ali u ofanzivi 0. Ono što treba dodati, Hummels - malo je reći mašinerija. Stvarno da nemamo 3 vrlo kvalitetna stopera, moralo bi se krenuti po ovoga momka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.