Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group B (Njema�ka, Nizozemska, Portugal, Danska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Skupina smrti :D tu prolaz dajem Njemcima i nemogu se odlučit između Nizozemske i Danske, Portugalce sam već smjestio na začelje skupine, Nizozemci koji se sastoje od 3 ključne figure, Robben , Sneijeder i RVP prva 2 su imali razočaravajuće sezone iza sebe, Sneijder i Inter su u totalnom kolapsu nakon odlaska Mou-a i ta se momčad mora rekonstruirat, Robben je Bayernu izbio iz ruku i Bundesligu i PL (al doslovno) i pitanje je kolko ćeoni bit poljuljani i kolko će ostatak ekipe bit dobar, danska je mlada ekipa mladi kolektiv i mogli bi iznenadit makar ipak prednost dajem iskusnijim Nizozemcima.
Ovdje je tesko bilo sta prognozirat'.
Uvijek na nekom velikom takmicenju neka velika reprezentacija ispadne vec u grupi,tako da je i ovdje moguce.
Ipak prognoziram prolazak Njemacke i Holandije.
ovo je najjaca grupa.navijam za njemce ovdje
1.NIZOZEMSKA
2.NJEMACKA
3.PORTUGAL
4.DANSKA

ja mislim da će bit ovako.pa ćemo vidjet
Očekujem 3 uvjerljiva trijumfa Njemaca ovdje.

Njemci jednostavno imaju stroj od momčadi, dok su Nizozemci prepuni zvijezda i zvjezdica (RVP, Huntelaar, Robben, Sneijder, VDV) i ne mislim da će sve te klupske zvijezde moći skupa dobro funkcionirati, no, ipak bi mogli proći. Danska ima šansu napraviti iznenađenje ako kolektivno iskoristi Nizozemske slabosti, gore navedene. Portugal je jadan i bijedan i nemaju šanse za prva 3 mjesta u skupini.
Nadam se samo da cigani neće prismrditi drugom krugu. Kad bi samo mogli izgubiti sve 3 tekme po 5-0... :> Švabe idu dalje, ali neće ih kao ni Španjolaca biti u finalu. 'Moji' Holanđani moraju proći.
Nemci sigurni putnici u drugu fazu.
Portugal i Holandija medjusobno odlucuju o plasmanu.
Ronalda drma reprezentativni sindrom, slicno kao Lessija, ali ocekujem da tome konacno dodje kraj.
Danci u fazonu "Sta nam je ovo trebalo u zivotu "huh" "
Naše Švabe će se prošetat grupom, uz njih prolaze i Niskozemci.
Portugal će ispast, iako bi volio da prođu, al u usporedbi s ove dvije reprezentacije - nemaju sanse.
Uvijek sam za Å vabe nakon sto nasi ispadnu :)
Neznam ali oni su moji apsolutni favoriti cak i za osvajanje krune,ali bili živi pa vidili ;)
Ubjedljivo najjača grupa na EP. Njemačka, Holandija, Portugal i Danska :-O

Ja sam uz Njemačku reprezentaciju kad god igraju, osim protiv Bosne. Dragi su mi, te i na ovom prvenstvu sam svim srcem uz njih.
Ekipa im je prejaka. Većina igrača je tu oko 21-25 godine, dakle vrlo mlada ekipa, željna uspjeha, ali iznimno talentovana. Švajni, Ozil, Gotze, Podolski, Muller, Khedira, Lahm, Neuer, Humells, Klose, Gomez... Nema kraja kvalitetnim igračima ;) Low to sve odlično vodi, ujedinio ih je, uigrao i to izgleda premoćno.
Možda malo subjektivno, ali po meni su prvi favorit za prolazak dalje. Vidim ih uz Špance u finalu EP :D/

Holandija je po meni drugi favorit ove grupe tj. po kvalitetu su iza Njemečke, ali ispred ostalih u ovoj grupi. Također imaju fantastične pojedince, ali ne samo pojednice, već oni izuzetno lijepo igraju. Persie, Huntelaar, Robben, Ibrahim Affelay, Sneider, VDV, šta reći ;)
Vidim ih u polufinalu, osim ako se ne sretnu kako sa Španijom ranije, ne znam da li je moguće.

Portugal da nema Ronalda, vjerujem da nebi samo bili iza Njemačke i Holandije, već i iza Danske. Ima tu dosta dobrih pojedinaca, ali kao ekipa su goli qurac.. Niđi veze..
Treće mjesto im je plafon.

Danska, vrlo simpatična ekipa. Što je najvažnije ekipa su, te iako bez nekih velikih imena, vrlo su kvalitetni. Mogli bi pomrsit račune, nekima od gore spomenutih, ali ne vjerujem da će napravit nešto više.

Dakle:

1. Njemačka
2. Holandija
3.Portugal
4. Danska
Ma nikog netreba otpisivat na SP se nikad ni za ghanu nebi reklo pa smo vidili kakvi su,opet dajem prednost njemačka portugal

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.