5. juni 2012.14 god. comment_56458 Skupina smrti tu prolaz dajem Njemcima i nemogu se odluÄit izmeÄ‘u Nizozemske i Danske, Portugalce sam već smjestio na zaÄelje skupine, Nizozemci koji se sastoje od 3 kljuÄne figure, Robben , Sneijeder i RVP prva 2 su imali razoÄaravajuće sezone iza sebe, Sneijder i Inter su u totalnom kolapsu nakon odlaska Mou-a i ta se momÄad mora rekonstruirat, Robben je Bayernu izbio iz ruku i Bundesligu i PL (al doslovno) i pitanje je kolko ćeoni bit poljuljani i kolko će ostatak ekipe bit dobar, danska je mlada ekipa mladi kolektiv i mogli bi iznenadit makar ipak prednost dajem iskusnijim Nizozemcima. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56483 Najteza grupa ali i najzanimljivija grupa. NIje ni Portugal za odbaciti Vinko . Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56506 Ovdje je tesko bilo sta prognozirat'. Uvijek na nekom velikom takmicenju neka velika reprezentacija ispadne vec u grupi,tako da je i ovdje moguce. Ipak prognoziram prolazak Njemacke i Holandije. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56510 Najjaca grupa to je sigurno po meni Danci imaju najmanje sanse i prognoziram prolaz Njemacke i Portugala te senzaciju i ispadanje Holandije Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56514 ovo je najjaca grupa.navijam za njemce ovdje 1.NIZOZEMSKA 2.NJEMACKA 3.PORTUGAL 4.DANSKA ja mislim da će bit ovako.pa ćemo vidjet Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56516 Najaca grupa a u prolaz sam jedino siguran sa Njemcima, a ni malo me nece zacuditi da Portugal zavrsi zadnji u grupi. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56518 OÄekujem 3 uvjerljiva trijumfa Njemaca ovdje. Njemci jednostavno imaju stroj od momÄadi, dok su Nizozemci prepuni zvijezda i zvjezdica (RVP, Huntelaar, Robben, Sneijder, VDV) i ne mislim da će sve te klupske zvijezde moći skupa dobro funkcionirati, no, ipak bi mogli proći. Danska ima Å¡ansu napraviti iznenaÄ‘enje ako kolektivno iskoristi Nizozemske slabosti, gore navedene. Portugal je jadan i bijedan i nemaju Å¡anse za prva 3 mjesta u skupini. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56526 Nadam se samo da cigani neće prismrditi drugom krugu. Kad bi samo mogli izgubiti sve 3 tekme po 5-0... Švabe idu dalje, ali neće ih kao ni Španjolaca biti u finalu. 'Moji' Holanđani moraju proći. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56567 Nemci sigurni putnici u drugu fazu. Portugal i Holandija medjusobno odlucuju o plasmanu. Ronalda drma reprezentativni sindrom, slicno kao Lessija, ali ocekujem da tome konacno dodje kraj. Danci u fazonu "Sta nam je ovo trebalo u zivotu "huh" " Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56607 Naše Švabe će se prošetat grupom, uz njih prolaze i Niskozemci. Portugal će ispast, iako bi volio da prođu, al u usporedbi s ove dvije reprezentacije - nemaju sanse. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56621 Ovde ce proci Nemci i Holandjani jer su za klasu kvalitetniji od Portugala i Danske. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56909 Uvijek sam za Švabe nakon sto nasi ispadnu :) Neznam ali oni su moji apsolutni favoriti cak i za osvajanje krune,ali bili živi pa vidili Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56918 Ubjedljivo najjaÄa grupa na EP. NjemaÄka, Holandija, Portugal i Danska Ja sam uz NjemaÄku reprezentaciju kad god igraju, osim protiv Bosne. Dragi su mi, te i na ovom prvenstvu sam svim srcem uz njih. Ekipa im je prejaka. Većina igraÄa je tu oko 21-25 godine, dakle vrlo mlada ekipa, željna uspjeha, ali iznimno talentovana. Å vajni, Ozil, Gotze, Podolski, Muller, Khedira, Lahm, Neuer, Humells, Klose, Gomez... Nema kraja kvalitetnim igraÄima Low to sve odliÄno vodi, ujedinio ih je, uigrao i to izgleda premoćno. Možda malo subjektivno, ali po meni su prvi favorit za prolazak dalje. Vidim ih uz Å pance u finalu EP Holandija je po meni drugi favorit ove grupe tj. po kvalitetu su iza NjemeÄke, ali ispred ostalih u ovoj grupi. TakoÄ‘er imaju fantastiÄne pojedince, ali ne samo pojednice, već oni izuzetno lijepo igraju. Persie, Huntelaar, Robben, Ibrahim Affelay, Sneider, VDV, Å¡ta reći Vidim ih u polufinalu, osim ako se ne sretnu kako sa Å panijom ranije, ne znam da li je moguće. Portugal da nema Ronalda, vjerujem da nebi samo bili iza NjemaÄke i Holandije, već i iza Danske. Ima tu dosta dobrih pojedinaca, ali kao ekipa su goli qurac.. NiÄ‘i veze.. Treće mjesto im je plafon. Danska, vrlo simpatiÄna ekipa. Å to je najvažnije ekipa su, te iako bez nekih velikih imena, vrlo su kvalitetni. Mogli bi pomrsit raÄune, nekima od gore spomenutih, ali ne vjerujem da će napravit neÅ¡to viÅ¡e. Dakle: 1. NjemaÄka 2. Holandija 3.Portugal 4. Danska Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56991 Moja omiljena repka! [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534398_10151068773240829_1037468496_n.jpg[/img] Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57064 vidit cete kad moja nizozemska osvoji euro ima da mi platite repete Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57071 e u ovoj grupi treba otvorit ratnu zonu mada mislim da portugal i danci idu kuci :) Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57433 Ma nikog netreba otpisivat na SP se nikad ni za ghanu nebi reklo pa smo vidili kakvi su,opet dajem prednost njemaÄka portugal Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57481 Njemacka je turnirska momcak, tokom turnira sve napreduju i onda u finalu popuse znaci Deutschland Nederland idu dalje Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57495 njemce obozavam od 2008 eura kako su turke pobjedili golom lahma i vratili im u neku ruku za ono s hrvatima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.