Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group A (Poljska, Češka, Rusija, Gr�ka)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 137
  • Pregledi 10,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja mislim također da će proć Poljaci i Rusi, Poljaci je imaju sjajan Borussiin trio i odličnog mladog Arsenalova vratara a i kao što reLo reće mislim da će ih se malo pogurat. Russi su mislim poimenice najkvalitetniji i mislim da oni nisu previše upitni ako Aadvocat posloži to kako treba, Češka će ovisiti isključivo o našem heroju, ako on bude dobar i česi mogu nešto napravit ako on nebude briljantan od češke neće bit ništa... Grci će bit zadnji u skupini eventualno 3. na foru gol razlike
Poljska odlična, Češka neugodna...što sve ovdje neću pročitat...pa osim ova 4 igrača i eventualno Mierzejewskog iz Trazbona, koga to ima Poljska?? Stopere na razini Matea Pavlovića??

A Česi su neugodni jedino po mirisu kad se ne istuširaju.
U proslosti se znalo pokazivati da ovakve "drugorazredne" grupe mogu dati jako zanimljiv fudbal.
U ovoj grupi samo Grcka ne moze racunati na neku ozbiljniju podrsku navijaca, ostale tri reprezentacije su prakticno komsije, tako da ce atmosfera na tribinama biti paklena.
Rusi su na papiru prvi favorit za prolazak dalje. Imaju odlican tim, i ako igra bude dosledna individualnom kvalitetu, ocekujem da potvrde svoju ulogu.
Poljska kao domacin je jako nezgodan protivnik, a imaju i par igraca u timu sposobnih da naprave razliku. Uz motivaciju koja im sigurno nece nedostajati, i dobre igre prvih zvezda tima, mogu i oni do druge faze.
Cesi imaju za nijansu jaci tim od Poljaka, ali najveca snaga ove dve reprezentacije su ipak golmani. Duel ove dve reprezentacije odredice poredak u grupi.
Grci po meni potpuni autsajderi. Mada oni vise od bilo koga drugog umeju da iznenade...
Totalno preglupa grupa, da nema kladionice sumnjam da bi pogledao ijednu utakmicu iz nje.
Rusi uzimaju prvo mjesto, to je jedino sto znam.
Barošu puknuo mišić, neće ić na EURO. Bit ce zeznuto između Poljske i Češke, al mislim ipak da će Česi proć.
Grčka, Češka, te Poljska su mi strani pojam. Znam nabrojati ukupno 10 igrača iz sve 3 reprezentacije, to govori koliko su "kvalitetni".

Rusiju, s druge strane znam dosta dobro, te na osnovu toga što znam, vidim ih u drugom krugu tj. smtaram da je njihov prolazak iz grupe izvjestan.

Češku bih volio isto vidjeti dalje, zbog Cecha, ali ne vjerujem da mogu. Dalje bi mogli možda Poljaci, najviše zbog domaćih terena, ali mislim da imaju kvalitetniju ekipu od Grčke i Češke.

Grčka će igrati kao i uvjek, znamo kako to izgleda. Utakmice u kojima oni budu sudjelovali, vjerovatno će biti najdosadnije za gledati. Meni se gade, iskreno i volio bih da ne osvoje ma ni pola boda.

Rusija prva, a Poljaci i ÄŒesi nek se bore za drugo. Nadam se radovanju ÄŒecha.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338929939' post='56587']
Jesi ćorav?
[/quote]
ne mogu skontati ovaj drugi par . (kod nas uopste nije tako) .

[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338929939' post='56587']
Jesi ćorav?
[/quote]
[quote name='Blues_95' timestamp='1339010757' post='57016']

[/quote]

Šta nemoš skontat, pa jesam ispod lijepo objasnio!? -.-

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.