5. juni 2012.14 god. comment_56437 Prognoziram prolazak dalje Rusije i ÄŒeÅ¡ke... Mislim da Poljaci i Grci ovdje nemaju Å¡ta tražiti, mada se sa ÄŒesima nikad ne zna. I moram priznati da sam iznenaÄ‘en Äinjenicom da je ova grupa ovako loÅ¡a, kao da su je Å¡timali Poljacima da proÄ‘u dalje. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56442 [IMG]http://i.imgur.com/9ZTA7.png[/IMG]Ako tko nije shvatio, drugi par je toÄan poredak u skupini. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56455 Ja mislim takoÄ‘er da će proć Poljaci i Rusi, Poljaci je imaju sjajan Borussiin trio i odliÄnog mladog Arsenalova vratara a i kao Å¡to reLo reće mislim da će ih se malo pogurat. Russi su mislim poimenice najkvalitetniji i mislim da oni nisu previÅ¡e upitni ako Aadvocat posloži to kako treba, ÄŒeÅ¡ka će ovisiti iskljuÄivo o naÅ¡em heroju, ako on bude dobar i Äesi mogu neÅ¡to napravit ako on nebude briljantan od ÄeÅ¡ke neće bit niÅ¡ta... Grci će bit zadnji u skupini eventualno 3. na foru gol razlike Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56504 Rusija nikad jaca,Poljska takodje odlicna,Grci goli qrac i Ceska je uvijek neugodna. Dakle prolaz Rusije i Poljske. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56507 Poljska odliÄna, ÄŒeÅ¡ka neugodna...Å¡to sve ovdje neću proÄitat...pa osim ova 4 igraÄa i eventualno Mierzejewskog iz Trazbona, koga to ima Poljska?? Stopere na razini Matea Pavlovića?? A ÄŒesi su neugodni jedino po mirisu kad se ne istuÅ¡iraju. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56508 Najslabija grupa na EURU... Siguran prolaz Rusije i Ceske :) Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56528 Preglupa grupa. Kad ovo vidim krivo mi je što i mi nismo ušli. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56533 realno gledano mi da se okupimo bi prošli ovu grupu al ozbiljno Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56561 U proslosti se znalo pokazivati da ovakve "drugorazredne" grupe mogu dati jako zanimljiv fudbal. U ovoj grupi samo Grcka ne moze racunati na neku ozbiljniju podrsku navijaca, ostale tri reprezentacije su prakticno komsije, tako da ce atmosfera na tribinama biti paklena. Rusi su na papiru prvi favorit za prolazak dalje. Imaju odlican tim, i ako igra bude dosledna individualnom kvalitetu, ocekujem da potvrde svoju ulogu. Poljska kao domacin je jako nezgodan protivnik, a imaju i par igraca u timu sposobnih da naprave razliku. Uz motivaciju koja im sigurno nece nedostajati, i dobre igre prvih zvezda tima, mogu i oni do druge faze. Cesi imaju za nijansu jaci tim od Poljaka, ali najveca snaga ove dve reprezentacije su ipak golmani. Duel ove dve reprezentacije odredice poredak u grupi. Grci po meni potpuni autsajderi. Mada oni vise od bilo koga drugog umeju da iznenade... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56575 Dubro sta si ti odigrao na ovom tiketu nemogu skontati nikako ovaj drugi par . Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56587 [quote name='Blues_95' timestamp='1338928084' post='56575'] Dubro sta si ti odigrao na ovom tiketu nemogu skontati nikako ovaj drugi par . [/quote] Jesi ćorav? Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56605 Totalno preglupa grupa, da nema kladionice sumnjam da bi pogledao ijednu utakmicu iz nje. Rusi uzimaju prvo mjesto, to je jedino sto znam. Barošu puknuo mišić, neće ić na EURO. Bit ce zeznuto između Poljske i Češke, al mislim ipak da će Česi proć. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56622 Najneizvesnija grupa,ja tipujem na prolaz Rusije i Poljske. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56690 ljudi kakva poljska ako oni dobiju ikog evo glave.rusija će razbit ovu grupu.uvjeren sam Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56922 GrÄka, ÄŒeÅ¡ka, te Poljska su mi strani pojam. Znam nabrojati ukupno 10 igraÄa iz sve 3 reprezentacije, to govori koliko su "kvalitetni". Rusiju, s druge strane znam dosta dobro, te na osnovu toga Å¡to znam, vidim ih u drugom krugu tj. smtaram da je njihov prolazak iz grupe izvjestan. ÄŒeÅ¡ku bih volio isto vidjeti dalje, zbog Cecha, ali ne vjerujem da mogu. Dalje bi mogli možda Poljaci, najviÅ¡e zbog domaćih terena, ali mislim da imaju kvalitetniju ekipu od GrÄke i ÄŒeÅ¡ke. GrÄka će igrati kao i uvjek, znamo kako to izgleda. Utakmice u kojima oni budu sudjelovali, vjerovatno će biti najdosadnije za gledati. Meni se gade, iskreno i volio bih da ne osvoje ma ni pola boda. Rusija prva, a Poljaci i ÄŒesi nek se bore za drugo. Nadam se radovanju ÄŒecha. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57016 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338929939' post='56587'] Jesi ćorav? [/quote] ne mogu skontati ovaj drugi par . (kod nas uopste nije tako) .[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338929939' post='56587'] Jesi ćorav? [/quote] ne mogu skontati ovaj drugi par . (kod nas uopste nije tako) . Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57163 [quote name='Blues_95' timestamp='1339010757' post='57016'] ne mogu skontati ovaj drugi par . (kod nas uopste nije tako) . ne mogu skontati ovaj drugi par . (kod nas uopste nije tako) . [/quote] Šta nemoš skontat, pa jesam ispod lijepo objasnio!? -.- Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.