7. juni 2012.14 god. comment_57316 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339024743' post='57163'] Šta nemoš skontat, pa jesam ispod lijepo objasnio!? -.- [/quote] da ce Rusi biti 1. u grupi ? Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57429 [quote name='Blues_95' timestamp='1339072201' post='57316'] da ce Rusi biti 1. u grupi ? [/quote] I Grci drugi, jebote jesi nepismen ili me zajebavaš? Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57437 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339090817' post='57429'] I Grci drugi, jebote jesi nepismen ili me [b]zajebavaš?[/b] [/quote] Malo Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57457 poljska rusija,ipak domaćin preovladava što je je .. mada grčka ima isto jaku ulogu sjetit cemo se da niti hrvatska nije mogla protiv njih Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57474 Prognoziram prolazak Rusije i Poljske! Gledao sam Rusiju protiv manipulanata talijana i bas su mi se svidjeli igraju jednostavan al konstruktivan nogomet. Poljska kao domacin sa svojom "trojkom" iz Dortmunda mislim da ce uspjeti osigurati mjesto ispred Ceske. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57482 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1339105202' post='57460'] Samo vi otpisivajte Grčku [/quote] U potpunosti se al baš u potpunosti se slažem sa tobom Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57683 Poljaci pojeli Grke u 1. poluvremenu . Sokratis nezasluzeno iskljucen , nijednom nije bilo za zuti karton . Lewandowski pokazao klasu kod gola . Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57686 nije da branim grke ali prestrogo su dobili dva zuta kartona sto se tice ruke u kaznjenom moglo se svirati ali sudija je pustio da se igra dalje Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57688 Poljaci zasluženo vode. Pojeli su naprosto Grke u prvom poluvremenu, sjajno su igrali pogotovo Lewandowski i Kuba. Ali ovo što se desilo pred kraj stvarno nije trebalo. Sokratis nije zaslužio niti jedan žuti, ali .... -.- Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57690 Poljaci zasluzeno vode na poluvremenu, zao mi je sto im nisu jos jedan gol zabili. Izuzetno lijepo igraju, jednostavno, nesto slicno kao sto je Hrvatska igrala na EURU 2008. godine, stvarno uzitak ih je gledat. Lewandowski je stalno silovao grčke stopere, nešto mi govori da će zabit još jedan do kraja. Zadnjih 10-ak minuta je, doduše, bilo malo nogometa, pošto je sudac preuzeo igru u svoje ruke i dao Sokratisu dva žuta kartona, a oba su po meni upitna, tako da je definitivno oštetio Grke, a uz to im još nije ni sudio penal nakon igranja rukom poljskog braniča, ne sjećam se koga sad. Uglavnom, Poljska je puno bolja, potpuno je zatvorila Grčku i izolirala ih, ugušila im je jedinu šansu a to su polukontre i kontre, a s ovim crvenim kartonom sumnjam da će se išta promijeniti u drugom poluvremenu. Šteta samo zbog ovih sudačkih malverzacija, nije potrebno to Poljacima jer su objektivno dosta kvalitetnija momčad, ali domaćini su i to smo mogli i očekivati. Još Rusija večeras da pobijedi i teži sam za nekih 50 km Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57692 Lijepa igra Poljaka i zasluzeno vodstvo, da hoce jos 3 komada zabit, ne mogu ovih Grka organski. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57693 [quote name='Elao' timestamp='1339174726' post='57692'] Lijepa igra Poljaka i zasluzeno vodstvo, da hoce jos 3 komada zabit, ne mogu ovih Grka organski. [/quote] Tako i sudija razmislja Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57699 Rusija(4-5-1) Ceska(4-4-1-1) Malafajev Ceh Anjukov Sivok Berezucki Selasije Ignasevic Kadlec Zirkov Limberski Denisov Plasil Sirokov Jiracek Zirjanov Pilar Dzagojev Necid Arsavin Rosicki Kerzakov Baros Selektor:Dik Advokat Selektor:Mihal Bilek Sudija:Hauvard Web(Engleska) Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57710 Crveni dobio Scesnji , penal za Grke . Tyton skinuo penal Karagunisu . Kakva drama od utakmice . Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57711 [quote name='Blues_95' timestamp='1339176625' post='57710'] Crveni dobio Scesnji , penal za Grke . Tyton skinuo penal Karagunisu . Kakva drama od utakmice . [/quote] još će ovo biti najzanimljiva utakmica Eura xD Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57718 Luda utakmica nacisto.Ko bi reko da ce se igrati ovako otvoreno? Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57723 Izrazito zanimljiva utakmica na kraju, iskreno nisam ocekivao ovakvo nesto od ovih dviju momcadi. Steta radi Poljske, ali sami su si krivi, u drugom poluvremenu su igrali totalno suprotno od onog u prvom dijelu, obranu kao da su zapostavili i lezerno ostavljali grcke napadace iza sebe. Onaj Wojcek je pravo zasrao kod gola Grcke, izletio u prazno ko da mu je 15 godina, ako vec to radis onda pokupi loptu a nemoj glumit leptira u svojih 16 metara. Ona prilika kod penala Grcke najbolje opisuje igru Poljske u drugom poluvremenu, Salpingidis proleti iza leđa dok ga nitko ne prati, golman ga pokupi i to je to. Ajd, bar je Karagunis promasio, draze mi je to nego pare. Ne znam zašto su Poljaci toliko forsirali igru kroz sredinu u 2. pol. kad su vidjeli da ih mogu silovati po stranama uz liniju, tokom cijele utakmice su tako uspijevali doći u prilike kad god su pokušali. Trebali su to raditi češće u drugom dijelu i pao bi taj drugi pogodak. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57724 Navijao sam za Poljake ali mi je bilo drago zbog crvenog Ščešnog :) utakmica solidna a veceras ocekujem jos bolju i pobjedu Rusije od 2-1. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57731 Poljaci su briljirali prvo poluvrijeme i mogli su utrpat 2-3 komada bez problema, u drugom poluvremenu druga slika, Grčk dominanta i isto tako stvorili 2-3 dobre prilike, na kraju kad se sve zbroji i oduzme po igri je ovaj rezultat najpravedniji, s druge strane Grčkoj nepravedno isključen igrač i nedosuđen još jedan mogući penal..... Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57732 Malo mi je žao Poljske, ali možda je ovo i najpošteniji mogući rezultat zbog onog kontraveznog crvenog kartona Grcima. Sve u svemu, puno bolja partija u prvom poluvremenu nego u drugom. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57735 Ajmo sad Russia, za njih navijam na čitavom prvenstvu. Što se tiče utakmice Poljska-Grčka, gledo sam samo 1st half, ubila ih Poljska ali je sudija u zadnjih 5minuta usro sve kad je dao drugi žuti liku, a i prvi karton veze. I penal nije sviro za Grke. 1.Russia 2.Poljska 3.Češka 4.Grčka Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57738 Ko rece da nam ne treba Dzagoev Mali cijepa,Cech nije nista mogao kod oba gola. Rek'o ja Russia ide u polufinale. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.