Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group A (Poljska, Češka, Rusija, Gr�ka)

Istaknuti odgovori

[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339024743' post='57163']
Šta nemoš skontat, pa jesam ispod lijepo objasnio!? -.-
[/quote]
da ce Rusi biti 1. u grupi ? :D :D
  • Odgovori 137
  • Pregledi 10,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339090817' post='57429']
I Grci drugi, jebote jesi nepismen ili me [b]zajebavaš?[/b]
[/quote]
Malo 8-}
poljska rusija,ipak domaćin preovladava što je je .. mada grčka ima isto jaku ulogu sjetit cemo se da niti hrvatska nije mogla protiv njih ;)
Prognoziram prolazak Rusije i Poljske! Gledao sam Rusiju protiv manipulanata talijana i bas su mi se svidjeli igraju jednostavan al konstruktivan nogomet. Poljska kao domacin sa svojom "trojkom" iz Dortmunda mislim da ce uspjeti osigurati mjesto ispred Ceske.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1339105202' post='57460']
Samo vi otpisivajte Grčku ;)
[/quote] U potpunosti se al baš u potpunosti se slažem sa tobom ;)
Poljaci pojeli Grke u 1. poluvremenu .
Sokratis nezasluzeno iskljucen , nijednom nije bilo za zuti karton .

Lewandowski pokazao klasu kod gola .
nije da branim grke ali prestrogo su dobili dva zuta kartona sto se tice ruke u kaznjenom moglo se svirati ali sudija je pustio da se igra dalje
Poljaci zasluženo vode. Pojeli su naprosto Grke u prvom poluvremenu, sjajno su igrali pogotovo Lewandowski i Kuba. Ali ovo što se desilo pred kraj stvarno nije trebalo. Sokratis nije zaslužio niti jedan žuti, ali .... -.-
Poljaci zasluzeno vode na poluvremenu, zao mi je sto im nisu jos jedan gol zabili. Izuzetno lijepo igraju, jednostavno, nesto slicno kao sto je Hrvatska igrala na EURU 2008. godine, stvarno uzitak ih je gledat.
Lewandowski je stalno silovao grčke stopere, nešto mi govori da će zabit još jedan do kraja. Zadnjih 10-ak minuta je, doduše, bilo malo nogometa, pošto je sudac preuzeo igru u svoje ruke i dao Sokratisu dva žuta kartona, a oba su po meni upitna, tako da je definitivno oštetio Grke, a uz to im još nije ni sudio penal nakon igranja rukom poljskog braniča, ne sjećam se koga sad.

Uglavnom, Poljska je puno bolja, potpuno je zatvorila Grčku i izolirala ih, ugušila im je jedinu šansu a to su polukontre i kontre, a s ovim crvenim kartonom sumnjam da će se išta promijeniti u drugom poluvremenu. Šteta samo zbog ovih sudačkih malverzacija, nije potrebno to Poljacima jer su objektivno dosta kvalitetnija momčad, ali domaćini su i to smo mogli i očekivati.

Još Rusija večeras da pobijedi i teži sam za nekih 50 km :D
[quote name='Elao' timestamp='1339174726' post='57692']
Lijepa igra Poljaka i zasluzeno vodstvo, da hoce jos 3 komada zabit, ne mogu ovih Grka organski.
[/quote]
Tako i sudija razmislja :D
Rusija(4-5-1) Ceska(4-4-1-1)
Malafajev Ceh
Anjukov Sivok
Berezucki Selasije
Ignasevic Kadlec
Zirkov Limberski
Denisov Plasil
Sirokov Jiracek
Zirjanov Pilar
Dzagojev Necid
Arsavin Rosicki
Kerzakov Baros
Selektor:Dik Advokat Selektor:Mihal Bilek
Sudija:Hauvard Web(Engleska)
[quote name='Blues_95' timestamp='1339176625' post='57710']
Crveni dobio Scesnji , penal za Grke . Tyton skinuo penal Karagunisu .

Kakva drama od utakmice .
[/quote]
još će ovo biti najzanimljiva utakmica Eura xD
Izrazito zanimljiva utakmica na kraju, iskreno nisam ocekivao ovakvo nesto od ovih dviju momcadi.
Steta radi Poljske, ali sami su si krivi, u drugom poluvremenu su igrali totalno suprotno od onog u prvom dijelu, obranu kao da su zapostavili i lezerno ostavljali grcke napadace iza sebe. Onaj Wojcek je pravo zasrao kod gola Grcke, izletio u prazno ko da mu je 15 godina, ako vec to radis onda pokupi loptu a nemoj glumit leptira u svojih 16 metara.
Ona prilika kod penala Grcke najbolje opisuje igru Poljske u drugom poluvremenu, Salpingidis proleti iza leđa dok ga nitko ne prati, golman ga pokupi i to je to. Ajd, bar je Karagunis promasio, draze mi je to nego pare.
Ne znam zašto su Poljaci toliko forsirali igru kroz sredinu u 2. pol. kad su vidjeli da ih mogu silovati po stranama uz liniju, tokom cijele utakmice su tako uspijevali doći u prilike kad god su pokušali. Trebali su to raditi češće u drugom dijelu i pao bi taj drugi pogodak.
Navijao sam za Poljake ali mi je bilo drago zbog crvenog Ščešnog :) utakmica solidna a veceras ocekujem jos bolju i pobjedu Rusije od 2-1.
Poljaci su briljirali prvo poluvrijeme i mogli su utrpat 2-3 komada bez problema, u drugom poluvremenu druga slika, Grčk dominanta i isto tako stvorili 2-3 dobre prilike, na kraju kad se sve zbroji i oduzme po igri je ovaj rezultat najpravedniji, s druge strane Grčkoj nepravedno isključen igrač i nedosuđen još jedan mogući penal.....
Malo mi je žao Poljske, ali možda je ovo i najpošteniji mogući rezultat zbog onog kontraveznog crvenog kartona Grcima. Sve u svemu, puno bolja partija u prvom poluvremenu nego u drugom.
Ajmo sad Russia, za njih navijam na čitavom prvenstvu.
Što se tiče utakmice Poljska-Grčka, gledo sam samo 1st half, ubila ih Poljska ali je sudija u zadnjih 5minuta usro sve kad je dao drugi žuti liku, a i prvi karton veze. I penal nije sviro za Grke.

1.Russia
2.Poljska
3.Češka
4.Grčka

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.