Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Vinnie Jones (1991-1992, 42 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 55
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 6 mjeseci kasnije...
http://www.24sata.hr/nogomet/vinnie-jones-o-simulantima-takve-bih-zgrabio-za-kosu-293233
haha, najjači lik :D
  • 9 mjeseci kasnije...
  • Autor

Bodyguard_48_VinnieJonesToughestRussia.j

VINNIE JONES: NIKAD VIŠE NEĆE BITI IGRAČA KAO ŠTO SU TERRY I LAMPARD

Vinnie Jones, bivši igrač Chelseaja i Wimbledona i današnje doba hollywoodski glumac dao je veliki interview za Radio TImes.

Oocjenjuje Ujedinjeno Kraljevstvo kao državu prošlosti. Prema njegovom mišljenju danas na Otoku živi previše imigranata koji se nisu uspjeli prilagoditi britanskoj i engleskoj kulturi.

Vinnie Jones danas živi u Los Angelesu i na pitanje američkog novinara da li se planira vraćati na Otok, Vinnie je kategoričan: "Ne, to više nije Engleska kakvu sam poznavao. Sad je to paneuropska, svjetska država. Sve suprotno od one države u kojoj sam ja živio kao dijete. Kad bi se odjednom sada pojavili na londonskom aerodromu, pojma ne bi imali da ste u Engleskoj. Sve je tako drugačije."

Novinar je postao malo provokativniji pa ga je pitao da li bi postao član ili simpatizer desničarske stranke Ukip koja se bori protiv imigracione politike Ujedinjenog Kraljevstva, Vinnie je i tu kategoričan: "Ne, ja nisam takva osoba. Otvoren sam za cijeli svijet, nove kulture. Samo mislim da smo prerano otvorili vrata imigrantima. Nismo bili spremni na to još uvijek. Nisam ekstremist u pogledu imigranata. Daleko od toga."

48-osmogodišnji Velšanin danas živi u elitnom naselju u Los Angelesu kuća do kuće poznatom svjetskom redatelju Quentinu Tarantinu. "L.A. je odličan grad za život. Lijepo vrijeme je njegov adut. Sunce i blaga klima pozitivno utječu na čovjeka. Londonska kiša je tako dosadna i često deprimira."

Bivši Plavac, na travnjaku često poznat po grubim prekršajima i agresivnim ispadima uživa u nogometnoj mirovini: "Šest dana u tjednu igram golf, a također sam posvećen i svom nogometnom klub kojeg ovdje posjedujem. Hollywood All Stars. Naravno vikendom uživam u Premiershipu. Ne propuštam skoro nijednu utakmicu na telki. Moram napomenuti također da život u L.A. nije nimalo jeftin. Skuplje je čak nego u Londonu. Da val ilustriran. Bočica Ribene (piće) košta 14 dolara. To je oko 9 funti."

Vinnie također ima mišljenje o stanju u engleskom nogometu: "Previše je stranaca. Naravno vlasnici imaju novca, pa dovode najbolje igrače iz cijelog svijeta. Iako je to dobro za samu ligu loše je za britanske reprezentacije. Pogotovo za Englesku. Među najdražim igračima su mi Chelseajevci Frank Lampard i John Terry. Pogledajte koje su to nogometne veličine. Takvih igrača više nema niti će ih više ikad biti. Izumiru. Mogu reći njih dvojica se više neće ponoviti."

Osvrnuo se i na svoju filmsku karijeru: "Zadnjih godina dosta surađujem sa Stalloneom i Cageom. Cage (Nicolas Cage) je bio iznenađen kad je saznao da sam bivši profesionalni nogometaš. Pozitivno iznenađen. Amerikanci su općenito ludi za sportom, bez obzira što je sve to uvelike iskomercijalizirano. Jedan Kobe Bryant je ovdje u Hollywoodu i cijeloj Americi puno popularniji od Brada Pitta. I američki predsjednik obožava sport, pogotovo košarku."

Popularni Jones je govorio i svom ponosu, 22-ogodišnjem sinu: "Moj sin je šest godina služio Njeno visočanstvo kraljevsku vojsku. Želi da bude vojni pilot. Upisao je akademiju ovdje u L.A."

Bodyguard_48_VinnieJonesToughestRussia.j

Jedan je VInnie Kralj :D

• Autor

Zamislite njega kao pomoćnog trenera uz Mourinha :D Jebao bi svim igračima sve po spisku nakon neke loše utakmice. Hazardu bi kosti polomio nakon onih njegovih šetanja s loptom ka autu i navlačenju četiri igrača na sebe.

Nešto mi se sve čini da je naš Vinnie (Cae) ovo preuzeo sa svazilandskog Negrosporda, prije nego London Timesa.

Malo čudno zvuči izjava da ne želi živjeti u Engleskoj jer ima previše imigranata, a s druge strane se preselio u SAD, apsolutno utočište imigranata širom svijeta. :D

• Autor

Nešto mi se sve čini da je naš Vinnie (Cae) ovo preuzeo sa svazilandskog Negrosporda, prije nego London Timesa.

Malo čudno zvuči izjava da ne želi živjeti u Engleskoj jer ima previše imigranata, a s druge strane se preselio u SAD, apsolutno utočište imigranata širom svijeta. :D

Amerika je kao takva stvorena (zemlja imigranata), Engleska je kao takva postala. A pročitaj interview na engleskom, ako ne možeš shvatit poetnu. I nije London Times, nego Radio Times :p Dobio si PM za Ernu.

http://www.theguardian.com/uk-news/2013/sep/23/vinnie-jones-england-past-sellby-date

Vinnie je materijal za kolumnu i to ću jednom i napisati. U tu svrhu ću morati preimenovati kolumnu u "Heroji (i jedan luđak) nose plavo".

Jedna od najboljih anegdota koja uključuje našeg Vinnieja je ona kad je napravio incident u zrakoplovu za vrijeme leta. Naime, Vinnie je pokušavao smuvati jednu damu za šankom u avionskom baru. Dama se u jednom trenutku vratila na svoje sjedište jer je Vinnie postao "dosadan". Pastuh kakav je, Vinnie nije prihvatio "ne" i krenuo je za njom, sjeo do nje i lijepo joj rekao da se izvoli s njim vratiti za šank. Na to se jedan putnik, g. Driscoll, pobunio i rekao mu da prestane maltretirati damu i da je naporan. Na to je Vinnieju pao mrak na oči i fino je objasnio Driscollu da će ga "jednog dana dati ubiti".

Kabinsko osoblje je pokušalo smiriti Vinnieja na što im je ovaj odbrusio da "se gube raditi za što su plaćeni i da mu skuhaju kavu". Na to je već spomenuti g. Driscoll u neodobravanju počeo odmahivati glavom. Vinnie je to primijetio, kompletno popizdio i zgrabio Driscolla te ga desetak puta odgojno zašamarao te sve to začinio time da mu je maznuo glavom po prozoru kabine. Kabinsko osoblje je skočilo u pomoć, a Vinnie se na svih njih izderao "Da li vi znate tko sam ja?! Sve ću vas dati pobiti za 3000 funti!". Nakon toga ga više nisu dirali, pustili su ga da se ohladi i mirno je zaspao do kraja leta.

Kasnije je na sudu izjavio da se kaje za sve i platio par sto funti odštete Driscollu.

U svakom slučaju mislim da bi nam odlično došao takav igrač da pravi reda i na terenu i van njega, ali nažalost u današnjem nogometu bi bio isključen u prvom poluvremenu svake utakmice pa to nije dobra ideja. :D
  • 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Vinnie je materijal za kolumnu i to ću jednom i napisati. U tu svrhu ću morati preimenovati kolumnu u "Heroji (i jedan luđak) nose plavo".

Jedna od najboljih anegdota koja uključuje našeg Vinnieja je ona kad je napravio incident u zrakoplovu za vrijeme leta. Naime, Vinnie je pokušavao smuvati jednu damu za šankom u avionskom baru. Dama se u jednom trenutku vratila na svoje sjedište jer je Vinnie postao "dosadan". Pastuh kakav je, Vinnie nije prihvatio "ne" i krenuo je za njom, sjeo do nje i lijepo joj rekao da se izvoli s njim vratiti za šank. Na to se jedan putnik, g. Driscoll, pobunio i rekao mu da prestane maltretirati damu i da je naporan. Na to je Vinnieju pao mrak na oči i fino je objasnio Driscollu da će ga "jednog dana dati ubiti".

Kabinsko osoblje je pokušalo smiriti Vinnieja na što im je ovaj odbrusio da "se gube raditi za što su plaćeni i da mu skuhaju kavu". Na to je već spomenuti g. Driscoll u neodobravanju počeo odmahivati glavom. Vinnie je to primijetio, kompletno popizdio i zgrabio Driscolla te ga desetak puta odgojno zašamarao te sve to začinio time da mu je maznuo glavom po prozoru kabine. Kabinsko osoblje je skočilo u pomoć, a Vinnie se na svih njih izderao "Da li vi znate tko sam ja?! Sve ću vas dati pobiti za 3000 funti!". Nakon toga ga više nisu dirali, pustili su ga da se ohladi i mirno je zaspao do kraja leta.

Kasnije je na sudu izjavio da se kaje za sve i platio par sto funti odštete Driscollu.

U svakom slučaju mislim da bi nam odlično došao takav igrač da pravi reda i na terenu i van njega, ali nažalost u današnjem nogometu bi bio isključen u prvom poluvremenu svake utakmice pa to nije dobra ideja. :D

Teško da ćeš sada ali eto.

• 3 sedmice kasnije...

Bas mi je zao ovog lika .IZDRZI LEGENDO NE MOZE TEBI RAK NISTA

• 1 godina kasnije...

Na danasnji dan je rodjen ovaj fuckin kralj.Steta sto ga nisam imao priliku gledati dok je igrao pogotovo za CFC.Ovom prilikom mu sretan rodjendan zelim.I ovo sto je Cae rek'o,zamislite njega kao pomocnog trenera Murinju?!  :D

• 9 mjeseci kasnije...

Skoro sam saznao da su bili kao sto smo mi sada otprilike, samo jos duplo defanzivniji.

Najpoznatija njihova pesma iz tog vremena "ONE NIL! TO THE ARSENAL!"

u fazonu, dobicemo vas 1-0 i vi tu nista ne mozete :D

Ako si to tek sada saznao, onda ne znam o cemu pricamo ? :S

Arsenal je bio jedan od najretardiranijih klubova na svijetu. Nikakve igre, nista. Ljudi su se ponosili rezultatom 1-0, pa do 2000te su takav klub bili, poceli su tek igrati poslije one invincible sezone ;)

Ne "sad", kao "malopre", nego skoro. To znaci u prethodnih godinu dana, manje. Malo sam se nezgrapno izrazio.

Jbg nisam bio u mogucnosti da gledam fudbal 90ih.

licemeri tobdzije. ne mozes posle "ONE NIL" da pevas "BORING CHELSEA".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.