28. april 2021.5 god. comment_313538 Listam kanale na TV-u, kad na O Kanalu počinje neki film. Velikim slovima ispisano VINNIE JONES i stvarno on. Čuo sam da glumi, ali mislio sam da glumi amaterski, nešto bezveze, neke sporedne uloge, kad ono ozbiljan film, nekakva ubistva. Kill Kane se zove. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313540 Moras pogledati Lock, Stock and two smoking barrels, pa ces vidjet u kakvim filmcinama je glumio Vinnie. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313605 Listam kanale na TV-u, kad na O Kanalu počinje neki film. Velikim slovima ispisano VINNIE JONES i stvarno on. Čuo sam da glumi, ali mislio sam da glumi amaterski, nešto bezveze, neke sporedne uloge, kad ono ozbiljan film, nekakva ubistva. Kill Kane se zove. NE ZNA U KOJIM FILMOVIMA GLUMI VINNIE I NE ZNA DA SU TO DOBRI FILMOVI ALI ZATO TAMO NA KVIZU ZNA KO JE POSTIGAO GOL PROTIV NORTHAMPTONA U FA CUPU 1974. JEBO TE HLJEB U PIČKU Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313631 Ne pratim filmsku industriju, posebno ne stranu. Ma što se uopšte pravdam.. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313748 Ne pratim filmsku industriju, posebno ne stranu. Ma što se uopšte pravdam.. Moras pogledati snatch i lock,stock Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.