Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Yossi Benayoun (2010-2013, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Quaresma' timestamp='1329616323' post='27788']
steta sto je Benayoun otisao, bas se bio krenuo uklapati u ekipu pred pocetak sezone
[/quote]

Neka neka, secam se kako se povredio prosle sezone. Do tada sam mislio da je vic ovo sto su govorili Arsenalovci "He'll injure himself tripping over a blade of grass". A gle, to je tacno kako se nas Yossi povredio.
  • Odgovori 292
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='diablo_bih' timestamp='1329241423' post='26425']
Nema tog kluba koji ce ponuditi neku paru za njega :( Jbg.
[/quote]

a čuj bio je on nekad dobar grač , meni osobno i sad je , pa bi valjalo ponudit ga uz neku lovu za Hazarda il nekoga bitno bi se smanjila odšteta dok ovkaoza njega preko 3-4 milje nećemo dobit.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Ajde nemojte srat da je los igrac svega vam .. pogledajte pokoju utakmicu Arsenala pa napisite nesto ;)
Al za Chelsea nije, treba ga prodat .
U fudbalu nije broj 1 kako se ponasas na terenu i kakav si, jesi li ti životinja ili si manj loš, važna strana fudbala je ona kakav si ti čovjek i šta osječaš prema klubu, a on tu ljubav nije pokazao prema Chelsea-u zato noga.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338712791' post='55452']
U fudbalu nije broj 1 kako se ponasas na terenu i kakav si, jesi li ti životinja ili si manj loš, važna strana fudbala je ona kakav si ti čovjek i šta osječaš prema klubu, a on tu ljubav nije pokazao prema Chelsea-u zato noga.
[/quote]

Ja mu jos uvijek ne mogu oprostiti one izjave "[background=rgb(245, 245, 245)]What a great win today!!! Well done guys!" i "[/background][background=rgb(245, 245, 245)]Shame that some of the chelsea fans here take my last tweet in a wrong way.[/background][background=rgb(245, 245, 245)]Its obvious i would say well done to my team mates. This is what's sports is all about[/background][background=rgb(245, 245, 245)]." [/background][background=rgb(245, 245, 245)]poslije utakmice s Arsenalom. [/background]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.