24. juli24. jul Autor comment_373552 Pa da u jednom roku uvališ Jacksona i Garnacha Villi i za te pare dobiješ Rogersa te se rješiš i Neta, ne znam da li može nešto bolje da se očekuje? Prijavi
24. juli24. jul comment_373553 Evo i Romana: Ovo ako se desi dajem otkaz i živjet ću samo od Chelsea Balkana. 😀 Prijavi
24. juli24. jul Autor Popularna objava comment_373556 3 minutes ago, reLo said: Ovo ako se desi dajem otkaz i živjet ću samo od Chelsea Balkana Jel to znači od forumskih donacija ili ti je Kerim familija pa ćeš se ograditi u transfer? Prijavi
24. juli24. jul Popularna objava comment_373564 3 minutes ago, Spaha said: Joj kad se poštene bošnje naklate na ovaj forum. Dobijamo 100 novih Zema. Prijavi
24. juli24. jul Popularna objava comment_373565 Mi umesto hostinga za 5 godina, bolje da platimo jedan bilbord u Sarejevu sa linkom za forum nakon ovog transfera Prijavi
24. juli24. jul Autor comment_373566 1 hour ago, Spaha said: Joj kad se poštene bošnje naklate na ovaj forum. Prvo ću da budem heroj jer sam mu otvorio temu, onda će me tražiti da me udaraju kad mu opsujem sve što znam nakon loše utakmice Prijavi
24. juli24. jul Popularna objava comment_373569 21 minutes ago, Kun Aguer0 said: Prvo ću da budem heroj jer sam mu otvorio temu, onda će me tražiti da me udaraju kad mu opsujem sve što znam nakon loše utakmice Sreća pa si na vrijeme emigrirao, zbog sigurnosti neću reći gdje. 2 hours ago, reLo said: Ovo ako se desi dajem otkaz i živjet ću samo od Chelsea Balkana. 😀 Neki dan na klixu članak, evo koju pjesmu sluša u autu dok čeka transfer u Atalantu. Nismo svjesni kakve bi vijesti ti objavljivao ako dođe. Prijavi
29. juli29. jul comment_373799 Šteta, mogli smo produžiti hosting za narednih 20 godina da je došao. 🥹🥹 Ako je Alonso sada bio zainteresovan a budući da se poznaju od ranije, ako Kerim nastavi napredak i ako Alonso ostane kod nas, mogli bi mi njega dovesti za dvije godine. Prijavi
29. juli29. jul comment_373801 Ipak se ugradi vrli menađerćić Pjanic i uvali malog u Italiju. Pitanje je otkud propalom Juventusu 40 miliona eura. Strazbur je mnogo bolja opcija za mlade igrace. 2 dobre godine u francuskoj ligi i na radaru su svim top klubovima, bez obzira da li zavrsio u Celziju ili ne. Strazbur je i prelijep grad za zivjeti. Prijavi
29. juli29. jul comment_373803 1 hour ago, Wisey said: Ipak se ugradi vrli menađerćić Pjanic i uvali malog u Italiju. Pitanje je otkud propalom Juventusu 40 miliona eura. Strazbur je mnogo bolja opcija za mlade igrace. 2 dobre godine u francuskoj ligi i na radaru su svim top klubovima, bez obzira da li zavrsio u Celziju ili ne. Strazbur je i prelijep grad za zivjeti. Kao obecali mu da ce odmah biti "important player" Spremaju se izgleda da unovce Yildiza narednog leta. Steta sto to nece biti kod nas.. Prijavi
29. juli29. jul Autor comment_373804 Naravno da ga je Pjanke uvalio u Juve mrtvi. Liga koja se raspada i klub koji je igrao kurcev fudbal, iskreno mislim da mu je bolja opcija bila Chelsea sa pozajmicom u Strasbourg Prijavi
29. juli29. jul comment_373805 Eto njega za jedno 20 godina kad nam bude trebao leadership i experience. Prijavi
29. juli29. jul comment_373808 Jebem li ti pjanića mutavog, pričati fino ne zna, a on nešto dogovorio. Otišo u mrtvu Seriu A kruh te jebo, bolje da je osto u Bundesligi. Prijavi
29. juli29. jul comment_373810 Ne vidim čemu prozivanje Pjanića? Ako su klubovi dogovorili 33 miliona fiksno + 7 u bonusima - kakve veze Pjanić ima s tim? Pjanić može samo ispregovarati lične uslove, Chelsea neka uleti sa 35 fiksno i Pjanić može kurcu svirati. A neće uletiti Chelsea s tim novcem. Prijavi
29. juli29. jul comment_373811 Ma i naši su ponudili 26 miliona funti fiksno tu ti je to negdje milion dva gore dole. Samo je naš mutavi Mire ovog nagovorio da odbije Chelsea i ovi nisu više ni htjeli ganjati se sa Leverkusenom. Prijavi
30. juli30. jul Autor comment_373819 16 hours ago, reLo said: Ne vidim čemu prozivanje Pjanića? Ako su klubovi dogovorili 33 miliona fiksno + 7 u bonusima - kakve veze Pjanić ima s tim? Pjanić može samo ispregovarati lične uslove, Chelsea neka uleti sa 35 fiksno i Pjanić može kurcu svirati. A neće uletiti Chelsea s tim novcem. E moj reLo, sigurno mu je za Dzaba Mire to sredio jer ga voli i brine o njemu pa ga poslao u ligu i klub iz kojeg se niko ziv nije izvukao 10 godina Prijavi
30. juli30. jul comment_373822 32 minutes ago, Kun Aguer0 said: u ligu i klub iz kojeg se niko ziv nije izvukao 10 godina De pojasni ovo Prijavi
30. juli30. jul comment_373824 17 hours ago, reLo said: Ne vidim čemu prozivanje Pjanića? Ako su klubovi dogovorili 33 miliona fiksno + 7 u bonusima - kakve veze Pjanić ima s tim? Pjanić može samo ispregovarati lične uslove, Chelsea neka uleti sa 35 fiksno i Pjanić može kurcu svirati. A neće uletiti Chelsea s tim novcem. Čovjek je sjeo s njegovim ocem i dogovorio se. Kerim hoće da igra u prvom sastavu, to je bilo presudno i mislim da to on u Juventusu može dok u Chelsea ili bilo kojem klubu u Premier ligi ne bi mogao. Da je korak unazad, ne vjerujem jer je dobar igrač, samo da ga povrede zaobiđu. Prijavi
31. juli31. jul comment_373840 Ma sumnjam. Trebalo bi dovesti i njegovog brata u Cobham. I brat mu je kažu veliki talenat. Prijavi
31. juli31. jul Autor comment_373852 On 7/30/2026 at 8:18 AM, soxx said: De pojasni ovo Koji je poslednji igrač koji je izašao iz Serije A i napravio nešto u drugim ligama, ko je taj kome je odlazak tamo dao napredak u karijeri, ja mogu da pomislim na McTomnaya i Kvichu koji se izvukao iz Napolija na vrijeme, tamo od ozbiljnih klubova imas samo Inter. Liga koja se ne gleda, fudbalska federacija koja je postala sprdnja. Prijavi
31. juli31. jul Autor comment_373862 Sve najbolje mu zelim, aBd da se vratimo pisanju na ovu temu kroz koju sezonu kad ga budemo uzimali od Juvea za ozbiljne pare i kao veliko pojacanje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.