Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kerim Alajbegovic (Bosna i Hercegovina, 2007)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mi umesto hostinga za 5 godina, bolje da platimo jedan bilbord u Sarejevu sa linkom za forum nakon ovog transfera

• King Chelsea
    King Chelsea

U moru nejasnih transfera ovaj bi bio pri samom vrhu, u momentu kada si istresao 117 miliona za Rogersa, u momentu kada ti je prvi golman Sanchez, u momentu kada nemas poštenog stopera u klubu, u mome

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jel to znači od forumskih donacija ili ti je Kerim familija pa ćeš se ograditi u transfer?      

Objavljene slike

• Popularna objava
21 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Prvo ću da budem heroj jer sam mu otvorio temu, onda će me tražiti da me udaraju kad mu opsujem sve što znam nakon loše utakmice 

Sreća pa si na vrijeme emigrirao, zbog sigurnosti neću reći gdje.

2 hours ago, reLo said:

Ovo ako se desi dajem otkaz i živjet ću samo od Chelsea Balkana. 😀

Neki dan na klixu članak, evo koju pjesmu sluša u autu dok čeka transfer u Atalantu. Nismo svjesni kakve bi vijesti ti objavljivao ako dođe.

Šteta, mogli smo produžiti hosting za narednih 20 godina da je došao. 🥹🥹

Ako je Alonso sada bio zainteresovan a budući da se poznaju od ranije, ako Kerim nastavi napredak i ako Alonso ostane kod nas, mogli bi mi njega dovesti za dvije godine.

Ipak se ugradi vrli menađerćić Pjanic i uvali malog u Italiju. Pitanje je otkud propalom Juventusu 40 miliona eura.

Strazbur je mnogo bolja opcija za mlade igrace. 2 dobre godine u francuskoj ligi i na radaru su svim top klubovima, bez obzira da li zavrsio u Celziju ili ne. Strazbur je i prelijep grad za zivjeti. 

1 hour ago, Wisey said:

Ipak se ugradi vrli menađerćić Pjanic i uvali malog u Italiju. Pitanje je otkud propalom Juventusu 40 miliona eura.

Strazbur je mnogo bolja opcija za mlade igrace. 2 dobre godine u francuskoj ligi i na radaru su svim top klubovima, bez obzira da li zavrsio u Celziju ili ne. Strazbur je i prelijep grad za zivjeti. 

Kao obecali mu da ce odmah biti "important player" 

Spremaju se izgleda da unovce Yildiza narednog leta. Steta sto to nece biti kod nas..

Ma i naši su ponudili 26 miliona funti fiksno tu ti je to negdje milion dva gore dole. Samo je naš mutavi Mire ovog nagovorio da odbije Chelsea i ovi nisu više ni htjeli ganjati se sa Leverkusenom.

• Autor
16 hours ago, reLo said:

Ne vidim čemu prozivanje Pjanića? Ako su klubovi dogovorili 33 miliona fiksno + 7 u bonusima - kakve veze Pjanić ima s tim? Pjanić može samo ispregovarati lične uslove, Chelsea neka uleti sa 35 fiksno i Pjanić može kurcu svirati. A neće uletiti Chelsea s tim novcem.

E moj reLo, sigurno mu je za Dzaba Mire to sredio jer ga voli i brine o njemu pa ga poslao u ligu i klub iz kojeg se niko ziv nije izvukao 10 godina

17 hours ago, reLo said:

Ne vidim čemu prozivanje Pjanića? Ako su klubovi dogovorili 33 miliona fiksno + 7 u bonusima - kakve veze Pjanić ima s tim? Pjanić može samo ispregovarati lične uslove, Chelsea neka uleti sa 35 fiksno i Pjanić može kurcu svirati. A neće uletiti Chelsea s tim novcem.

Čovjek je sjeo s njegovim ocem i dogovorio se. Kerim hoće da igra u prvom sastavu, to je bilo presudno i mislim da to on u Juventusu može dok u Chelsea ili bilo kojem klubu u Premier ligi ne bi mogao. Da je korak unazad, ne vjerujem jer je dobar igrač, samo da ga povrede zaobiđu.

• Autor
On 7/30/2026 at 8:18 AM, soxx said:

De pojasni ovo

Koji je poslednji igrač koji je izašao iz Serije A i napravio nešto u drugim ligama, ko je taj kome je odlazak tamo dao napredak u karijeri, ja mogu da pomislim na McTomnaya i Kvichu koji se izvukao iz Napolija na vrijeme, tamo od ozbiljnih klubova imas samo Inter. Liga koja se ne gleda, fudbalska federacija koja je postala sprdnja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.