Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Newcastle (H) 14.03. - 18:30h 

Istaknuti odgovori

• Autor

Ova ekipa uvijek nadje nacin da te razocara. Majstori za usrati se u cejf. Pobijedis Villu odlicnom igrom, nekako se izboris protiv drugoligasa u FA kupu s rezervama, 75 minuta igras odlicno u Parizu i onda uslijedi ovo.

Dosad treneru nisam imao sta zamjeriti. Danas je izveo taj prvi sastav, nije miksao nista i uradio sve ono sto se od njega trazilo. Kad nije islo ubacio je jedinog igraca s klupe koji bi eventualno mogao nesto donijeti u ofanzivi. Izbacio i igrace s zutim kartonom. Mijenjao formaciju, pokusavao.

Odsad cu mu zamjerati svaki put kad ne gurne Sarra u sastav a forsira Chalobah/Fofana dvojac.

Najvise boli poraz od ekipe koja uspije uciniti da se od 70. do 80. minute bukvalno ne igra fudbal. Odavno nisam vidio neki tim da vise zadrzava loptu. Svaki prekid su izmedju pola minute i minut ukrali. Nadoknada je trebala biti 15 minuta. Razumijem da ce protivnik zadrzavati, al ovo je sve granice preslo. Nisu dzaba tim na cijim utakmicama je lopta najmanje u igri.

Arsenal je danas slicnu utakmicu igrao kao mi. Patili se, nisu mogli probiti bunker protivnika. Al sta je razlika? Oni nemaju retardirane igrace u odbrani kao mi. Drzali se u mecu do pred kraj, pritisak rastao i nekako ugurase gol. I da nisu uspjeli ako nista uzeli bi bod. Nama Newcastle prvi put predje centar i odmah povedu. Pa ti onda ganjaj rezultat a ljudi 10 igraca na 30 metara stave.

Nakon Burnleya i Leedsa realnost je postala da necemo biti u top 5. Danas se to potvrdilo. I to ce biti potpuno zasluzeno. 

Jedno je sigurno ali bas sigurno, ukoliko se ne plasiramo u ligu sampiona to je definitivno kraj projekta o kojem svi pricaju. Ne vidim nacin kako ce glavni igraci biti motivirani a uz to znaju da imaju manje plate barem 2x od onog sto bi imali u drugim velikim klubovima tako da je za ocekivati da bude i odlazaka upravo tih glavnih igraca. A jednom kada prodamo nekog kapitalca, slijedi domino efekt iz kojeg se necemo moci iscupati.

Pa dobro James je jučer izjavio da vjeruje u projekat i u direktore. Mada dugoročno slažem se ovo nigdje ne vodi nema nikakvog pomaka već tri sezone. To su sve posljedice lošeg rada sportskih direktora, šta je tu je. 

Uvijek ću pratiti utakmice, makar i u trečoj ligi bili mada lično odavno me ne pogađaju porazi i loši rezultati jer sam i jer smo svi  svjesni dometa naše zanimljive skupine igrača. 

Ali najveca "bolest" što od plasmana u LP nema nista, ali mi konstantno nakon svakog jebenog poraza slažemo nove kombinacije "da bi mozda mogli ipak, mozda..." bolest to je bukvalno bolest. Kao da mrtvog covjeka kljukaš vitaminima, ova ekipa nema nista na sta se mozemo osloniti u borbi za bilo šta. Joao Pedro nas je držao na infuziji u posljednje vrijeme ali nema tu niceg osim nadanja da ce se poklopit milion faktora pa da dobijemo neku utakmicu.

Bukvalno čovjek žali što nije doba teletexta, ukucaš 610 i vidiš rezultat.

Prošle godine smo imali sreće i želje i uspjeli smo pobijediti neke bitne utakmice na kraju, ove sezone će nam to doći na naplatu pa ćemo završiti 8.

Apelujem klub da, ako vide da ne ide - da se namjerno počne gubiti kako se ne bismo plasirali u Konferencijsku ligu. Ne da mi se više pratiti to sranje od takmičenja. 

Just now, soxx said:

Pricam sa zenom da po trece dijete "idemo".

Makar nesto da me obraduje u sljedecih godinu dana.

Romane spominjat ces se i za 100 godina

Nemoj, a ako hoćeš - uči ga da navija za Real ili City. Jer će se napatiti u životu navijajući za Chelsea. Posebno u budućnosti, kad projekat pukne i kad sve ode u 3 pm. 

• Autor
13 minutes ago, hamco said:

Jedno je sigurno ali bas sigurno, ukoliko se ne plasiramo u ligu sampiona to je definitivno kraj projekta o kojem svi pricaju. Ne vidim nacin kako ce glavni igraci biti motivirani a uz to znaju da imaju manje plate barem 2x od onog sto bi imali u drugim velikim klubovima tako da je za ocekivati da bude i odlazaka upravo tih glavnih igraca. A jednom kada prodamo nekog kapitalca, slijedi domino efekt iz kojeg se necemo moci iscupati.

Najgora stvar za koja se mogla dogoditi za buducnost je ono osvajanje CWC. Poklopio se zrijeb do finala i onda u jednom mecu protiv jace ekipe pobijedis. Prije toga si jedva Konferenciju rijesio, plus nevjerovatno sretnim okolnostima u zadnjem kolu dosao do LŠ. Neznalice od vlasnika bilo je lako zavarati nakon toga. 

Just now, Wisey said:

Najgora stvar za koja se mogla dogoditi za buducnost je ono osvajanje CWC. Poklopio se zrijeb do finala i onda u jednom mecu protiv jace ekipe pobijedis. Prije toga si jedva Konferenciju rijesio, plus nevjerovatno sretnim okolnostima u zadnjem kolu dosao do LŠ. Neznalice od vlasnika bilo je lako zavarati nakon toga. 

Sto je jos gore, pazi ironije, osvajanjem CWC zaradili su oko 100m eura, te pare su potrosili na Garnacha i Gittensa odmah posle. Da ne pricam da je i Delap prije toga dosao. Znaci sjebali su pare za kurac, downgradovali smo igracki u odnosu na proslu godinu, 100%. 

Koliko god Jacksona kritikovali, on je deff bolji od ovog Delapa. Koliko god Maduekea kritikovali, danas bi nam vise on koristio nego Gittens i Garnacho. Chukwuameka, Veiga, Felix, Nkunku... svi su otisli tako da kako god da skontam mi smo deff slabiji ove sezone nego prosle pogotovo uzevsi u obzir da nam se povrijedio Colwill.

Ovakvih meceva smo igrali i ranije kad nema svezine da imas igraca koji moze da izmisli gol, i igraca koji moze na terenu da vodi, motivise  i ulije malo sigurnosti. Mi to cak nismo videli ni od Enza (govor tela, nedostatak energije i bez zelje da tim gura i motivise). 

Ali o ovome kao i o peglanju knjiga i opasnosti da se ne plasiras u ls je trebalo misliti kada je za kepu kukurelju mudrika fofanu placano 70 80 90 milki, kada se pricalo da nam ne treba iskustvo da nam ne treba bolji golman kada je ovaj kauboj dovodio igrace (po licnom priznanju) samo zato sto ga city hoce, kada je tuhelu odredjivao taktiku sa 443, kada je vodio pregovore oko dovodjenja i kada su ga svi vozali za pare ko vola, kada u klubu niko nije imao muda da mu se suprostavi, kada je brajtonizovao Celsi, kada je oterao sve ljude iz kluba do cistacice, kada su krknuli u klub 10 stopera a nijednog krstenog, kada je terao trenere jer eto nisu bili u stanju nista da naprave sa ovim idiotlucima. 

Ovo su sve samo posledice jer sve dolazi na naplatu kad tad.

• Popularna objava
1 hour ago, soxx said:

Pricam sa zenom da po trece dijete "idemo".

Makar nesto da me obraduje u sljedecih godinu dana.

Romane spominjat ces se i za 100 godina

Samo navali ako si u Bosni ide jednokratna za trece dijete 1500 KM 😃

Nisam gledao utakmicu ali mislim da je trebao odmoriti barem odbranu. Sarr mu je trebao igrati npr i James na beka ili Gusta a Jamesa odmoriti.

Santos mu je trebao igrati, odmoran je.

Imali smo tešku utakmicu u Ligi Prvaka i ista ekipa teško da može dvije jake utakmice sastaviti.

Ma opet ćemo se nekako ugurati u Ligu Prvaka, kao i prošle sezone. Vile će nas unijeti u top 5 ili top koliko god.

Nadam se da će se do kraja sezone što više forsirati Sarr i Acheampong, Estevao kad ozdravi, Santos i Hato koliko se može, da se proba dobiti nešto od Gittensa i da vidimo šta može Essugo.

Od Delapa i Guiua sam odustao.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.