Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Newcastle (H) 14.03. - 18:30h 

Istaknuti odgovori

Veceras u 18:30 u 30. kolu Premiershipa docekujemo Newcastle na Stamford Bridgeu.

Jos jedna vrlo vazna utakmica u borbi za Ligu Sampiona. Ponovo su 3 boda imperativ, kao sto ce vjerovatno biti svaki put do samog kraja sezone. Ako kiksamo ovdje ona pobjeda protiv Ville nece nista znaciti. Newcastle nam inace kao fizicki jaka ekipa ne lezi, ali amo ih uspijevali dobijati na domacem terenu. 

Pretpostavljam da cemo u sastavu neka osvjezenja imati, mada ne bi smjelo biti previse rotacije. 

Ove godine su prosuli dosta bodova kao i mi, s tim da mislim da smo mi više podbacili nego oni, gledao sam ih par utkamica gde nisu uzeli 3 boda a izginuli su na terenu dok smo se mi u svim takvim situacijama brukali ko mamlazi.

Mislim da je ovo potpuno otvorena utakmica, i da lako može da ode u bilo kom smeru, ne bi me iznenadilo da nas dobiju.

ne verujem da će izboriti top 5, i što je možda bolje za njih jel će im prijati jedna sezona van evrope da se konsoliduju posle one glupave epizode sa Isakom

jedina šansa nam je da će im misli biti na utakmicu sa Barselonom, ali nije to neka slamka za koju se treba hvatati, igrački nam mogu pretiti gotovo na svaki način, što preko kontre, što preko centaršuta, prekida, pozicione igre, uopšte ne vidim nikakvu prednost za nas da smo favoriti osim puke činjenice da smo domaćini

Nadam se pobedi navijački ali objektivno mislim da će biti ili remi ili poraz

gotovo sam siguran da će naš trener izvesti najjači sastav

Nema vise lakih meceva niti kalkulacija bilo kakvih. Svaka nam je do kraja finale i to je to. Svako iz svojih razloga naravno od Uprave preko igraca do nas navijaca zeli Celsi u LS i naredne sezone. Da bi se to desilo vreme je da igraci odrastu u svojim glavama i zapnu koliko god mogu da se taj rezultat na kraju i ostvari. Tu ste gde ste, imate obavezu prema tom klubu koji vas placa i ljudima kojima pritisak skace zbog vas. Kome se sta ne svidja resavajte kad se sezona zavrsi. Do tad igrajte najbolje sto znate pa kud puklo.

Vise me iskreno zabole da l ce ici sto pasova od golmana pa navise il ce se lopte ispucavati u nebo, utakmice se moraju dobijati i to je to. Bixe na leto vremena da se analizira igra, da se urade pripreme i ostvare transferi. Sad dajte bodove, sto vise bodova do kraja. 

Ne znam koliko ce Liam rotirati ovde al treba Palmeru dati malo vremena na klupi da se sabere. I muka mi je sto moram mutavog Sanceza da prizivam ali onaj balvan istruleli Jorgensen je jos gori.

Oni su jaci i agresivniji, zato mi moramo biti brzi i prisebniji. Nista one Chalobahove gluposti sa tapkanjem lopte i nazad golmanu, voleo bih i da ne igra lik uopste.  

Zbog gluposti pojedinaca pocev od vrha sve mi teze pada da gledam i to malo utakmica sto stignem. Valjda ovo bude drugacije jebiga. 

Aj srecno.

Vidjet ćemo kakav će sastav izvesti. Ako bude miješao - znači da je pukao jer hoće da odmara igrače za PSG. Ako bude najjači sastav - neću mu ništa prigovoriti. Ovo je dio sezone kada se najjači sastav mora izvoditi i kada managing minutes jednostavno više ne može da se sprovodi. 

Just now, reLo said:

Troll godine bi bio da nas danas Sanchez sjebe, onda će ovaj Šerman na gol protiv PSG. 🤣🤣

Pa realno i treba dobiti sansu ako se to desi. Pa mora se ici po zaslugama taman i treci golman branio i izgubili 5:0 od PSGa.

• Autor
9 minutes ago, reLo said:

Ali Jorgensena nema ni na klupi 🤣🤣

Pametno. Nece ga u javnosti popljuvati, ali s ovim mu je sve receno. Dobio je sansu i pojeo govno. Sad opet vracaj Imbecila na gol.

Na klupi nemamo nijednog igraca koji moze okrenuti ritam igre u slucaju da bude nepovoljan rezultat. Znaci moramo rjesavati odmah protivnika inace nam se ne pise dobro. 

Kod Newcastlea nema Tonalija, Brune a i Joelinton je na klupi. Opet imaju dosta sirine, izveli su solidan sastav. 

Prošle sezone su nas razbili u prvom poluvremenu, ali smo u drugom preuzeli inicijativu i izborili neriješen rezultat. Uglavnom nam je veliki problem igrati kod njih u gostima, dok smo kod kuće sposobni nešto dobro napraviti. Gdje god igrali jako su opasni u kontrama jer naprijed imaju igrače koji su neuhvatljivi. Utakmica se shvata maksimalno ozbiljno jer je na terenu 9 igrača koji su igrali protiv Pariza. Nedostaje Neto koji ne može igrati zbog suspenzije i Jorgensen zbog svog performansa na pomenutoj utakmici. Podržavam što se tako razmišljalo, može se u ovom periodu pred pauzu malo stisnuti. Samo mi nije jasno što je isti štoperski tandem dobio priliku.

Težak je raspored do kraja i ako želimo igrati Ligu Prvaka naredne sezone u svakoj utakmici se mora izvući maksimum jer nemamo puno prostora da nadoknadimo izgubljeno. Najbitnije je da ne dobijemo crveni karton, iz svih ostalih problema se nekako možemo izvaditi. 

9 minutes ago, reLo said:

Troll godine bi bio da nas danas Sanchez sjebe, onda će ovaj Šerman na gol protiv PSG. 🤣🤣

Ima i Gabrijel Slonina, ponekad bude i on na klupi.

22 minutes ago, chiba said:

od 100m potrošenih na Vilijana i GItensa ponovo smo se vratili da polažemo nade u Govnaća 🤣 a.k.a. žuta patka  neće razočarati

Pa povrijeđeni obojica, Govnacho je uvijek na raspolaganju.

Ja mislim da ovakav rosrer da gura na 3 fronta ne moze. Danas ocekujem los mec. Videcemo ali ja sam pesimista. Ispadanje od PSZ a ne mora da znaci nista strasno i lose. Tim bez golmana sa ogromnim brojem isrednjih stopera a sa malim brojem iole kvalitetnim ofnazivnim igracima na ovaj nacin je samo ovca koja ide na klanje.

Igramo najdosadni fudbal u europi.

Imali smo sansu da povedemo. Ono Palmer je prije slijep pospremi u mrezu.

Jako dobrih prvih 15 minuta, imali smo dobre šanse i onda iz ničega primimo amaterski gol i to je sada druga utakmica u kojoj su oni stali nazad, brane se i čekaju da mi izgubimo loptu. Ovim tempom i ovom igrom nećemo zabiti gol nikada. U ovim situacijama se vidi koliko nedostaje Estevao koji je u stanju predriblati igrača. Čak bi i Gittens valjao. Ovako jedino što možemo uraditi je uvesti Delapa umjesto defanzivca i poslati poneki centaršut.

• Autor

Pogledaj ti kakav mi gol primamo. Njihov bek iz zadnje linije salje jednostavan pas kroz sredinu terena i s centra imas situaciju da njihova 2 igraca trce sami na naseg golmana i rutiniraju zavrsnicu. Majke mi kod mene na terminu i kad izdahnemo pred kraj, kad ne mozes disati, opet se ovakvi golovi ne primaju. Trcis nekako da zasmetas. Apsolutno sramota. Nemam druge rijeci. 

Na 0-0 to je drugi mec, ne moras juriti rezultat. Ovako ne vidim kako se mozemo vratiti s obzirom na nedostatak opcija s klupe. Moguce da cemo primiti drugi i raspasti se.

Nemamo koga ubaciti a na postavljenu odbranu trebaju ti krila koja mogu igrati 1 na 1. Mi to nemamo ovaj mec, imamo jedno krilo Garnacha koji ne moze nista 1 na 1 i s druge strane i nemamo krila vec je to vise Gusto koji kao bek ide naprijed. Opet kazem, za sve je kriva odbrana, Chalobah a pogotovo Fofana. Ponavljam, ali meni Fofana ne bi vise u zivotu zaigrao za ovaj klub po cijenu da moramo igrati sa igracem manje.

Jedina pozitivna stvar što nismo dugo pauzirali od igranja cetvrtkom tako da bi se brzo trebali vratiti u normalu.

Užas u šta se ovaj klub pretvorio, toliko smeća od igraca, toliko nicega, bulvalno se sve svelo da sjednes živciraš se 90 min, gledas jad i bijedu, onda pogledas raspored da pogledas koliko imas dana do novog gledanja jada i bijede.

Hajte sad opet igracine serite po instagramu kako borba tek slijedi i ostala sranja.

Čim je se spalo na to da nam ojebine poput Delapa ulaze da "spasu stvar" treba klub ugasiti bez razmisljanja.

Zasluzen poraz. Celsi sterilan, energetski na nizem nivou, takticki na nizem nivou, po iskustvu takodje. Nemamo extra kvaliteta na klupi i nema nekog posebnog trenerskog umeca. 

Jedini nacin da mi udjemo u ls je da ispadnemo i da se nadamo da trener kroz treninge izvuce max od ovog tima. Al su male sanse za to.

Ne bi mi bilo krivo zbog ovog poraza da ne znam da nam je ovo u stvari oproštaj od plasmana u Ligu prvaka i da će se na ljeto stići sigurno ponude za Enza, Palmera pa i Jamesa, i da će barem neka od njih biti prihvaćena kako bismo ispeglali knjige. A sigurno da ovakvim zvijezdama i nije u interesu da igraju sa Noahom umjesto Barcelone. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.