Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Burnley (H) 21.02. 16:00h

Istaknuti odgovori

• reLo mijenja naslov u Matchday 27: Burnley (H) 21.02. 16:00h

Realno jedino pobeda sa 3+ razlike dolazi u obzir. Manchester gostuje Evertonu sto moze biti neprijatno za njih tako da je to jos jedan razlog zasto se mora pobediti danas.

Izvesti najjacih i najspremnijih prvih 11. Dovoljno vremena za odmor ponovo imaju, mislim da je 8 dana do meca sa Arsenalom.

Nadam se da ce odbrana biti na nivou kao i golman i da ne primimo neke sugave golove pa da onda moramo probijati njihov bunker do kraja meca.

Nakon Leedsa i onakve utakmice vise ne znam sta ocekivati. Ova ekipa je u stanju dominirati citav mec i u 10ak minuta prosuti sve dobro uradjeno.

Zelim samo vidjeti dobre napade i akcije ponovo, da nastavimo u ofanzivi bolje, jace, brze. 

Ocekujem Sarra u prvih 11, momka treba isforsirati kad je vec vracen iz Strazbura. Od ostalih stopera znamo sta mogu, pa da vidimo i njega.

Kod Burnleya je najbolji igrac Anthony, a i Marcus Edwards moze praviti probleme. Dolaze sa samopouzdanjem nakon pobjede kod Palacea, jos uvijek vjeruju da mogu do opstanka. Nama nakon ovoga nema "laksih" meceva, tako da je sve jasno.

Katastrofa nakon gola, gusto, fofana, enzo i neto svaki pas im je ili potpuno netačan ili pogrešno odabran.

1. Da ne mozes Barnliju dati 2-3 komada i rijesiti utakmicu

2. Igraci se zajebavaju, dali jedan gol i misle da su na treningu

3. Da nisi u stanju protiv jednog Barnlija izdrzati 15ak minuta s covjekom manje

4. Da ti "specijalist za prekide" prodaje suplju pricu dok primas golove ko na traci a iz 10 kornera + 3-4 slobodna ne mozes zaprijetiti

57 minutes ago, chiba said:

AJMO BRE POBEDA ZA RODJENDAN MENI I BANETU NABIJEM VAS

Fin su ti poklon spremili

prospustena sansa da pridjemo Villi i da se nadamo top4 ovako tesko.

EL dolazimo ili možda Liga Konferencije da je probamo duplati.

Ne pada mi na pamet da se zbog bilo kojeg kiksa i poraza ljutim kada vidim koji panjevi nam igraju na štoperskim pozicijama, a i na nekim pozicijama u napadu.

Biće šta bude ponavljam se ali direktori i njihov rad u proteklom periodu su zaslužili da ne igramo u LP u sljedećoj sezoni. 

Jebem vam mrtve, jebem vam porijeklo, jebem vam sve na svijetu. Niste u stanju rijesiti Burnley kuci, pa da si zabio 3 gola do 75 minute ne bi im 2 crvena pomogla. Na sve to nisu u stanju odbraniti se 15tak minuta sa igracem manje. Majku vam jebem da vam jebem i Rosenioru i svima. 

Vec 2 utakmice kiksamo na svom, iducu idemo Arsenalu. Eto pritiska i eto ispadanja iz top 5. Da cujemo sad sta ce reci ovaj nas trener sto "lijepo prica". Mamu i njemu jebem.

Iskljucivo Rosenierova odgovornost za ovaj veceras remi. Neshvatljivo mi je da se zajebavaju ispred Barnlijevog gola citavo vrijeme, kao da se igra predsezonska utakmica. 

Ove male utakmice u kojima prosipamo bodove će nas koštati Lige Prvaka. Budući da dolaze mnogo teže utakmice a mi ne pobjeđujemo ove male, vrlo teško da ćemo naredne sezone zaigrati Ligu Prvaka.

Neko ovim igračina treba reći da im je neko dobro slagao da su oni neke igračine.

• Popularna objava

8 dana za spremanje meca da bi izasli sa ovakvom utakmicom. Roseniorova krivica 95% od postave, pripreme, taktike, izmena i energije. A vrhunac apsurda je da uvedes 4 stopera a priimis gol iz kornera a umalo i 2 gola. 

Sve bi bilo lakse da nismo primili gol. 1-0, ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da se favorit provuce protiv autsajdera. Jednostavno ovoj ekipi svako moze dati gol. Ne znaju se ukopati i odbraniti ni protiv Burnleya tih pisljivih 20 minuta. Izmjene u 87. minuti su logicne bile, kontas da 2 visoka igraca mogu pomoci u prekidima. Samo sto je problem s prekidima sistemski.

Prvo poluvrijeme je vrlo lose bilo. Zabili gol i zajebavali se poslije. Drugo su malo ozbiljnije poceli, ali zavrsnica losa i premalo kreativnih igraca. Treba se izbijati taj mentalitet usporavanja koji je celavi usadio. Da se ne smije riskirati, trcati kontre, igrati tranzicija. Ubija nas ziheraski fudbal.

Enzo je citav mec katastrofalan imao, nista doprinosio nije. Kako je on zavrsio citavih 96 minuta samo Rosenior zna. Trebao je prvi biti zamijenjen. 

Ova ekipa je skup nicega, prosjek mrtvi, ma mogao bi ih vrijeđat do ponedeljka, toliko se otpada nakupilo,  jedino za sta su sposobni je da covjeku uniste vikend.

Dozvoliti sebi ovakva dva kiksa na domacem terenu u ovakvom momentu borbe za plasman LP mogu samo rođeni gubitnici.

Raspored do kraja sezone je brutalan a ova ekipa nema sta ponuditi, žalosno na sta smo spali.

23 minutes ago, soxx said:

Ovo je super sto smo kiksali. Znaci sljedecu protiv arsenala moramo uzet bodove kako znamo. 

Come on CITY!

Apsolutno, naši imaju 8 dana da se spreme za Arsenal.

To je također dovoljno vremena da novi trener svoje zamisli prenesi našoj zanimljivoj ekipi.

Ne sumnjam u pravi pristup od prve minute i borbu za svaku loptu. 

Sve isto je bilo kao i pred utakmicu protiv Burnleya ali momci su na odmoru bili. Teške noge, a i zaslužili su  odmor rezultatima u ovoj sezoni.

Uzbudljivije je bilo gledati curling. Prvo poluvrijeme toliko dosadno da osim gola jedino pamtim da se Hanibalu pjevalo shit Cucurella. Kako kaže King, mogu ih vrijeđati do ponedjeljka. U 6 utakmica protiv vjerovatno najlošijih 6 timova u ligi nijedan nije prošao bez drame. Odlično se vidjelo koji je najveći problem ove ekipe, ona ne može odigrati 60 minuta na visokom nivou, a ponekad ne može ni pola sata. Bilo je jasno, i prije crvenog kartona, da se ova utakmica neće pobijediti. Ne mogu da shvatim taj mentalitet. Ovo je ekipe koja treba gaziti Burnley sa igračem manje, a ne čuvati 1-0 u igri 11 na 11. Pristup nakon crvenog i nekako mogu da shvatim, mada ga ne opravdavam, ali pristup dok se igralo ravnopravno mi ne ide u glavu. Ovo je luzerska ekipa i ova 4 boda iz zadnje dvije utakmice nemamo gdje nadoknaditi.

Na početku sudijske nadoknade trošimo vrijeme i sudija je pogriješio što nije produžio više. Ali smo zaslužili da nam se svira zbog krađe vremena. Niko u klubu ne shvata za kakav klub igraju, kakav klub treniraju i kakvim klubom upravljaju.

• Popularna objava

Ljudi dosli s odmora direkt na stadion, ne znam ni koji kurac smo ocekvali od njih. 

Bravo, ogadili ste mi i fudbal i navijanje i pisanje i sve ste mi ogadili. 

Idite sad opet u Dubai, Los Angeles, ma u jebeni Vladivostok idite i ne vracajte se. Koji cete nam kurac.

Picke.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.