Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Arsenal (H) 30.11. - 17:30h

Istaknuti odgovori

Bravo momci bravo Maresca. Muski koncentrisano. Takticki odlicno disciplina samo takva. Opet cu da ponovim ako ovaj arsenal uzme titulu ova liga treba da se ugasi. Dobili bi ih sigurno d aje bilo 11 na 11. Kao 3 boda.

• Odgovori 63
  • Pregledi 780
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Niko ne pise o tome kako smo branili prekide od Arsenala. Ponovili smo isto ono kao protiv Tottenhema, slali smo nase igrace u napad i time ih vezali nazad. Cime se stvorio velik prostor u srcu 16m a

• Jebo majku al sta god da se desi do kraja ne mogu prigovorit nista igracima ni Maresci. Ako iko zasluzuje kritiku to je Caicedo. Medjutim koliko ova liga nije fer pokazuje i ova slika:  

• Bravo svima. Zvuci kao kliše ali zaista sve pohvale ekipi. Bili zu zreli a i nasi spremni da ih 3 razlike pobjedimo. Bili smo apsolutno spremni za to, takticki, energijom, hrabroscu, u svemu. Steta. Z

Objavljene slike

• Autor

Nakon veceras ce bas gorak ukus svima ostati. Potrosili smo se maksimalno, lavovski borili i trcali s covjekom manje skoro sat vremena protiv ekipa s najboljom formom u Evropi.

Ne mogu ni Caicedu zamjeriti jer nam je on sam donio mnogo bodova direktno ove sezone. Greska i lapsus. Njegova igra je svaki mec ista, cesto tu ima ovakvih startova. Dosad je prolazio bez crvenog i nazalost nocas nije. Vjerujem mu nije zadnji, bit ce ih jos jer je izuzetno ostar igrac, nekad ulijece bas naglo. Nasjeo je, kao jos neki igraci, na ciganiju protivnika.

Trener je izgleda nesto ipak naucio nakon sto nas je 2 puta sjebao vec ove sezone, za direktne poraze. Nocas bolja reakcija na igru 10 protiv 11. Ima tu nekih sitnica koje su mogle biti bolje, ali necemo o tome. Treba ga pohvaliti za dobru pripremu.

Spomenut cu samo igru Reece Jamesa. Velicanstvena utakmica veceras. Borbenost, igra a loptom i bez, trka, liderstvo na terenu. Fenomenalan.

Pravi trener ce vec sutra upozoriti komplet ekipu da im ovo ne znaci apsolutno nista ako protiv Leedsa (a mec je vec u srijedu!) kiksamo. 6 bodova nije nista na pocetku decembra, a veceras su vidjeli da itekako mogu i znaju. 

Zgužvali bi ih bez problema da je bilo 11 na 11, neka se zahvale Caicedu.

Sekunde nismo zaslužili izgubiti, ušli smo prenervozni u ovu utakmicu, vjerovatno nas je pobjeda protiv Barcelone malo odradila loše u smislu što nam je previše podigla moral i nekako nismo uspjeli kanalisati na pravi nacin tu energiju vec je to preslo u neko nervozu i agresivu. Nismo uspjevali smiriti noge, smiriti glave, par puta smo gurali i udarali njihove igrace nakon sudijskog zvižduka, uvuceni smo naivno u taj cirkus.

Svaka cast igracima, svaka cast Maresci, nismo se dali, bili smo bolji protivnik danas.

Šteta crvenog, da nije bilo crvenog toliko rano poprilično sam siguran da bi smo dobili, danas smo jednostavno bili bolji na svim poljima

Sve ste već napisali a ja jedino da još dodam da je Maresca naučio da se nakon crvenog kartona i ne mora povući. Čak smo i sa igračem manje bili bolji. Osim napadača koji nisu odigrali na zavidnom nivou, na ostale igrače nemam apsolutno nikakve zamjerke.

Velika je cast i privilegija sto smo uspeli da se nosimo sa trenutno najboljim timom na svetu, nakon ovog gola, mora jos 8 pasti i rekord je siguran, svaka cast momcima, Jehovah is great. 🙏

Ne mogu biti zadovoljniji fakat. Maresca sa timom nas pozitivno iznenadjuju u zadnje vrijeme. Jos se ceka nekoliko igraca da ufate formu, i mogli bismo puhati za vratom Arsenalu i Cityu u ostatku sezone. 

3 hours ago, King Chelsea said:

Opet nikakav doprinos napadača, 0 čista, Joao Pedro i Delap kao strana tijela u ovoj ekipi.

Vreme je za Palmera false 9 ?

• Popularna objava

Niko ne pise o tome kako smo branili prekide od Arsenala. Ponovili smo isto ono kao protiv Tottenhema, slali smo nase igrace u napad i time ih vezali nazad. Cime se stvorio velik prostor u srcu 16m a golman kvalitete kao Sanchez koji dominira u visokim loptama je to bez problema kupio. Mislim da smo svima u ligi pokazali recept za ove prekide, problem je sto drugi nemaju dominantnog golmana u skoku kao Chelsea, barem nemaju svi.

IMG_1407.png

Da dam i ja kratak osvrt na utakmicu. Mislim da jedini razlog sto nismo pobedili i sto se desilo sve to sto se desilo je taj sto smo bili previse zeljni a nismo uspeli da to iskontrolisemo kako treba. 

Znamo da je agresivnnost sastavni deo igre i kod Cucurelle i kod Caiceda, da ih to cini boljim igracima. Ali desili su se neki momenti opet ponavljam iz prevelike zelje koji su uticali na ishod meca direktno. Ne verujem da bi Saka onako lagano okrenuo Cucua da ovaj nije imao karton. Ne zameram im previse jebiga, momci ginu muski za grb, vmoralo se omaci nekad. Arsenal nista pokazao nije ceo mec. Vidi se koliko njima zapravo znace Saliba i Gabriel i koliko je cela ekipa uplasena i u grcu kad ih nema na terenu. Drugo njihov vezni red je James sam razbio igrajuci pozicije odjednom uz nikakvu pomoc indisponiranog Gusta. Kao i svaki mec protiv jakog protivnika i ovaj je Maresca spremio kako treba i tu sam zadovoljan. Mogu da mu zamerim sto je Estevaoa prvog izvadio iz igre iako je mali bio nervozan videlo se da mu odbrana Arsenala opterecena kartonima nista nije mogla te sto recimo nije u igru usao Santos umesto Gusta. Ostalo manje vise odlicno odradjeno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.