Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Sunderland (H) 25. 10. ~ 16:00 h

Istaknuti odgovori

• Popularna objava
2 hours ago, King Chelsea said:

Zasluzen poraz, nismo se pojavili.

Odradili su nas al ono baš, zbog ovakvih utakmica ce TOP4 jos dugo biti uspjeh.

Smio bih se kladiti da mi naredne godine necemo igrati Ligu Sampiona. I za to imam vise razloga. 

Nevjerovatno je kako se magla prodaje navijacima, ili je mozda vlasnicima prodaje neko unutar kluba. Al da se potrosi skoro 2 milijarde i nakon 2 "tranzicijske" sezone ti u trecoj, ne da se ne boris za prvaka, nego si miljama daleko od ozbiljne ekipe. Zapravo ispadas iz ozbiljne trke vec u 9. kolu a imao si jedan od najlaksih ulazaka u sezonu sto se rasporeda tice. 

I kad analiziras dosadasnje tekme dobijes to da smo mi odigrali jedan dobar mec, protiv Liverpula kuci. A i njih smo jedva pobijedili golom u zadnjoj minuti.

Proslo je 3 mjeseca od pocetka sezone, strucni stab nista nije uradio po pitanju fizicke spreme. Jel moguce da momci od 19,20 godina nisu u stanju odigrati 90 punih minuta?

Igra nam je dosadna, predvidljiva i laka za odbraniti. Maresca je zaista Guardiola sa Temua, jer ovo sto on radi mozda nekad radi i Guardiola ali tek nakon sto se njegova ekipa poigra s protivnikom i zabije im 3-4 komada, pa onda kruze okolo. Nemoj samo da bi ko sta poceo pricati kako nema igraca i kako neki fale. Protivnik je jebani Sunderland kuci, ne Real Madrid. Ako cemo ovisiti o Palmeru toliko onda ne treba ni placati trenera, koji ce nam q. Danasnji mec je prividno bila neka kontrola s nase strane a zapravo nismo 2 prave sanse napravili. Drugo poluvrijeme jednostavno zalosno na sta je taj fudbal licio. Izgleda da je to osvajanje SP za klubove vise unazadilo nas klub nego sto je bilo dobro, jer je zamazalo oci vlasnicima koji ne razumiju fudbal.

Svirao sam svadbu pa nisam gledao utakmicu, samo sam dosao da kazem da jebem mater svima od uprave do golmana kad posrani sanderlend ne mogu dobit. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.