Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Nottingham Forest (A) 18.10 ~ 13:30 h

Istaknuti odgovori

Koliko nama znaci Moises i Enzo to se tek sad vidi.
Ubacuj nekog na poluvremenu, 35 minuta nismo dva pasa uspjeli uvezati. Gusto 3-4 lopte prodao zajedno sa Laviom. 

• Autor

Igramo loše zato što nemamo sredine, a to nije zato što ne valja ovaj ili onaj, nego zato što su loše raspoređeni po terenu. Zbog toga griješimo na svojoj polovini jer se često nema kome dodati. Daleko je to od nekog ekstra pritiska protivnika. Olakšalo bi da na poziciji Chalobe igra ljevak (bilo da Chalobah nikako ne igra ili da se pomjeri na svoje mjesto). Teško prelazimo na njihovu polovinu, još teže se zadržavamo tamo. Nadajmo se boljem u nastavku.

Slabo, nepovezano, bez ideje.

Osim one šanse za Santosa nista vrijedno pomena.

Nesto se mora mijenjati, sredina Gusto, Lavia, Santos donosi jedno veliko ništa.

Uslov da se nesto napravi ovdje je da se odmah na poluvremenu pokusa izmjenama reanimirati ovo mrtvilo.

Znace igraci u vezi ali najveci problem vidim u igranju Chalobe kao lijevog stopera jer nemamo siguran protok lopte prema veznom redu. Chalobah na lijevom stoperu nije probao pas naprijed jer ne zna lijevom, uvijek se okrece u sredinu i dodaje nazad Sanchezu, cak ga uvaljuje par puta u problem i mora izbijati loptu. 
Druga stvar je igranje Gusta u vezi.
Treca Garnacho na krilu. 
Cetvrta Santos na 10ci.

Badiashile je toliko miran i stalozen na lopti da me cudi da to ostali ne vide, pogotovo njegovi pasovi kroz sredinu i otvaranje strane prema Cucurelli i to je ono sto smo imali protiv Liverpula a danas nemamo jer Chaloba koci. Precizan pas izmedju linija otvara odbranu, krila dobijaju na prostoru i lakse se dolazi do prilika. Mi toga danas nemamo. 

Maresca mora napraviti velike promjene, barem 2 igraca mora zamjeniti u suprotnom ne vidim kako mozemo pobjediti.

• Popularna objava

Realno je 0-3 previsok rezultat, onih prvih par minuta drugog poluvremena je odlucilo utakmicu. Prvo poluvrijeme i većina drugog je u globalu bilo tanko u najbolju ruku. Kriminalna realizacija Foresta i ta naša dva brza gola su presjek utakmice, jer mi osim ta 3 gola nismo vise nista ni napravili prema napred, mozda jos ona šansa Santosa.

Pohvalio bi Achemponga i Neta, Joao Pedro je poceo opasno da nervira konstantno potez viška.

Pohvalio bi i to što se na vrijeme mijenjalo, cinilo mi se kao greska sto su izvađeni i Santos i Lavia ali tek cemo cuti sta stoji iza toga i ko je novi povrijeđen.

U suštini ko god je gledao utakmicu zna koliko vara ovih 0-3 ali opet nakon takvog rezultata tesko je nesto zamjeriti, tako da cestitke za ekipu.

Drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje, golovi dati na vrijeme, nakon toga smo imali kontrolu na terenu sto se ne moze reci za prvo poluvrijeme. Kao sto kaze King cudno da je vadio i Santosa i Laviu jer  je tako ostao bez bilo kakvog veznjaka.
Znao sam, govorim drustvu negdje u 60oj minuti da ce Gusto dobiti karton tj drugi zuti sto se na kraju i desilo. Sreca pa nas to nije kostalo (mozda ce James odmoriti u ligi prvaka a ovaj igrati). 
Ne slazem se s Kingom u dijelu za stvorene prilike, imali smo u drugom i sansu Guia, Pedra i Estevao, takodjer i vise nego previsok rezultat na kraju ali necu se zaliti.

CAISEDO  je tata

Veoma vazna pobjeda, pogotovo uzevsi u obzir koliko problema sa povredama imamo. 
Sad nam ide na papiru malo laksi raspored a to su dvije utakmice kuci protiv Sunderlanda, Wolvesa pa onda gosti protiv Burnleya pa domacini Arsenalu. Ako bi kojim slucaj pobjedili naredne 3 utakmice to bi bio veliki boost pred utakmicu sa Arsenalom na Bridzu.

Pogrijesio sam ipak, posle Sunderlanda imamo Tott u gostima.

Uređeno , autor izmjene: hamco

6 minutes ago, reLo said:

Smijenili smo još jednog trenera. 

image.png

Kad se sjetim da je diablo ovog nama prizivao?

Pa to znaci i da ga je hvalio. Eto odgovora zasto mu je karijera otisla nizbrdo.

• Popularna objava

Kako smo mi ovo pobijedili pa jos 0-3, to samo Bog dragi zna. Ljudi su i na 0-0 i na 0-2 po 2 ogromne sanse promasili + jos nekoliko poluopasnih. Ovaj kreten smijenio trenera. Okej, ne znam kako su izgledali u proslim mecevima ali sta je covjek vise mogao uraditi danas? Jedino da se skine u opremu i on sam zabije one prilike. 

Za nas sreca da smo donijeli ta 3 boda, ali daleko je to bilo od dobrog. Ne znam kakvu kontrolu smo mi nakon tih golova imali, kad je protivnik u narednih 10 minuta komotno mogao izjednaciti. Opet s obzirom na povrede, neuigranost ekipe i nedostatak fizicke spreme mnogih igraca, na kraju su ovdje ipak bodovi najbitniji. Postavka u prvom dijelu uzas, nije ni do samih igraca bilo koliko su lose  rasporedjeni bili. Jedini Govnaćo bas katastrofa.

Mene samo interesuje ima li u ovom klubu ikakvih disciplinskih mjera, imal iko da ovo sankcionise vise, pa cirkus smo teski. 3 zuta kartona mi dobijemo na 0-3, od toga jedan faul na 70 metara od gola, drugi napuca loptu 5 sekundi nakon sto je citav stadion stao i treci blentavi golman zadrzava vrijeme u 94. minuti rijesene utakmice. Mislio sam da ce se ovo barem smanjiti nakon odlaska Dzaksona, al nista od toga.

• Autor

Mnogo je lakše igrati kad zabiješ 2 brza gola iz prekida. U protivniku se uništi i ono malo morala. Pribojavao sam se da će to oni nama uraditi u drugom dijelu, ali smo imali sreće i znanja da mi budemo ti. Nadam se da ovi silni golovi iz prekida nisu samo posljedica protivnika u rasulu, jer smo po 3 zabili propalom West Hamu i propalom Forestu. Barem smo napredovali u odnosu na prethodne sezone kada smo ove ekipe vraćali u život. i to danas bez toliko važnih igrača. Zamjeram to što se nije utakmica privela kraju kako treba. Estevaa nekako mogu shvatiti jer ima 18 godina, ali kako shvatiti golmana koji zadržava vrijeme u 94. minuti. Nervira me kad igrači zadržavaju vrijeme, posebno kad nema nikakve potrebe. Za Gusta sam mislio da će izletiti još kod prvog žutog.

Gledam one kartone danas i neverujem.....

jako bitna tri boda.... 

Forestu kao klubu želim da se oporave i izadju iz ove po mom mišljenju totalne histerije za koju je pre svega gazda kluba odgovoran, zbog navijača njihovih a i ostalih u permiershipu, nadam se da će se rešiti, jel su doneli zanimljive mečeve, i totalno mi je poražavajuće da posle onakve prve sezone, nekih fantastičnih partija i transfera, preko Postekougla koji mislim da je trebao ostati, daš ti posao Manćiniju ili Ridjokosom.... to je zrelo za protest navijača i pljuvanje gazde, nego što je žalosno što će baciti sve što je dobro uradjeno, na kraju će samo rasprodati igrače i ispasti 

Just now, chiba said:

Gledam one kartone danas i neverujem.....

jako bitna tri boda.... 

Forestu kao klubu želim da se oporave i izadju iz ove po mom mišljenju totalne histerije za koju je pre svega gazda kluba odgovoran, zbog navijača njihovih a i ostalih u permiershipu, nadam se da će se rešiti, jel su doneli zanimljive mečeve, i totalno mi je poražavajuće da posle onakve prve sezone, nekih fantastičnih partija i transfera, preko Postekougla koji mislim da je trebao ostati, daš ti posao Manćiniju ili Ridjokosom.... to je zrelo za protest navijača i pljuvanje gazde, nego što je žalosno što će baciti sve što je dobro uradjeno, na kraju će samo rasprodati igrače i ispasti 

Forestu zelim da ispadnu iz lige jer nista manje ne zasluzuju tj njihov gazda. Dati otkaz Nuni nakon svega i onda Angeu nakon 39 dana je van pameti.

Taj koji mi objasni Mareskin izbor igrača i rotacije, za mene je doslovno bog, prvo sam se trudio, posle se pogubio, sad se više i ne trudim da razumem njegov izbor igrača

Santos mu prvo ne igra, pa igra, pa ne igra, pa igra na desetku, Estevao igra, pa ne igra, pa igra, pa ne igra,... sličan MO je za manje više sve ostale igrače

ja uopšte ne vidim da je nešto sa tim promenama pozicije dobio, Dzejms kad je fit, svakako će na ovaj ili onaj način praviti razliku

Sančez mu je očigledno konstantan, njega mislim da nikada nije kritikovao a nadje se da zameri nešto Estevau primera radi.... ili ćuti za idiotske kartone koje su nas koštali živaca

Kaiseda on sam forsira, znači igrao mu je i protiv trećeligaša, i protiv Pačuke, a onda ga stavi na klupu na bitno gostovanje ???

ja kolko sam primetio Enzo i Santos imaju osećaj da se ubace iz drugog plana i to je to, oni nisu i nikada neće biti klasične desetke kao Palmer, uvek će biti klasični CM igrači sa odredjenim ofanzivnim kvalitetima, ali ne u smislu Fabregasa....

Garnaćo me nije oduševio u ovo malo što je igrao, ponovo još jedan igrač nižeg IQ, a spucano je toliko novca na njega i na Gitensa prema kome se ponaša kao da treba iz akademije da ga uvede u prvi tim..

naši igrači zbog njegovog menadzmena nemaju ili gube i to malo samopouzdanja a trebalo bi da lete sada u ovim godinama, izuzetak je naravno Palmer, ili Dzejms tipa koji su jbg klase od igrača

Žao Pedro nam je jedino pojačanje u odnosu na prošlu sezonu i jedina razlika što je poražavajuće i mislim da će u najboljem slučaju napraviti razliku da se ko pičke uguramo u top 4 u najboljem slučaju

• Autor
1 hour ago, hamco said:

Forestu zelim da ispadnu iz lige jer nista manje ne zasluzuju tj njihov gazda. Dati otkaz Nuni nakon svega i onda Angeu nakon 39 dana je van pameti.

Angea je morao potjerati, ali je sve Marinakisova krivica. Nije ga smio dovoditi na ovu ekipu u sred sezone.

20 minutes ago, chiba said:

Kaiseda on sam forsira, znači igrao mu je i protiv trećeligaša, i protiv Pačuke, a onda ga stavi na klupu na bitno gostovanje ???

Bitnije je da nam ne krepa Caicedo na duži period nego 2 ili 3 boda manje na tabeli. Jer bez njega bismo u roku od recimo 2 mjeseca izgubili puno više od toga.

8 hours ago, Adi said:

Angea je morao potjerati, ali je sve Marinakisova krivica. Nije ga smio dovoditi na ovu ekipu u sred sezone.

Slazem se ali koliko je Marinakis sljam od covjeka pokazuje i to da mu je dao otkaz neposredno posle utakmice, dok jos igraci nisu dosli ni u svlacionicu. To je toliko ruzno i fuj. Sta je falilo da je sacekao 2-3h, da Ange odradi press, da udje u svlacionicu sa igracima, zavrsi sve i onda ga pozoves makar na telefon ako ne licno u office i kazes mu jbga stari ne ide ovako, sta da se radi moramo se razici i sve pet.

Mrzim ovakve ljude kao Marinakis.

• Autor

Frajer je teška sirovina, ali šta smo puta mi ovdje napisali da trener treba na poluvremenu dobiti otkaz. Čovjek je najgoreg balkanskog mentaliteta, u njegovoj ligi je standardno da predsjednik kluba silazi sa pištoljem na teren, tako da ne iznenađuje takva reakcija. Nuni je isto silazio na teren i svađao se sa njim nakon poraza. Evo ne znam ko će mu pristati doći nakon svega ovoga.

Ma Forest je sirovina od ekipe, glumi nesto i igraci su prestravljeni igraju pod strahom zbog ovakvog idiota.

Najgore kad si sirovina i imaš para. Ne postoji gora kombinacija.

Evo naš Roman je bio isto lahak na okidaču, nije mu bilo mrsko smijeniti trenera. Ali nisi nikad mogao vidjeti da on nešto sere trenerima ili da se vidi da je ljut. Gospodski je sve to odrađivao.

I onda takvi ne valjaju britancima, a ovakve sirovine valjaju. Zato takođe navijam da propadnu i ispadnu. Govna.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.