Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Liverpool (H) 04.10 ~ 18:30 h

Crveni karton 9 članova je glasalo

1. 1. Koji igrač će na ovoj utakmici biti isključen?

• Reece James
      28%
      2
    • Malo Gusto
      0%
      0
    • Josh Acheampong
      0%
      0
    • Benoit Badiashile
      14%
      1
    • Marc Cucurella
      28%
      2
    • Jorrel Hato
      0%
      0
    • Moises Caicedo
      28%
      2
    • Enzo Fernandez
      0%
      0
    • Pedro Neto
      0%
      0
    • Estevao Willian
      0%
      0
    • Niko od navedenih
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobili smo ih na nacin na koji oni inace pobjedjuju, a to je u samom kraju meca. Drago mi je da nismo izgubili na domacem terenu. Liverpool ocigledno vec upada u krizu i vidi se na njima nervoza. Titula nikad bliza Londonu. 

Ne znam za vas ali ja nisam smio u potpunosti slaviti pobjednicki gol jer sam bio u strahu da je Cucurella u ofsajdu. Ne znam jel do mene ili do VARa ali bgmi prvo sto sam pomislio valjda nije Cucu u ofsajdu.

• Popularna objava

Bez obzira sto smo uvezali ovu i pobjedu protiv Benfice, mislim da je jako dobro za nas sto dolazi reprezentativna pauza. Ova ekipa se nekako skrpala i sastavila bez toliko igraca, pogotovo u odbrani. Pomalo je nevjerovatno da su Badiashile, Acheampong pa poslije Hato i James odradili 97 minuta bez greske. Kikser na golu nije ni imao prilike da kiksa, srecom po nas navijace. Tako nesto se tesko moze ponoviti, zato je sreca da pauza ide.

Zabrinjavajuce je koliko su igraci fizicki nespremni. Svaki mec se po dvojica zale na umor vec oko 60. minute. To je nedopustivo na ovom nivou. Znam da nismo imali pripreme ali vec je 7 kola proslo i dosad se morala dizati kondicija na visi nivo.

Treba pohvaliti sve momke za ovaj sinocnji mec. Pobijedili su vrhunsku ekipu u derbiju. Igrali su hrabro, pokusavali se nadigravati i do zadnjeg isli na pobjedu. Tako se treba u svaki mec uci.

Nasi odbrambeni igraci nemaju osjecaj za prostor i takticki su lose uigrani, zato je jedini nacin da igraju vrlo agresivno covjek na covjeka i ne daju protivniku da primi loptu i okrene se golu. Samo tako se mogu nadoknaditi nedostaci. Cim se protivniku pusti prostor i vrijeme da odigra, tu smo donji. Jucer je odbrana radila sve ono sto se od njih trazi, tako da smo primili samo 1 gol a i taj je bezveze pao. Normalno je da ce protivnik klase Liverpula imati jos par sansi ali nista katastrofalno.

Vezni red je sinoc fenomenalan bio. Svi, pa cak i Gusto u toj ulozi, odradili su odlican posao. Caicedo je odigrao utakmicu zivota. Bez greske, bez ijednog glupog faula, pas igra dobra a nazad sve stize. Plus postize golcinu koja me podsjetila na stara dobra vremena kad smo cesto vidjali ovakve golove od Celzijevih igraca.

Veliku ulogu su odigrale izmjene. Pokazalo se bas jucer koliko je bitno iskoristiti svih 5 izmjena na vrijeme, dakle dati igracima priliku barem 15-20 minuta da naprave razliku a ne uvesti ih u 85. minuti i ocekivati da se pokazu. Momci s klupe su dali dodatni impuls i svjezinu. Lavia na sredini, Hato pozadi a Gittens, Guiu i Estevao naprijed. Trener je prvi put reagovao kako treba. Nadam se da je nesto naucio iz toga, ali s obzirom na dosadasnja iskustva, nisam bas optimistican.

Drago mi je zbog nas navijaca, zasluzili smo jednu ovakvu pobjedu poslije godina patnje i razocaranja u derbijima. Slatko je bilo 2-1 u zadnjoj minuti, mada se nije smjelo slaviti dok nije isao ponovni snimak. 

Nadam se da ce se do Foresta oporaviti bar poneki igrac. Ta je tekma u subotu prva u 13:30 tako da ovi sto daleko putuju nece imati vremena za oporavak. Moramo vrlo ozbiljno shvatiti to gostovanje. 

18 minutes ago, reLo said:

Samo je Giui nije dirnuo. 

Koji peh hahaha.

Sanchez-Hato-James-Gusto-Caicedo-Lavia-Cucurella-Gittens-Enzo-Cucurella-Estevao. 

Advanced metrics kazu da je Guiu sklonio Van Dajka svojom kretnjom sa puta lopti i da je zato pas prosao 😁

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.