Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Liverpool (H) 04.10 ~ 18:30 h

Crveni karton 9 članova je glasalo

1. 1. Koji igrač će na ovoj utakmici biti isključen?

• Reece James
      28%
      2
    • Malo Gusto
      0%
      0
    • Josh Acheampong
      0%
      0
    • Benoit Badiashile
      14%
      1
    • Marc Cucurella
      28%
      2
    • Jorrel Hato
      0%
      0
    • Moises Caicedo
      28%
      2
    • Enzo Fernandez
      0%
      0
    • Pedro Neto
      0%
      0
    • Estevao Willian
      0%
      0
    • Niko od navedenih
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Adi mijenja naslov u Matchday 07: Liverpool (H) 04.10 ~ 18:30 h

Baš kao što Adi kaze, ocekujem neki jeftin poraz, onako kako mi to znamo, ni tamo ni ovamo, zbunjeno, smušeno, prepadnuto.

Liverpool se muci, ali vjerovatno ce i Wirtz proradit protiv nas, mislim mi smo vec dugo u utakmicama protiv Liverpoola, Citya i Arsenala samo nijemi posmatrac, obicno takve utakmice izgubimo vec u tunelu prije pocetka utakmice. Smisao da se suprostavimo jacem smo davno izgubili, tako da nekako nam je izgleda lakse da se pogubimo i napunimo gace.

Realno, nema sanse da ovde pobjedimo, a kamoli da bod izvucemo. Liverpool je pobjediti il ovako il onako. 

Nemamo mi mentalitet, niti trenera za velike stvari. Uz to i povrede nasih igraca nam nikako ne ide u prilog. 

Sa svim povredama i suspenzijom Chalobe prosto namece se prvih 11 a to su:

Sanchez
James, Achempong, Badi, Cucurella
Caicedo, Lavia
Estevao, Enzo, Neto
Pedro

Zapravo ovo je prvih 11 koje bih ja volio vidjeti, ono sto ce Maresca uraditi vjv ce biti:

Gusto umjesto Jamesa, James umjesto Lavie, Garnacho umjesto Estevao. 

Ako izvedemo "mojih" 11 imamo sasvim fine sanse i da pobjedimo, u suprotnom i nerjeseno ce biti uspjeh. 
Ono sto takodjer treba naglasiti je da nemamo mnogo visokih igraca i prekide treba dobro paziti jer je Liverpul uz Arsenal jedna od boljih i opasnijih ekipa iz prekida.

Ja i dalje ne mogu da prezalim povredu Delapa jer bi nam u toliko drugih stvari valjao, od prekida, zadrzavanja lopte, igre u 16rcu... jebem nas ko nas je prokleo. 
Palmerov izostanak ne treba ni spominjati, to je nenadoknadiv izostanak.

Kako god ne treba se predavati pogotovo ne unaprijed. I dalje je ovo sasvim dobra ekipa koja igra kuci, i losije ekipe od nas su ih pobjedjivale ili barem nadigrale ali nisu imali srece. Tako da od starta jako, hrabro  pa nek bolji pobjedi.

Prognoza 
Chelsea - Liverpul 1:1

pa po nekom zakonu verovatnoće Liverpul jednom mora da izgubi makar i sa dva autogola, jeste pritisak na nas zbog celokupne situacije ali je teret favorita na Liverpulu i to je možda jedina naša šansa

Primetio sam da kada igramo bez napadača, odnosno samo sa Dzordzom da u mnogim situacijama samo se Enzo ubacuje u peterac, to je kriminalno i užasno za jedan tim koji bi trebalo da se bori za gornji deo tabele. Igraće Pedro sad ali već me hvata nervoza od toga da Mareska po sada već ustaljenoj praksi posle utakmice da izjavu kako nam ključni igrači igraju pod injekcijama, da nisu spremni i ostalo

Po mom mišljenju, bolje je da prećuti neke stvari i da drži sa sebe jel tako unosi paniku i pometnju medju navijače koji će ga onda prozivati i kad treba i kad ne treba, a gazde će tek onda biti nezadovoljne kad izadje sa novim opravdanjima nakon poraza

Za njegovo dobro, neka skrati filozofiranje, nek odradi kako zna i ume, i što manje opravdanja i kukanja

šta on priča čoveče, kako je Gui sada spremniji nego što je bio, kako lepo trenira, sve bi to imalo nekog pokrića da smo mi davali neke golove u medjuvremenu, a mi ne da nismo dali gol, mi šansu nismo napravili, plus imamo jednog povredjenog napadača, a drugi ima crveni u LŠ

Jako male sanse imamo. Na golu ubedljivo najlosije ocenjem golman PL a, ispred 4. i 5. stoper tima, u vezi igrac koji nije povredjen jednu nedelju za celu godinu bez meceva u nogama,bez u ijednog kreatora. Realno po kvalitetu tim daleko ispod 11 liverpulovih. Bod je kao kuca. 

6 hours ago, hamco said:

Sanchez
Caicedo, Lavia
Estevao, Enzo, Neto
Pedro

Zapravo ovo je prvih 11 koje bih ja volio vidjeti, ono sto ce Maresca uraditi vjv ce biti:

Ako izvedemo "mojih" 11 imamo sasvim fine sanse i da pobjedimo, u suprotnom i nerjeseno ce biti uspjeh. 
Ono sto takodjer treba naglasiti je da nemamo mnogo visokih igraca i prekide treba dobro paziti jer je Liverpul uz Arsenal jedna od boljih i opasnijih ekipa iz prekida.

Ja i dalje ne mogu da prezalim povredu Delapa jer bi nam u toliko drugih stvari valjao, od prekida, zadrzavanja lopte, igre u 16rcu... jebem nas ko nas je prokleo. 
Palmerov izostanak ne treba ni spominjati, to je nenadoknadiv izostanak.

Kako god ne treba se predavati pogotovo ne unaprijed. I dalje je ovo sasvim dobra ekipa koja igra kuci, i losije ekipe od nas su ih pobjedjivale ili barem nadigrale ali nisu imali srece. Tako da od starta jako, hrabro  pa nek bolji pobjedi.

Prognoza 
Chelsea - Liverpul 1:1

Evo da se citiram, koliko svi znamo da je Maresca picka i to na kvadrat dokaz je to da smo znali kakvu ce postavu izvesti 

• Autor
6 hours ago, hamco said:

Sanchez
Caicedo, Lavia
Estevao, Enzo, Neto
Pedro

11/11

Ma taktičar naš nije on mogao bez svojih gluposti, malo ga i strah vjerovatno.

Najlošija vijest za nas je da je Slot klupirao Wirtza i vratio se postavci i sastavu iz prosle sezone, eto bas protiv nas, plus na to sve dodaš Isaka.

• Popularna objava

Takticki odlicno ali selekcija prvih 11 upitna. 
Makar je smogao hrabrosti da napravi trostruku izmjenu iako za moj ukus kasno je uveo Estevao ali zeljeli smo vise ovu pobjedu i bili smo dosta bolji. Uzevsi u obzir da su nam se i oba stopera povrijedila ovo je ogromna pobjeda i cestitke svima pa i treneru.

Uh, MI pobjedili derbi utakmicu, jos uvijek sam pod utiskom..

U svakom slučaju bravo, borili smo se, opet jebene povrede, ali su nas one posljednje tri izmjene nekako dodatno aktivirale.

Cestitke ekipi, cestitke i našem taktičaru ako nista pokazao je malo razuma, logike i hrabrosti sa izmjenama, nismo čuvali bod bar po izmjenama. Estavao će tek biti top, samo mora igrati, kada je on u pitanju godine su nebitne, jer je mali ekstra potencijal, jednostavno kvalitet.

Sigurno velika pobjeda za ovu ekipu.

Jedino je Estevao od tog trojca nesto pozitivno donio. Gittensu sam jebo mater u vise navrata posebno u onoj situaciji kad je imao los prvi kontakt. Hato mi je opet dobar bio na stoperu, kao i Achemapong u prvom poluvremenu. 

Caisedo je nas najbolji igrac to se zna ali opet da kazem. 

Do kad vise povrede u pm???

• Autor

Mislim da smo pobijedili samo zato što sam ja otvorio temu, ne vidim nijednu drugu logiku po kojoj pobjeđujemo. Trebam nastaviti tradiciju.

I da smo izgubili ne bih puno zamjerio treneru jer igrati sa 5. i 6. štoperom i uz to se obojica povrijede u toku utakmice protiv prvaka Engleske ojačanim sa dodatnih 500 miliona je veliki hendikep bez obzira na sve. Samo zamislite na šta bi druge ekipe ličile, počevši baš od Liverpoola bez toliko igrača na istoj poziciji.

Odlučili smo da se ovaj put ne povučemo, da ne ograničavamo svoje mogućnosti sa defanzivnim izmjenama i gle čuda, pobijedismo Liverpool. Ubacili 3 ofanzivna igrača sa klupe, doduše pozicija za poziciju, i neko od njih zabio gol. Možda se nauči nešto novo iz ove pobjede, a možda i ne. Šteta je što se na ovo ne može dalje ništa nadograđivati jer slijedi pauza.

Finis Meca sa liverpulom hrabro, sa visoko podignutim linijama, sa borbom zeljom karakterom i puno trcanja. E ovo je nagrada. Maresca muski postavljena igra a sa ovim povredama ova 3 boda su kao 6. Da mi je neko ponudio poraz protiv bajerma i brajtona ua pobedu protiv liverpula u 96 oj prihvario bi oberucke. 

9 minutes ago, reLo said:

Maresca nije zatvorio utakmicu samo zato što nije imao s kim da je zatvori. Da su se kojim slučajem povrijedili Neto i Garnacho, u igru bi ušli Lavia i Hato. 

Ne kvari sve😁

Imali smo i srece. Salah je danas sibao sve preko gola one lopte sto inace nam strpa. Al sreca prati hrabre kazu.

Sve je ovo lijepo, ekipa je pokazalanda zna dobit i najjace ekipe (psg, pool) al sutra ce se desit opet brajton i zivce nam povadit nazalost.

Garnacho je dobar bio, estevaoa treba gurat maksimalno. Momak ima potencijal a i nemamo brat bratu neko nezamjenjivo krilo pa da mora grijat klupu.

Caicedo nas glavni igrac, da ga povrede samo zaobidju inace nas nema nigdje

• Popularna objava

Ne treba veceras kritikovati nista. Dobili smo derbi u ligaskom mecu u kojem je rezultat bitan protivniku koliko i nama. Dobili smo sampiona Engleske koji je u prelaznom roku potrosio 500 miliona na pojacanja i sve to dok je na terenu bio Anthony Taylor.

Slavite Plavci, ovo stvarno moze da bude neka prekretnica.

30 minutes ago, soxx said:

Imali smo i srece. Salah je danas sibao sve preko gola one lopte sto inace nam strpa. Al sreca prati hrabre kazu.

Sve je ovo lijepo, ekipa je pokazalanda zna dobit i najjace ekipe (psg, pool) al sutra ce se desit opet brajton i zivce nam povadit nazalost.

Garnacho je dobar bio, estevaoa treba gurat maksimalno. Momak ima potencijal a i nemamo brat bratu neko nezamjenjivo krilo pa da mora grijat klupu.

Caicedo nas glavni igrac, da ga povrede samo zaobidju inace nas nema nigdje

Pa i Chelsea je u prvom pogodio stativu preko Garnacha i u drugom stativu Enza. Salah ove sezone je blijeda sjenka onog proslogodisnjeg.

Protiv Brightona smo odigrali vrhunsko prvo poluvrijeme, ne znam da li se sjecas ali Brigton bukvalno nije postojao na terenu. Sve do crvenog i onda kola krecu nizbrdo. Helem, znam sta si htio reci. 

Mene od svih kikseva najvise boli onaj protiv Uniteda jer su bas u kanalu a nismo ih dugo dobili na Old Trafordu. Nakon toga onaj primljeni go protiv Brightona u zadnjim sekundama.  

Veseli mogucnost Jamesa da veze nekoliko utakmica (s klupe ili u prvih 11) u kontinuitetu. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.