Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Brentford (A) 13.09. 21.00h

Istaknuti odgovori

Mislim da smo udaljeni od Arsenala i Liverpoola upravo za kvalitetne štopere, usudio bih se reci da Tottenham ima bolje štopere od nas, a ne ove dvije ekipe. 

Prema naprijed imamo opcije i u mogucnosti smo zabijati golove ali sve to pada u vodu kada nemamo sigurnost pozadi, jaka odbrana osvaja titule to je uvijek tako bilo. 

Prosuli smo dva boda protiv ekipe koja je ostala bez trenera i bez par najboljih igraca, ne umanjujem njihovu borbu i zalaganje ali morali smo vise izvuci. Maresca snosi dio krivice zbog loseg rotiranja. 

Nažalost miriše na još jednu sezonu u ligi gdje ćemo se boriti za top5 i gledati konkurenciju za te iste pozicije, u kup takmičenjima mislim da se mozemo sa svakim pobiti...

Malo nas je ponijelo svjetsko klupsko gdje do finala nismos imali neku prijetnju a finale su svi igraci odigrali bez greske.

Nama fali motivator, neko ko ce ekipu motivisat i protiv brentforda i Leedsa i slicnih.

Kad igramo protiv jacih ekipa to automatski dodje igracima jer znaju da su taj dan u centru paznje svi sa te tekme i da ce mediji pisati na naslovnicama.

4 tekme, 2 vec kiksali uz realno lagan raspored. Minimum smo trebali imat 10 bodova bez nekih problema, i 12 da kazem nije pretjerivanje jer se igralo protiv

Wh,fulham,cp i brentford.

Sto je najgore, mi mozda nismo ni ovih 8 zasluzili jer je i protiv fulhama nekako za dlaku dosla ta 3 boda.

Sad ide united, brighton, liverpool i forrest. 5 bodova u vrh glave sa ovakvom igrom. 

Stoper nam fali jer mi jedino chalobah djeluje obecavajuce, na zimu uletit za guehia platit duplo ako treba.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.