Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Ligi prvaka 2025/26

Istaknuti odgovori

1 minute ago, Adi said:

Mogući protivnici u osmini finala: PSG, Newcastle, Monaco, Qarabag

Mogući protivnici u četvrtfinalu: Liverpool, Tottenham, Juventus, Atletico, Club Brugge, Olympiacos

Nije loše, samo da PSG izbjegnemo

PSG protiv Qarabaga
New protiv Monaca

Vjerovatno PSG ili New su nam naredni protivnik.

Izvlači se na koga ce PSG i Newcastle/ Monaco ili Qarabag.

Kako god za očekivati je da u osminu finala prođu PSG i Newcastle.

PSG bi se sigurno nalozio na nas zbog onog ljetos, tako da bi bilo jako tesko. Sa svim ostalim navedenim se moze igrati. Liverpool ce ove godine sve karte baciti na LS, a imaju bas jaku ekipu. Ne bih volio da naidjemo na njih.

14 minutes ago, diablo_bih said:

Normalno bolje Njuka ili Monaco, Njuka je pomalo oslabio.

Meni su bas odvratni postali. Nikako ih ne volim. Prgavi su, nafuraju se na domacem terenu i vrlo cesto sudija padne pod pritiskom navijaca i protestima , povicima sa tribina, pa ih pusti da tuku do besvjesti. 
Kad vidim onu facu od Brune kako zvace zvakacu nemam napretka 7 dana, nisma manje odvratan nije ni Joelinghton, Gordon itd itd . 

Naravno da je Newcastle dosta bolja opcija od PSG-a, ali bi mi bilo draze da od PSG-a ispadnemo nego od ovih Toons-a. 

Utakmica protiv Napolija jedna od najvise pretrcanih kilometara dvije ekipe. Evo razlike u poredjenje sa Pafosom. Protiv Napolija smo pretrcali 126km za razliku protiv Pafosa 108. Nevjerovatna razlika.

image.thumb.png.e49522cefea5b480fa99007d11c9096b.pngimage.thumb.png.0f31de032a11a88463ad1314750ddacc.png

• 4 sedmice kasnije...

A sta znam mislim da je na kraju dana i bolje što smo PSG izvukli, jer nam Newcastle ne odgovara nikako i nikada, a ako se bude ispadalo bolje nekako ispasti od PSG nego od Newcastlea.

Nije to taj PSG od prosle sezone moze se sa njima igrat, igraju sa dosta oscilacija, mislim pokazali smo i u onom finalu da ih mozemo dobit.

Mislim da ce ovdje odluciti odbrane, to jest cija ce odbrana manje griješit.

Na desnoj strani zrijeba samo 2 top ekipe. Arsenal bi se trebao prosetati do polufinala.

Mi sa prvakom Evrope. Jos ce se maksimalno naloziti na tekmu zbog onog poraza u finalu CWC. Bit ce tesko s nasom odbranom bilo sta napraviti na 2 tekme, ali nadajmo se. Ionako smo mozda dogodine opet van LŠ.

Nije ni PSG nesto, Monaca su jedva izbacili jos su u obje utakmice imali igraca vise. U prvenstvu se pate i najbolji dokaz da im Lens puse za vratom bod ili dva.

Nismo ni mi nesto posebno, ali ne vidim da je nesto PSG u prednosti u odnosu na nas.

Psg-u dajem prednost samo zbog nase odbrane koja ne postoji. 

Ova nasa polovica je jako teska. Bayern vidim u polufinalu. 

Nama nek se povrijedi Caicedo ili Joao Pedro mi smo donji protiv slabijih ekipa a kamoli protiv PSGa. Kako god, Rosenior je vec vodio nekoliko utakmica protiv njih i sigurno da mu je lakse pripremiti taj mec nego protiv Newcastlea. 
Favoriti nismo a sanse su 40:60.

Nije moglo gore, osim sto smo izvukli PSG-a koji je puno ozbiljnija i bolja ekipa od Newcastlea, jos smo i zavrsili i na puno tezoj strani zrijeba. 

Nije moglo gore, osim sto smo izvukli PSG-a koji je puno ozbiljnija i bolja ekipa od Newcastlea, jos smo i zavrsili i na puno tezoj strani zrijeba. Put do finala bi bio jedan od tezih u historiji, jedino je onomad Real Madrid imao teze protivnike.

🚨 Towards a postponement of the matchday 26 fixture at the request of the Parisians!

"In order to prepare in the best possible conditions for its double confrontation with Chelsea in the Champions League, PSG has approached the LFP Board of Directors, with FC Nantes' agreement, to have the match played during the week of April 20, 2026"

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.