Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Ligi prvaka 2025/26

Istaknuti odgovori

Vraca se ćaća kuci. Volio bih i ja da smo izbjegli Napoli ali de. 

Moze se protiv vecine ovih klubova, jedino sumnjam da mozemo Barcelonu dobiti, protiv njih bih sad potpisao remi. 

Barca je jaka, ranjiva i utakmice su im pune preokreta. Bayern nekako kad ako ne sad, imaju dosta povrijeđenih igrača. Atalanta, Ajax i Benfica su tipovi ekipa koje će ti ili otkinuti bodove ili će se raspasti. Qarabag na strani je bolje što prije odraditi dok nije smrzlo, kao i Pafos sigurni bodovi. Conte je u Europi malo poželjniji protivnik nego u ligi.

To su protivnici, ali je li nam takav i raspored ? Prvo Barcelona kuci, Bayern kod njih, Benfica kuci itd.. ili ce tek izbaciti tacan raspored?

Moglo je i bolje, pogledajte Totenhamovu grupu puno laksi protivnici, svedno protiv najboljih timova se mora igrati, tu cemo vidjeti gdje smo.

6 minutes ago, soxx said:

Sta je list b. Koliko je to lavia odsutan jebem mu sve

In UEFA Champions League squad registration, List B allows clubs to add an unlimited number of young players (aged 16+, born on or after January 1, 2004 for the 2025/26 season) who have been with the club for at least two uninterrupted years. It's separate from the 25-player List A.

Usput ovo je dokaz zasto nismo nikog vise kupili jer ga ne bi mogli registrovat. Iako su dozvoljena 25 igraca za A listu mi smo registrovali samo 23 pri cemu je Bonanoute otpao iako je bilo dovoljno mjesta.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
4 hours ago, Adi said:

Pobijedili smo 2 utakmice u ovosezonskom izdanju Lige Prvaka - protiv Benfike i Ajaxa. To su jedine dvije ekipe bez bodova nakon 4 utakmice.

Neki dan sam nešto slično napisao i na temi za ligu.

I izgubili od Bayerna koji je sto postotan.

Kiksali smo ‘jedino’ protiv Qarabaga. 

• 3 sedmice kasnije...

Dosta nam je rezultata islo na ruku u ovom kolu a mi smo pobjedom protiv Barcelone upali na 7. mjesto. Prvih 8 ide direktno u osminu finala. U onom gustom rasporedu na zimu/proljece valjalo bi itekako izbjeci jos 2 utakmice LS.

Imamo jedan od tezih rasporeda, jer moramo ici u Italiju Atalanti i Napoliju. 2 bas gadna gostovanja. Ove godine igramo jos s Atalantom. Nadam se da nas ona 2 izgubljena boda u Azerbejdzanu nece kostati top 8.

• 2 sedmice kasnije...

Koliko nam se otvorilo za top 8, toliko rezultata nam je na ruku otislo ali dzaba. Ni sa 6 bodova protiv Pafosa i Napolija nisu velike sanse, a sa 3 ili 4 je nemoguce. Mislim da smo se sinoc pozdravili sa direktnim plasmanom. Pobjeda protiv Pafosa bila bi dovoljna za siguran plasman medju 24. Pitanje je onda da li mogu ista vise napraviti nakon toga.

• 1 mjesec kasnije...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.