Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tyrique George (2024-2026, 37 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 51
  • Pregledi 2,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Momak je očito bio na operaciji.  Operisan od fudbala. 

• Ovo boldirano mu je vec napravilo provaliju od karijere samo jos nije svjestan.

• Nije ljudi on kriv što se nalazi na terenu, mali nije kvalitet to je jasno ali nije kriv što ima priliku da igra. Nikada se nece odgovoriti na pitanje zasto su Gittens i Garnacho ostali na klupi

Objavljene slike

9 minutes ago, soxx said:

Ma nora da je guiu panjina pa ovaj igra. Mogli su inace guiuu pumöat cijenu. Ovako na guiuu ni cijene ni igraca

Nije panjina, druge su stvari u igri..

17 minutes ago, soxx said:

Na sta mislis

Pa eto, izgleda ako frajer odigra barem jednu minutu, nece moci ponovo na posudbu u januaru, sto vjerovatno planiraju da ponovo urade. 

Ma nema momak slobode kao u akademiji, isto kao da povrijedjen igra, toliko ga limitira Maresca. Pogledati bilo koji mec iz akademije i skontas da je to skroz drugi igrac. Isto kao za CHOsen onea kada je procardao onu sezonu, jer mu nisu dali nikakve slobode, izgledao kao George bukvalno isto.

2 hours ago, Adi said:

Mislim da ne može u Strasbourg jer koliko sam vidio možemo maksimalno 3 igrača posuditi jednom klubu, a tamo su Penders, Paez i Sarr.

Pa postojao je plan da se Sar vrati i pojaca konkurenciju u odbrani. 

Al kako brzo dodjosmo do toga da od prosle godine kada su svi prizeljkivali da igra i dobija minute do toga da ove sezone niko ga vise ne zeli gledati i da zalimo jer mu je propao transfer.

2 hours ago, hamco said:

Al kako brzo dodjosmo do toga da od prosle godine kada su svi prizeljkivali da igra i dobija minute do toga da ove sezone niko ga vise ne zeli gledati i da zalimo jer mu je propao transfer.

Pa realno je bolje igrao prosle sezone, dao cak i neki bitan gol a mi smo se oduvek lozili na nase talente iz akademije 😁

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.