15. juni 2025.1 god. comment_365207 Tyrique Aaron Delali Yusuff George, skraćeno Tyrique George ili na našem Tarik Đorđe. Pokazao neki potencijal u ovoj sezoni i sada ima Svjetsko Klupsko i skraćene pripreme da vidimo hoće li put Strasbourga ili će biti opcija za lijevo krilo na koje se računa. Inače, na spisku za Svjetsko je jedino desnonogo krilo tako da bi trebao dobiti veliku minutažu. Zabio bitan gol protiv Fulhama u preokretu. Zovu ga Saka sa Temua. Tyrique George 04.02.2006. Camden, London, Engleska Lijevo krilo Prijavi
15. juni 2025.1 god. comment_365214 Ovog je diablo pohvalio. Bolje mu je na vrijeme da trazi novo pos'o. Prijavi
16. juni 2025.1 god. comment_365231 Malo bolji od Sake, jer ima trofej. Po meni ako mu bude konkurencija Gittens na lijevoj strani, onda treba da ostane, ako se dovede jos neko, onda posudba. Bit ce on dobar. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366545 Dati ga u Strazbur i to na 2 godine. Trebaju mu redovne minute a francuska liga je dobra za razvoj igraca. Ne znam hoce li biti ikad bas ta top klasa za Celzi jer smo vec imali mnogo talentiranije momke (citaj Odoi) koji nisu napravili taj iskorak. Tako da ako neko dodje sa 30-40 miliona, vjerujem da on ode. Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366669 Ili ga dati negdje u englesku gdje bi imao minute, gdje bi mogao biti starter. Strasbourg ispade odlična filijala, kurčeva liga ovi talentovani klinci se jako dobro pokazuju Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367046 nije u redu danas bilo ono da Neto trči pored njega i oduzima mu loptu, pa pusti dečka da igra, kakav god da je, kod njega je bila lopta, šta se Neto trpa Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367060 Momak je fino odigrao s obzirom u kakvim okolnostima je ušao u igru. Ima budućnosti pred njim. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367063 1 hour ago, reLo said: Momak je fino odigrao s obzirom u kakvim okolnostima je ušao u igru. Ima budućnosti pred njim. Meni je bio los. U njegovu odbranu nije igrao prirodnu poziciju ali svejedno mislim da nema kvalitetu za Chelsea. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367134 Ne vjerujem da Maresca planira nešto ozbiljno sa njim, na njegovu prirodnu poziciju doveo je 2 godine starijeg Garnacha i Gittensa a da on može igrati u špicu ozbiljno, ne može. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367192 19 hours ago, Kun Aguer0 said: Ne vjerujem da Maresca planira nešto ozbiljno sa njim, na njegovu prirodnu poziciju doveo je 2 godine starijeg Garnacha i Gittensa a da on može igrati u špicu ozbiljno, ne može. Ovako se piše. A ne kad diabola dodje i kaze da je ovaj buducnost Chelsea na lijevoj strani. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367223 Već postaje meme lik. Subota utakmica protiv Fulhama, ulazi u igru a navijači Fulhama mu skandiraju "youre getting sold in the morning" Sledeći dan Roma se povlači iz transfer priče za ovog momka, Fulham uskače zadnju veče prelaznog roka i potpisuje ga za cca 25 miliona. Međutim ponedeljak ujutro nova sprdnja sa njim "Our friendly neighbors were going to let Harry Wilson join Leeds United (who were scrambling for attacking reinforcements after we stole Facundo Buonanotte away), but Fulham pulled the plug on that deal in the final hour for some reason, and then in turn they also pulled out of the George deal." Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367668 5 pokušaja uzimanja lopti od protivnika - 5 prekršaja, žuti karton i na rubu crvenog. Promaha u glavi. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367674 Al utripovan do bola, jos natakario ono govno na glavu i glumi neku dijabolu Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367675 Pa onih 20ak milja je premija bila za njega. Dogodine ce ga traziti Championship klubovi, otice ko Gilchrist za tanjir graha. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367683 Nije ljudi on kriv što se nalazi na terenu, mali nije kvalitet to je jasno ali nije kriv što ima priliku da igra. Nikada se nece odgovoriti na pitanje zasto su Gittens i Garnacho ostali na klupi a ušao George, to čak nije ni za diskusiju to je crna magija. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367714 Pricao sam sa zenom pa nisam ispratio utakmicu celo detaljno al ovaj slepac svaki put kad bih pogledao u TV ili mu se odbije lopta od noge ko od Lakake ili je nabije nikome izmedju linija i otvara kontru protivniku, znaci ovaj nije ni za Derby County iskreno Prijavi
20. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367715 23 minutes ago, Igi said: Pricao sam sa zenom pa nisam ispratio utakmicu celo detaljno al ovaj slepac svaki put kad bih pogledao u TV ili mu se odbije lopta od noge ko od Lakake ili je nabije nikome izmedju linija i otvara kontru protivniku, znaci ovaj nije ni za Derby County iskreno Ti si zenjen ? 😲 Prijavi
30. septembar 2025.1 god. Autor comment_367966 Volio bih poslušati razgovor u kojem mu Maresca daje upute da radi ovo na terenu. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367967 A šta tačno radi osim što ništa ne radi? Ja vidio dva dodira s loptom za 45 minuta. Jednom primanje lopte kao od balvan a drugi put šansa u napadu. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367974 Momak je očito bio na operaciji. Operisan od fudbala. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367980 On 6/16/2025 at 6:11 PM, diablo_bih said: Malo bolji od Sake, jer ima trofej. Po meni ako mu bude konkurencija Gittens na lijevoj strani, onda treba da ostane, ako se dovede jos neko, onda posudba. Bit ce on dobar. Ovo boldirano mu je vec napravilo provaliju od karijere samo jos nije svjestan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.